ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот angelco77 » 26 май 2016 23:07

Кировец написа:
angelco77 написа:
baraba написа:
icko65 написа:
baraba написа:Васконти , не мога да знам какво са отчели адвокатите на БФС , ама все си мисля , че те ако не знаят кое и как трябва да се направи , то в тази държава никой друг не може :roll: Та в тоя ред на мисли , всичко се прави само с една цел , връщането на ЦСКА в елита , другото е подробности и юридически каламбури с цел всичко да е по точката на закона и да не може никой да пипне БФС за нищо ;)

Взе да ти просветлява май.Щото варианта с Чавдар нямаше да остави БФС в позиция на ненаказуем.

На мен отдавна ми е просветнало , ама ти не си махаш капаците от очите и това е :oops: Само ти не успя да разбереш , че варианта с Чавдар е по препоръка от БФС , а не идея на Ганчев :shock: Защо е така , питай адвокатите на БФС :!: Явно според наредби и запетайки от законите това е по-законно от вариант с ФК на Ганчев примерно :roll: :mrgreen: Не знам и не ме интересува честно казано , това си е проблем на ... БФС не мой ;) Аз си поддържам и викам за ЦСКА , не за ПФК или АД , отдавна съм казал , че юридическите каламбури за узаконяване на това или онова не ме вълнуват :!: ;)

Толкова страници с глупости изчетох,та реших да питам направо:
Вие,феновете на ЦСКА,сте готови да припознаете и приемете за свой ЦСКА "творението Чавдар Етрополе и Литекс''?!
И твърдите ,че ЦСКА е в сърцата и душите,нали така?
Айде да ми отговорите,ама честно и откровено-ако вместо Чавдар Етрополе се яви ФК Левски София,и той ли ще е в сърцата ви?

Ангелчо, кое е по-моралното - това което мислиш ти, или ако черно на бяло съществува футболен ЦСКА, без значение с какво дружество и кой е преебан?

Кировец,аз какво мисля,е без значение за вас.Питането ми беше ако ФК Левски София се преименува на ПФК ЦСКА ,ще го припознаете ли?
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 май 2016 23:07

ugly bug написа:Ко става ся!?
Скелет(череп с кокали)АД,ЕООД,ЕАД,ЕТ ще иде ли най-накрая? :(

Питай Спортал, те са "експерти" по процеса по несъстоятелност и планове оздравяване! :lol: :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 май 2016 23:07

delqnski47 написа:
Haralampy написа:
Beladona написа:...Гришата и цели две молби ковна !

Днеска "жужето" стана "Гриша Ганчев".
:roll:
А сега вече е "Гришата".
:shock:

Вече е ''Гришата'',защото каквото му кажа на ЛС го изпълнява.И ме слуша.А тука като ви направя забележка и ми се качвате на главата. :)

Така е, защото аз съм трол професионалист , дисциплиниран .... Тия са аматьори ! :)

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 26 май 2016 23:08

гражданин от село написа:То и Коцев голям рев му удари , заради някаква си Донка. :lol:

[offtopic]Заеби, заради тая пуста "Донка", 20 банана изядох. :lol:[/offtopic]
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 26 май 2016 23:09

baraba написа:
angelco77 написа:
baraba написа:
icko65 написа:
baraba написа:Васконти , не мога да знам какво са отчели адвокатите на БФС , ама все си мисля , че те ако не знаят кое и как трябва да се направи , то в тази държава никой друг не може :roll: Та в тоя ред на мисли , всичко се прави само с една цел , връщането на ЦСКА в елита , другото е подробности и юридически каламбури с цел всичко да е по точката на закона и да не може никой да пипне БФС за нищо ;)

Взе да ти просветлява май.Щото варианта с Чавдар нямаше да остави БФС в позиция на ненаказуем.

На мен отдавна ми е просветнало , ама ти не си махаш капаците от очите и това е :oops: Само ти не успя да разбереш , че варианта с Чавдар е по препоръка от БФС , а не идея на Ганчев :shock: Защо е така , питай адвокатите на БФС :!: Явно според наредби и запетайки от законите това е по-законно от вариант с ФК на Ганчев примерно :roll: :mrgreen: Не знам и не ме интересува честно казано , това си е проблем на ... БФС не мой ;) Аз си поддържам и викам за ЦСКА , не за ПФК или АД , отдавна съм казал , че юридическите каламбури за узаконяване на това или онова не ме вълнуват

Вие,феновете на ЦСКА,сте готови да припознаете и приемете за свой ЦСКА "творението Чавдар Етрополе и Литекс''?!
Айде да ми отговорите,ама честно и откровено-ако вместо Чавдар Етрополе се яви ФК Левски София,и той ли ще е в сърцата ви?

Айде поредния НЕадекватен пример , ами Нито Чавдар ми е в сърцето , нито Фк **** ми е в сърцето , ясно ??? В сърцето ми е ЦСКА и само ЦСКА , нито ПФК -та , нито АД-та , айде лека !!! За себе си избирай , кой Левки ти е на сърцето , Истинския на Кучето , фалшивия на Томито Лафчис или Спартак Сф наследен от .... Витоша ... Бай :twisted:

Що да е неадекватен?
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 май 2016 23:09

CSKA 78 написа:

Питай Спортал, те са "експерти" по процеса по несъстоятелност и планове оздравяване! :lol: :lol: :lol:

Няма. Етрополе става ЦСКА . :) Гришата успя !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 май 2016 23:10

angelco77 написа:
Кировец,аз какво мисля,е без значение за вас.Питането ми беше ако ФК Левски София се преименува на ПФК ЦСКА ,ще го припознаете ли?

Оф тоя невероятен пример е тип ''Ми аз ако взема 50 милиона от банката'',както беше написан по рано в темата преди време.Нито можеш да вземеш 50 милиона от банката(ей така да си вземеш...освен ако не е на препарати тая банка),нито Левски ще стане ЦСКА.Тъй че давайте по практични примери... :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 май 2016 23:11

angelco77 написа:
Кировец написа:
angelco77 написа:
baraba написа:
icko65 написа:

На мен отдавна ми е просветнало , ама ти не си махаш капаците от очите и това е :oops: Само ти не успя да разбереш , че варианта с Чавдар е по препоръка от БФС , а не идея на Ганчев :shock: Защо е така , питай адвокатите на БФС :!: Явно според наредби и запетайки от законите това е по-законно от вариант с ФК на Ганчев примерно :roll: :mrgreen: Не знам и не ме интересува честно казано , това си е проблем на ... БФС не мой ;) Аз си поддържам и викам за ЦСКА , не за ПФК или АД , отдавна съм казал , че юридическите каламбури за узаконяване на това или онова не ме вълнуват :!: ;)

Ангелчо, кое е по-моралното - това което мислиш ти, или ако черно на бяло съществува футболен ЦСКА, без значение с какво дружество и кой е преебан?

Тествал съм ги, ще го припознаят на секундата !

doberman
Контакти:

Мнениеот doberman » 26 май 2016 23:12

CSKA 78 написа:

Баладоната каза, че няма Череп и Кокалис. :mrgreen:
Ципрас не е разрешил да се изнасят капитали от Гърция, за да се плащат чужди дългове. :mrgreen:

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 26 май 2016 23:14

Извънредни новини ЦСКА,няма дългове кредиторите и НАП имат да връщат на ЦСКА 6млн лева. :mrgreen:
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”