Дано да пишат тези работи, колкото да става спор.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Beladona написа:eddie написа:Съвсем скоро ПФК ЦСКА АД остава без играчи, та ми е чудно как точно ще получи лиценз..
Ади баааа , верно ли ?
ЦСКА не е Ботев,за да играе с лиценза на Металик

Кашчей написа:eddie написа:1982 написа:Кашуй, единствено Литекс от този миш-маш, е кандидатствал за лиценз, те ще искат да играят с Литекс, ама Литекс не е прекръстен и, ако получи лиценз, ще е само с името Литекс. Чавдар не е кандидатствал за лиценз.
Напротив, прекръстен е на ПФК ЦСКА София ЕАД.. и е собственост на ЦСКА 1948
Я покажи кога Литекс е прекръстен!
CSKA 78 написа:PFC Litex написа:Мен не ме е еня ГДГ. колкото по-бързо се омете, толкова по-добре. Но този отбор "Литекс" не го е създал той з да го ,мести. Да си вземе футболистите, ако може да си вземе гредите и седалките барабар с кенефа, но не може да мести, придобива и закрива нещо , което не е създал. Да в осноата на много от успехите на отбора е, но това тук няма значение. Не ми пука в коя група ще играем, но няма да приема факта да ми докара, Лисец или Угърчин за да ги припознаваме пък ние и да затрие отбор, на който историята може да се проследи до 1921г назад.
Ганчев не е създал в Литекс Ловеч единствено феновете, така че може сами да се вземете, и да си направите един Кърпачев в А областна! Нали не искахте жужето и захарния Бос в клуба ви? Ето мечтата ви се сбъдна!
Tommi написа:Не мога да повярвам, че цесекарите се радват, че ще се наложи да се увият с по едно шалче на Етрополе или Литекс.Дано да пишат тези работи, колкото да става спор.

Tommi написа:Не мога да повярвам, че цесекарите се радват, че ще се наложи да се увият с по едно шалче на Етрополе или Литекс.Дано да пишат тези работи, колкото да става спор.

Кашчей написа:eddie написа:1982 написа:Кашуй, единствено Литекс от този миш-маш, е кандидатствал за лиценз, те ще искат да играят с Литекс, ама Литекс не е прекръстен и, ако получи лиценз, ще е само с името Литекс. Чавдар не е кандидатствал за лиценз.
Напротив, прекръстен е на ПФК ЦСКА София ЕАД.. и е собственост на ЦСКА 1948
Я покажи кога Литекс е прекръстен!

Beladona написа:Tommi написа:Не мога да повярвам, че цесекарите се радват, че ще се наложи да се увият с по едно шалче на Етрополе или Литекс.Дано да пишат тези работи, колкото да става спор.
Това са етрополците , не са цесекарите ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта