ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- 

emanuilman
- Контакти:
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Абе отворковци,кажете ми един единствен известен отбор,който да е бил оздравен?Ако ми кажете един такъв ще ви дам 10 други,които са наново регистрирани и нито история нито нищо не им се е загубило.Ако беше толкова лесно да се оздрави клуб с милиони дългове Фиорентина,Наполи,Рейнджърс,Парма и много други щяха да бъдат оздравени... 

PFC Litex написа:Beladona, един приятелски апостроф, ако не скачаш срещу всяко мнение, като герест петел с почти едни и същи мнения, то същите щеше да имат много по-голяма тежест... повярвай ми, дори в моите очи при положение, че водя дискусия без да съм ощетен по един или друг начин от случващото здраво поолекваш на момент.
Извинявай ако съм навлязъл с това си мнение в личното ти пространство
От теб приемам всякаква критика . Аз съм тук да се за авлявам и да се гавря със слабоумните фенове на ГГ !

Кировец написа:icko65 написа:Teo написа:Ицко, ти още ли не успя да видиш от къде духа вятъра?
Да ти кажа ли, че Гришата наскоро излезе с името си и заяви, че всичко е начертано.
@ Ама как ще вземе лиценз, ама как това, ама как онова... е така лесно. Както боклуците ни фалираха и ние ще фалираме останалите боклуци.
Око за око, зъб за зъб!
Ти прочети мнението на Шака.Човека ва изравни със земята .И е прав.Особено за теб който искаше за ЦСКА да се плаща...Сега се продаде на Гришата за една купа.Не си цесекар-честно!
Абе, много ми е интересно, ако Морето попадне в една такава завера с дългове и лоши собственици ти какво ще настояваш -Божков-любимецът ти да плаща на Градев и мадам Ба, като имате и забрана за картотеки и не се знае от школата кой ще остане или да почнете с ново дружетсво и да си инвестира милионите в нов стадион, че от тая картофена нива вече и собствените ви играчи бягат!
Мисли малко с тая шамандура на раменете!
Ами най-вероятно ще предпочетем да си запазим стария отбор -без нови дружества.Естествено ако е възможно и както ти казваш да има кой да плаща.А вие ако си оздравите дружеството не се притеснявай че ще останете без нова база.Малко по-бавно но с чест!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Beladona написа:С тази декларация ПР екипа на ВАБО смачка елементарните напъни на самодейците от Микре ! Аре чао ! Оздравяването започна , давайте половината басове и считам нещата за уредени ! Аре кеш аут на загуба !!!
С тази декларация стана ясно, че екипа на ВАБО щял да чака план на Гришата, а той вече си има ново дружество?! Кажи ми ти сериозно ли не разбра, че Гришата прави Шах и мат с ново дружество, та се излагаш да пишеш декларации в предсвършен факт?

Beladona написа:CSKA 78 написа:
Зулус, нема таквиз работи тука, ве, брато! Това си е просто едно надлъгване! Божков изригва по медиите: Оздравявай, Ганчев! Или ще ти взема клуба!
А, Ганчев скоро ще отговори на Божков в стил-"Да заповяда"!Което другояче казано означава-"Пробвай се, ще ти гледам сеира"!

Как ще ви го подаде Божков след 30 дни да му се радвате !

Да, ве, направо ти казвам! Вие първо оправете лиценза, па тогава се надувай!
 Да, ве, направо ти казвам! Вие първо оправете лиценза, па тогава се надувай!   

Последна промяна от CSKA 78 на 27 май 2016 18:09, променено общо 1 път.

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
icko65 написа:Кировец написа:icko65 написа:Teo написа:Ицко, ти още ли не успя да видиш от къде духа вятъра?
Да ти кажа ли, че Гришата наскоро излезе с името си и заяви, че всичко е начертано.
@ Ама как ще вземе лиценз, ама как това, ама как онова... е така лесно. Както боклуците ни фалираха и ние ще фалираме останалите боклуци.
Око за око, зъб за зъб!
Ти прочети мнението на Шака.Човека ва изравни със земята .И е прав.Особено за теб който искаше за ЦСКА да се плаща...Сега се продаде на Гришата за една купа.Не си цесекар-честно!
Абе, много ми е интересно, ако Морето попадне в една такава завера с дългове и лоши собственици ти какво ще настояваш -Божков-любимецът ти да плаща на Градев и мадам Ба, като имате и забрана за картотеки и не се знае от школата кой ще остане или да почнете с ново дружетсво и да си инвестира милионите в нов стадион, че от тая картофена нива вече и собствените ви играчи бягат!
Мисли малко с тая шамандура на раменете!
Ами най-вероятно ще предпочетем да си запазим стария отбор -без нови дружества.Естествено ако е възможно и както ти казваш да има кой да плаща.А вие ако си оздравите дружеството не се притеснявай че ще останете без нова база.Малко по-бавно но с чест!
Какъв стар отбор, като ще имате забрана за картотеки? А последно същия плащач е подарил титлата на Черноморец, за да играят в ШЛ?
Кировец написа:icko65 написа:Тео припомни си какво призоваваше завчера.Да не разваляме основите.Имате ги както каза и Шака-играчи треньор стадион.Не оздравите ли дружеството ги губите и тръгвате надолу.Пък Ганчев ви лъже отдавна.Най-вече че се заема да ви оздрави-с фалит!Как му се вързахте?
Какви играчи има ПФК-то, че не се сещам?
И ти ли ще ми ръсиш простотии..Ми същите от финала.С емблемата на ЦСКА не на АД-то.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Колко от вас са се замисляли защо е всичкия този цирк?
И, колко от вас са проумели, че цирка не е заради любов към ЦСКА и на двамата убавци?
Какво се случи преди около година и половина в София и специално с Борисовата градина?
Там търсете нещата... ЦСКА е просто заложника и обикновено, като такъв винаги ще е от обратната страна на мъжеството.

И, колко от вас са проумели, че цирка не е заради любов към ЦСКА и на двамата убавци?
Какво се случи преди около година и половина в София и специално с Борисовата градина?
Там търсете нещата... ЦСКА е просто заложника и обикновено, като такъв винаги ще е от обратната страна на мъжеството.

Beladona написа:От теб приемам всякаква критика . Аз съм тук да се за авлявам и да се гавря със слабоумните фенове на ГГ !
Ха, досега гаврата е била само в твоята посока, милионере!

Не виждам начин посоката да се промени!
  Не виждам начин посоката да се промени! 
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Беладонец, много ще е густо да ги бръщолевиш примерно пред Ицо Стоичков тия твои инфантилни идиотщини - хем на глас ще те оцвети, хем и една левачка за изпроводяк ще ти набие, цесекарино!!!