Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Георги Иванов-Гонзо

Мнениеот Rivaldo10 » 16 май 2016 21:02

Изгонете Гонзо - спасете Левски!...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 17 май 2016 22:11

Rivaldo10 написа:Изгонете Гонзо - спасете Левски!...

:!: :!: :!:

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 27 май 2016 18:26

Георги Иванов: Ако Левски не спечели трофей догодина, си тръгвам (видео)
Източник: http://www.sportal.bg/news.php?news=606289&team=6&com_page=2#comment_wrap
Спортният директор на Левски Георги Иванов сподели в интервю пред bTV, че ако Левски тази година не вземе трофей, следващият, който ще си тръгне е той.

"Когато един треньор няма успехи вече две години е напълно нормално този треньор да се смени. Искам да подчертая, че ако тази година Левски не вземе трофей, следващият, който ще си тръгне, съм аз. Това го заявам най-отговорно, защото аз съм представил на собствениците план за стратегия за три години. Смятам, че за две години съм направил много от един клуб, който беше пред разпад. В момента Левски е един стабилен клуб на всяко едно ниво. Може би не сме стигнали някакви върхове, но всяко нещо е на базата на натрупване. Няма как един директор или треньор да вземе един клуб и да го направи такъв, какъвто го иска", заяви Георги Иванов - Гонзо.

Тоя или е олигофрен, защото твърди, че е представил 3 (три) годишен план за развитие на "Левски" пред новите "собственици" преди 2 години, когато те не бяха такива. При положение, че те са в клуба от по-малко (от 2015-а). Което би значело, че паляка гонзо като лъже и прости сметки не може да прави. Което го правят олигофрените.

Или казва истината. Което значи, че сегашните "собственици" са такива от повече време, отколкото е отбелязано в Агенцията по вписванията. Което също е олигофренско да се говори публично. Ако не и незаконно.

Последно: тоя същия нали щеше да говори само пред клубните медии. И за това ли излъга? И защо да му се вярва на сегашното, като доказано е лъгал и за по-малки неща!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 май 2016 18:35

После да не стане.... :arrow: Гонзо: Тръгне ли си Стойчо, тръгвам и аз :lol: Или..... :arrow: Васил Колев: Гонзо е готов да си тръгне, но Левски не може да го пусне :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 май 2016 22:49

Ставаме за смях с гонзо, до кога ще го търпим тоя смешник :twisted:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 27 май 2016 23:12

Един го изгоних. Подписът ми започна едно по едно да се изпълнява. Да се готвят следващите!
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 27 май 2016 23:28

doktora25 написа:Един го изгоних. Подписът ми започна едно по едно да се изпълнява. Да се готвят следващите!

Айде напиши и Левски шампион, няма да ти стане нищо ;)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 28 май 2016 00:06

Player написа:
doktora25 написа:Един го изгоних. Подписът ми започна едно по едно да се изпълнява. Да се готвят следващите!

По принцип в подписа ми има натрупан много гняв и негативизъм и едно позитивно послание няма да е много на място там. Но когато усетя вятъра на положителните промени, когато видя че в градината се чисти и работи правилно, това ще е първото нещо, което ще го впиша и ще сменя тона. В момента титли и купи не ни трябват. Те са средство, а не цел - към усъвършенстването и европейските походи.
Е, може и да размисля. :)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 28 май 2016 00:15

doktora25 написа:
Player написа:

По принцип в подписа ми има натрупан много гняв и негативизъм и едно позитивно послание няма да е много на място там. Но когато усетя вятъра на положителните промени, когато видя че в градината се чисти и работи правилно, това ще е първото нещо, което ще го впиша и ще сменя тона. В момента титли и купи не ни трябват. Те са средство, а не цел - към усъвършенстването и европейските походи.
Е, може и да размисля. :)

Много хора са се отчаяли и един трофей ще им вдигне духа на нужното ниво.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 май 2016 01:09

Гонзо пак е хвърлял гръмки обещания, а след 2 месеца ще каже, че не е казвал такова нещо. :mrgreen:

И, по дяволите, нали обяви пълен бойкот на медиите, щеше да говори само пред клубната ТВ .... колко трая тоя бойкот ??! :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”