Помощ от инженер/физик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Помощ от инженер/физик

Мнениеот Кашчей » 27 май 2016 01:24

Thsmith написа:
il4o_iliew написа:
Интересува ме на чисто експертно ниво някой да ми обясни възможно ли е това, което стана на 11/09/2001 да бъде истина?

:lol: :lol: :lol:

Ае събирайте съвета на "експертите" и да разнищите поредната конспирация :lol: :lol: :lol:

Аз ще те призная за най-добрият работодател, при заплата от 800 лева за 240 часа, ако ми обясниш как алуминий реже стомана, като при това излиза невредим, като конфигурация, след полет в около 50 метра твърда площ!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 27 май 2016 01:26

Кинетична енергия , кратко и ясно го казвам четете пък тогава говорете :!:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 май 2016 01:31

anihilator написа:Кинетична енергия , кратко и ясно го казвам четете пък тогава говорете :!:

Не се излагай! При сблъсък на две твърди тела, каквито са самолет и небостъргач, а и едното е пълно с гориво, кога трябва да е взривът-в края или в началото на сблъсъкът?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 май 2016 01:32

Кашуй, мощните торнада, които реално са един нищо и никакъв въздух, цели къщи и сгради събарят, ти си седнал да ми спориш ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 май 2016 01:34

Кашчей написа:
anihilator написа:Кинетична енергия , кратко и ясно го казвам четете пък тогава говорете :!:

Не се излагай! При сблъсък на две твърди тела, каквито са самолет и небостъргач, а и едното е пълно с гориво, кога трябва да е взривът-в края или в началото на сблъсъкът?!

Горивото къде се намира в самолетите, знаеш ли ??!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 май 2016 01:36

1982 написа:Кашуй, мощните торнада, които реално са един нищо и никакъв въздух, цели къщи и сгради събарят, ти си седнал да ми спориш ?!

Погодаец, да ти рисувам кинематика на движението ли искаш?! Стояла си колата и в нея се забил вестник с 400км/ч..или пък самолет се забива в сграда, ама си продължава движение по траекторията-това да не ти е оня умник, Конан, насреща?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 май 2016 01:39

il4o_iliew написа:Интересува ме на чисто експертно ниво някой да ми обясни възможно ли е това, което стана на 11/09/2001 да бъде истина?

За това нещо има хиляди свидетели в самия Ню Йорк, има много любителски снимки и видеа, все пак се случи сутринта местно време, много ми е интересно, какво смятате, че е станало ??! Всичко е измислица и ЦРУ е платило на хиляди нюйоркчани да лъжат ли ??!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 май 2016 01:40

Кашчей написа:
1982 написа:Кашуй, мощните торнада, които реално са един нищо и никакъв въздух, цели къщи и сгради събарят, ти си седнал да ми спориш ?!

Погодаец, да ти рисувам кинематика на движението ли искаш?! Стояла си колата и в нея се забил вестник с 400км/ч..или пък самолет се забива в сграда, ама си продължава движение по траекторията-това да не ти е оня умник, Конан, насреща?!

Виждам, че вече си специалист и по торнадата ..... явно и те, както 11-и септември, са разбработка и фарс на ЦРУ. Всичко е голям, американски заговор.

А самолетът, при тая скорост, естествено, че си продължи, тук се изложи зверски.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 май 2016 01:43

1982 написа:
Кашчей написа:

Горивото къде се намира в самолетите, знаеш ли ??!

Ми как къде, в опашката, естествено. Няма проблем, ако се сблъскат два самолета във въздуха да има взрив, но ако самолет мине през 50 метрова сграда, като при това едното му крило, заедно с резервоарите, пресече тази 50 метрова площ, е естествено да излезе невредимо от другата страна и едва тогава да гръмне.При това гръмва не този резервоар, който е минал през сградата.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 май 2016 01:47

1982 написа:
Кашчей написа:

Виждам, че вече си специалист и по торнадата ..... явно и те, както 11-и септември, са разбработка и фарс на ЦРУ. Всичко е голям, американски заговор.

А самолетът, при тая скорост, естествено, че си продължи, тук се изложи зверски.

Погодаец, с каква скорост може да се движи самолет на такава височина, за да се сблъска с точно определена сграда?! Ти май си мислиш, че като пуснеш тема за автомобили и си наясно и със скоростите на движение?! И да, при такава скорост, даже и при твоята, той ще се взриви още с навлизането в небостъргача, а няма да излезе извън него по хоризонтална линия!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”