Много добър мач стана тази сутрин.
Оклахома са на страхотно ниво, изобщо не съм очаквал да играят толкова силно. А не очаквах да вземат повече от 2 мача в серията.
Уориърс сега трябва да покажат шампионски характер, както и да забранят на Грийн да общува със съдиите.
НБА 2015-16
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НБА 2015-16
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
- Drunken_Master
- Контакти:
За пореден път ми се доказа едно старо мнение от преди година,оспорено от много хора,че през миналият сезон Уориърз не срещнаха конкурентно-способен отбор на плейофите,до което доведе и спечелването на титлата.На запад се изправиха срещу Клипърс,които играха без контузеният Крис Пол,раздираният от конфликти Рокетс,а на финала срещнаха Кавс без Лав и Ървинг...което на практика им реши титлата...Кой каквото ще да говори,че били чупили рекорди,били първи в конференцията,били с най-добрият играч и имали най-добрата пейка...но ИСТИНАТА е че плейофите са друга бира....Не случайно точно миналият сезон Атланта окапаха,като круши...
Вдругиден ще се реши мача...Ако Голдън Стейт успее да ги надвие,мисля че ще бие и в седмият мач...
Вдругиден ще се реши мача...Ако Голдън Стейт успее да ги надвие,мисля че ще бие и в седмият мач...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:За пореден път ми се доказа едно старо мнение от преди година,оспорено от много хора,че през миналият сезон Уориърз не срещнаха конкурентно-способен отбор на плейофите,до което доведе и спечелването на титлата.На запад се изправиха срещу Клипърс,които играха без контузеният Крис Пол,раздираният от конфликти Рокетс,а на финала срещнаха Кавс без Лав и Ървинг...което на практика им реши титлата...Кой каквото ще да говори,че били чупили рекорди,били първи в конференцията,били с най-добрият играч и имали най-добрата пейка...но ИСТИНАТА е че плейофите са друга бира....Не случайно точно миналият сезон Атланта окапаха,като круши...
И аз не съм голям фен на превъзнасянето по Уориърс,ама миналата година си взеха плейофите сами,единствено финала е спорен.
Клипърс не са отбор за след редовния сезон,Хюстън имаха шансове но сами се прецакаха.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Шампионско представяне на Уориърс
. Всичко остава да бъде решено в мач 7 в Оукланд. Ето това е истински битка, а не безаварийния път на Джеймс до финала.
П.п. Голдън Стейт не са играли с Клипърс в миналите плейофи, имаха мачове с Пеликаните, Мемфис и Хюстън.

П.п. Голдън Стейт не са играли с Клипърс в миналите плейофи, имаха мачове с Пеликаните, Мемфис и Хюстън.
Сега остава да тръгне стрелбата на Дюрант и Уестбруук в понеделник в Оукланд и шоуто ще стане пълно
Последния мач имат общо 1 тройка
Стискам палци на Оклахома в последния мач, въпреки, че изпуснаха питомното и сега ще гонят дивото 

Леевски, оле

boabbb написа: Последния мач имат общо 1 тройка![]()
![]()
Най- впечатляващата статистика обаче беше 0 асистенции за целия отбор на Тъндър в 4-тата четвърт.
- Drunken_Master
- Контакти:
nghcvth написа:boabbb написа: Последния мач имат общо 1 тройка![]()
![]()
Най- впечатляващата статистика обаче беше 0 асистенции за целия отбор на Тъндър в 4-тата четвърт.
Е нали беше писал,че Уестбрук бил голям подавач и не спирал да асистира ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Е, и ти беше писал, че Кей Ди много вкарва, пък последния мач беше със стрелба 10/31.
- Drunken_Master
- Контакти:
nghcvth написа:Е, и ти беше писал, че Кей Ди много вкарва, пък последния мач беше със стрелба 10/31.
Бях ти написал обяснения,но мисля,че са излишни...
Между впрочем Кей Ди е лидер в реализаторската листа в плейофите...

Напук на мнението на някои специалисти, Уориърс доказаха, че могат да печелят и без да вкарват много тройки. Пейката им унижи Кливлънд.