Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slash1912
- Контакти:
Re: Българският език стана официален в САЩ
Кажи кога падат визите,махни ги тия незначителни "приятелски" потупвания по рамото 

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Re: 11 лекари с пробиви срещу рака убити и отвлечени в САЩ!
sin4ec написа:ММ1914 написа:Че производителите на хапчета са си мафия, няма спор. Но че темата е руска пропаганда също е ясно. Защо лекари във великата руска федерация не са направили тези открития? Нямаше да се налага тогава американските такива да бъдат отвличани. Или руските лекари са некадърни да открият подобни вещества, лекуващи рак? Или просто автора си заработва надницата?
Верно?
http://www.cross.bg/testove-kletki-leka ... z49shGeKo3
Да преминали са предварителни тестове с примати и подготвят официални изпитания. Направо е патентовано и се произвежда. Колко пъти си чел за открито лекарство за рак в последните 20-ина години? И досега всички са излекувани нали.
Но да се върнем на темата вече руските учени са открили лекарството и всичко им е наред. Гадните капиталисти ще умират от лоши неща а руснаците ще живеят по сто години и тази тема се обезмисля. Автора заработи рублите и готово - всички са доволни.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
Re: Тема за политика - Свят
USA Today: Трета седмица руски бомбардировачи край бреговете на Калифорния тормозят американски генерал
Полетите на Ту-95 над базата Гуам също много зачестили
Шефът на Командването на военновъздушните операции на ВС на САЩ генерал Хърбърт Карлайл твърди в интервю на сайта на вестник USA Today, че руски бомбардировачи започнали да летят „почти до Калифорния”. „Ние виждаме, че тези полети стават все повече” – казал генералът.
В това интервю американският генерал разказал, че САЩ сериозно се безпокоят заради възраждащата се военна авиация на Русия и извънредно агресивния Китай.
Карлайл припомнил инцидента с руския изтребител Су-27 и американския самолет-разузнавач RC-135 над Балтийско небе. Той стигнал до неочаквания извод, че Пентагонът трябва да поддържа канали за връзка с руските и китайските военни, за да се избягва „недоразбирането”.
Следва да се припомни, че на 6 май в реч пред Центъра за стратегически и международни изследвания генерал Карлайл вече съобщи, че руски стратегически бомбардировачи са засечени близо до Калифорния и до остров Гуам, където САЩ поддържат военноморска база.
В подкрепа на думите си генералът показал фотографии на руски стратегически бомбардировачи Ту-95 над Гуам, прехванати от изтребители F-15.
Наблюдатели изтъкват, че тези демонстрации на военни възможности са отговорът на Кремъл за присъствието на американски бойни кораби в Черно море и активиране на силите на НАТО в базите, които са разположени непосредствено до границите на Русия.
От руското МО предложили американските самолети или да не летят близо до руските граници или да включат транспондери, като по този начин всички техни полети да преминават в съответствие с международните правила за използване на въздушното пространство.
Превод и редакция: БЛИЦ
Полетите на Ту-95 над базата Гуам също много зачестили
Шефът на Командването на военновъздушните операции на ВС на САЩ генерал Хърбърт Карлайл твърди в интервю на сайта на вестник USA Today, че руски бомбардировачи започнали да летят „почти до Калифорния”. „Ние виждаме, че тези полети стават все повече” – казал генералът.
В това интервю американският генерал разказал, че САЩ сериозно се безпокоят заради възраждащата се военна авиация на Русия и извънредно агресивния Китай.
Карлайл припомнил инцидента с руския изтребител Су-27 и американския самолет-разузнавач RC-135 над Балтийско небе. Той стигнал до неочаквания извод, че Пентагонът трябва да поддържа канали за връзка с руските и китайските военни, за да се избягва „недоразбирането”.
Следва да се припомни, че на 6 май в реч пред Центъра за стратегически и международни изследвания генерал Карлайл вече съобщи, че руски стратегически бомбардировачи са засечени близо до Калифорния и до остров Гуам, където САЩ поддържат военноморска база.
В подкрепа на думите си генералът показал фотографии на руски стратегически бомбардировачи Ту-95 над Гуам, прехванати от изтребители F-15.
Наблюдатели изтъкват, че тези демонстрации на военни възможности са отговорът на Кремъл за присъствието на американски бойни кораби в Черно море и активиране на силите на НАТО в базите, които са разположени непосредствено до границите на Русия.
От руското МО предложили американските самолети или да не летят близо до руските граници или да включат транспондери, като по този начин всички техни полети да преминават в съответствие с международните правила за използване на въздушното пространство.
Превод и редакция: БЛИЦ
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

ММ1914 написа:sin4ec написа:ММ1914 написа:Че производителите на хапчета са си мафия, няма спор. Но че темата е руска пропаганда също е ясно. Защо лекари във великата руска федерация не са направили тези открития? Нямаше да се налага тогава американските такива да бъдат отвличани. Или руските лекари са некадърни да открият подобни вещества, лекуващи рак? Или просто автора си заработва надницата?
Верно?
http://www.cross.bg/testove-kletki-leka ... z49shGeKo3
Да преминали са предварителни тестове с примати и подготвят официални изпитания. Направо е патентовано и се произвежда. Колко пъти си чел за открито лекарство за рак в последните 20-ина години? И досега всички са излекувани нали.
Но да се върнем на темата вече руските учени са открили лекарството и всичко им е наред. Гадните капиталисти ще умират от лоши неща а руснаците ще живеят по сто години и тази тема се обезмисля. Автора заработи рублите и готово - всички са доволни.
Мен на автора проблемите не ме вълнуват. Препарати се усъвършенстват и предлагат непрекъснато, няма го големият пробив за жалост... Имам познати, че и роднини, които пребориха рака. На счетоводителката ми преди 12 години ѝ откриха-днес е жива и здрава. Но и много хора си заминаха. Така стоят нещата.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- GA_ veliki
- Контакти:
Thsmith написа:Какво точно ще дойде? Изнасят се производството, а не стоките. Стоките са налични, но просто не се произвеждат в тези държави. Ти не напускаш пазара за пласирания продукт, а просто преместваш "базата".
Това, че са хиляди какво показва? Ако събереш 10 души и ги питаш нещо просто, винаги ще има поне един на различно мнение от другите. Ако прибавим нулите... на 1 млн, на 10 млн, на 50 млн този един колко става? 5 млн? Това не означава, че са прави или исканията им са справедливи или полезни.
Виж сега , малко ми е неудобно, че изпадаш в обяснителен режим.Просто защото един капалъчарши бизнесмен няма какво друго каже.Франсетата са години пред нас , само можем да се учим от тях, как да си отстояваме правата.Това е.Ти си живей в твоя си свят , плащай си редовно членския внос за да не те отбият от хранилката и това е.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
sin4ec написа: Мен на автора проблемите не ме вълнуват. Препарати се усъвършенстват и предлагат непрекъснато, няма го големият пробив за жалост... Имам познати, че и роднини, които пребориха рака. На счетоводителката ми преди 12 години ѝ откриха-днес е жива и здрава. Но и много хора си заминаха. Така стоят нещата.
Предполагам не мислиш че си единствения с близки и познати диагностицирани с подобни диагнози? Според мен повечето над 30 години могат да разкажат поне една две подобни истории.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
- damyanov1963
И защо падаш до нивото на русофилите?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- GA_ veliki
- Контакти:
След като култивирахме варварите на североизток, като им дадохме четмо и писмо.Ред е да култивираме и населението оттатък Атлантика 

Не с гняв, със смях се убива..
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
aleksanderson написа:trokadero_ написа:То това е днешната политика . Да създават болести за да се купуват ''легалните наркотици'' - лекарствата
Подкрепям мнението ти на 100%!
Лекарство с/у рака 25.01.10
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
CTAHKO написа:Thsmith написа:Какво точно ще дойде? Изнасят се производството, а не стоките. Стоките са налични, но просто не се произвеждат в тези държави. Ти не напускаш пазара за пласирания продукт, а просто преместваш "базата".
Това, че са хиляди какво показва? Ако събереш 10 души и ги питаш нещо просто, винаги ще има поне един на различно мнение от другите. Ако прибавим нулите... на 1 млн, на 10 млн, на 50 млн този един колко става? 5 млн? Това не означава, че са прави или исканията им са справедливи или полезни.
Исканията им са справедливи и полезниА ти уж си десен, а защитаваш лявата политика, а
Хората не искат да ощетяват тях, за сметка на безработните ибрястики и негри от Африка
Толкова ли е сложно да го проумееш
Мда, лява точно ще да е. Колкото либералите са десни и това ще да е лява мярка. Нищо, че един пъпеш я е прокарал. Както нашия сергей комунягата взе, че случайно сътвори един от най хубавите закони в лицето на плоския данък. Нищо, че това май му беше единственото полезно действие. Това, че той е комуняга не означава, че и плоския данък е ляв, същото се отнася и в случая.
GA_ veliki написа:Thsmith написа:Какво точно ще дойде? Изнасят се производството, а не стоките. Стоките са налични, но просто не се произвеждат в тези държави. Ти не напускаш пазара за пласирания продукт, а просто преместваш "базата".
Виж сега , малко ми е неудобно, че изпадаш в обяснителен режим.Просто защото един капалъчарши бизнесмен няма какво друго каже.Франсетата са години пред нас , само можем да се учим от тях, как да си отстояваме правата.Това е.Ти си живей в твоя си свят , плащай си редовно членския внос за да не те отбият от хранилката и това е.
Франсетата имат една от най лошите трудови законодателства и соц с-ми в Европа. Пътят е съвсем друг, онзи на Тачър. Тръгнем ли да стигаме Французите с такъв тип законодателство и направо ще хлопнем кепенците с нашия балкански манталитет. Освен ако не смяташ, че трябва да гоним модел на служител тип "лелка от държавната администрация".
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]