Игра с прогнози - Първа Бундеслига 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Liquidator
Контакти:

Re: Игра с прогнози - Първа Бундеслига 2015/2016

Мнениеот Liquidator » 22 май 2016 22:43

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E6/2E/10dbd489222fe62e.png[/wrapimg]
Честито на valni! Добавени са точките за шампион (5) и голмайстор (5).
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 23 май 2016 11:24

Гледам последният кръг бил решаващ!! Честито на valni!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 23 май 2016 11:59

Честито и от мен.
Браво и на организатора.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 23 май 2016 21:58

dreben23 написа:
pomiqr272 написа:Честита титла на valni. dreben23 е доказан футболен лаик.

Да, ама пълен лаик съм си. :lol: Имам и по стотина профила като вас. Те хората виждат и сами кой го може и кой не и то навсякъде без изключение. А догодина ще го видят още повече като вдигна двойно процентите и ще ви наредя врют лаиците да се борите да останете в групата. Ако бях сложил за силните, дали щеше да влезеш да кажеш честито се чудя на дребнио лаик. Щото за никои силни не сложих в последния кръг нарочно. Нямам намерение да си развалям репутацийка ви казах с печелене на грозни игри, но знайте едно - 10-те точки бонусче дето имахте нямаше да стигнат с мъничко. А това пък говори за прелестно мое представяне в бундеслига! :)

Честито и от мен на победителя който е! И евала на ликвидаторчето - не ме отряза нито веднъж, нито една точица не отрязал на баце Таско! Другата година ще ти дам мачовете си във фентъзито за награда и почне с +6 за него, а другите от 0. Ама всичко е според залугите. А пуми да се мъчи кат грешен дявол да бие някого. Да му кажа аз кой е лаик, като превземем и фентъзито и го подарим на ликвидаторче. 8-)

Не знаех, че имам 100 профила. Хората виждаме, че ти не можеш друго освен да пишеш безсмислици. Не си заложил последния кръг на силните :-D

e: Игра с прогнози - Първа Бундеслига 2015/2016
от dreben23 на 13 Май 2016 15:14

14 май
16:30 Аугсбург - Хамбургер 1:2
16:30 Байер Леверкузен - Инголщат 3:1
16:30 Байерн Мюнхен - Хановер 96 2:0
16:30 Борусия Дортмунд - Кьолн 3:1
16:30 Дармщат- Борусия Мьонхенгладбах 1:0
16:30 Хофенхайм - Шалке 04 1:1
16:30 Майнц 05 - Херта Берлин 3:1
16:30 Вердер Бремен - Айнтрахт Франкфурт 0:1
16:30 Волфсбург - Щутгарт 2:2

Виж си класиранията в другите игри и ще разбереш, че си гола вода, а тук просто те е вързало. Продължавай да живееш в измисления си свят.

valni
Контакти:

Мнениеот valni » 26 май 2016 21:09

Благодаря за поздравленията! Благодарност към организатора! След два месеца отново!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 май 2016 21:33

pomiqr272 написа:
dreben23 написа:
pomiqr272 написа:Честита титла на valni. dreben23 е доказан футболен лаик.

Да, ама пълен лаик съм си. :lol: Имам и по стотина профила като вас. Те хората виждат и сами кой го може и кой не и то навсякъде без изключение. А догодина ще го видят още повече като вдигна двойно процентите и ще ви наредя врют лаиците да се борите да останете в групата. Ако бях сложил за силните, дали щеше да влезеш да кажеш честито се чудя на дребнио лаик. Щото за никои силни не сложих в последния кръг нарочно. Нямам намерение да си развалям репутацийка ви казах с печелене на грозни игри, но знайте едно - 10-те точки бонусче дето имахте нямаше да стигнат с мъничко. А това пък говори за прелестно мое представяне в бундеслига! :)

Честито и от мен на победителя който е! И евала на ликвидаторчето - не ме отряза нито веднъж, нито една точица не отрязал на баце Таско! Другата година ще ти дам мачовете си във фентъзито за награда и почне с +6 за него, а другите от 0. Ама всичко е според залугите. А пуми да се мъчи кат грешен дявол да бие някого. Да му кажа аз кой е лаик, като превземем и фентъзито и го подарим на ликвидаторче. 8-)

Не знаех, че имам 100 профила. Хората виждаме, че ти не можеш друго освен да пишеш безсмислици. Не си заложил последния кръг на силните :-D

e: Игра с прогнози - Първа Бундеслига 2015/2016
от dreben23 на 13 Май 2016 15:14

14 май
16:30 Аугсбург - Хамбургер 1:2
16:30 Байер Леверкузен - Инголщат 3:1
16:30 Байерн Мюнхен - Хановер 96 2:0
16:30 Борусия Дортмунд - Кьолн 3:1
16:30 Дармщат- Борусия Мьонхенгладбах 1:0
16:30 Хофенхайм - Шалке 04 1:1
16:30 Майнц 05 - Херта Берлин 3:1
16:30 Вердер Бремен - Айнтрахт Франкфурт 0:1
16:30 Волфсбург - Щутгарт 2:2

Виж си класиранията в другите игри и ще разбереш, че си гола вода, а тук просто те е вързало. Продължавай да живееш в измисления си свят.

Хахахахах, човече ти си много тъпо Реал Мадридско тъпо същество, което не може да забележи очевидни неща. Измислен свят е твоят, щото през два дни си създаваш нов! Я съм си със същия профил, със същите по-високи проценти от вас в прогнозите и също така си ви реди до десето коляно и на вас почва даже ви харесва. Вързало ми било, ако мислят така и другите, другият сезсончек ще ви качим на 20-тина точки разлика, щото не признавате никаква добринка. :lol: Тц-тц, баце Таско що си толкова добър, че хората ги тормози това! :cry: Е толкова па големи тъпунгери не съм виждал, че си и честитя, че са прецаквали нормалните играчи в играта, дето не са кукувци с по пет профила. Вие сте за лудницата честно казано. :lol: . Да не може се сетят, че съм ги оставил да победят още преди да е започнала играта дори. Няма ти давам точни, малоумнико, не съм длъжен да правя негодници богати! Безкрайно тъпи същества имало ей, ама естествено, че няма ти дам всички мачове както ги мисля, как иначе ще ги хващам във фишовете ако ви ги дам и вие ги пуснете същите? Тц-тц, прекалено си тъп, Саше! Никой нема на теб да ти даде или некоя друга филанкишия точния си бе! Показвам само една малка частичка от възможностите си публично. Анадъмо? На всичко отгоре никой тука не прави нормална прогноза, всичкото ви е ташак пълен и никой не би заложил и стотинка на вашите прогнози, щото нема начин всички мачове да са с еднакви резултати. Не ме карайте да се смея и да ви вадя червивите ризи, че и без това само аз го разбирам. Ама аз си го знам и съм ви го казвал, че мога много, защото гледам повече от вас, а вие забиете чотурите в бетовете и се чудите - ще излезе ли г/г, ще няма ли да излезе, ще влезе ли тоя точен на Баце Таско, няма ли да излезе, ам дали му е реалният точен както го мисли или не е. Неможещи и незнаещи футболчето калпазани с по пет профила във всяка игра ги печелят бе! Не знам защо си правя труда изобщо да ви пиша каквото и да е било, ама не го разбирате футболчето. Но ако следвате правилнио път, един ден ще ги чактакате като баце ви Таско.
До скоро! Да ва таковам в откачалкити бе- един път не премнериха сили в някой кръг с нормална прогноза ама айди 2-1 или 1-1 всичкото и после си честитити глупостите детскити. Добре бе, другия сезон ще ядете гамото ей зарад този оръфляк само дето не се спира да вади моите красиви прогнозки, а чуждити фалшивите и нечаткащи футболчето ги не вади. Смешника му смахнат! Ако ви направя нормална игра, пак са осирати щото тъпи и невъзпитани тъпарчета, които същите номера си мислят, че ще им минат и в живота. Е няма да ви минат, ще се намери един баце Таско и ще ви разкаже играта и там. Ако направя една калкулация, няма да имате и на половината от моите точици бе, щото прогнозите ви са повечето невалидни. Ай честито с невалидните прогнози шампиони си вадим всяка година и никой не взима мерки! :mrgreen: :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 май 2016 22:27

Хванах ги твоите шампиони, пуми, във фентъзито и ги насолих всичкити. Да изкарам ли резултатите и статистиките? Ама като сте толкова добри що не можете един голмайстор да познаете и падахте подред- падахте във фентъзи в ШЛ, падахте фентъзи Премиър лийг, падате по тука по темите и игричките с прогнозите, къде ли не падахте общо взето, ами ще падате не ги разбирате толкова. Познавам и точни, че голмайсторчета даже, а вие се заблуждавайте с некви глупости. Иска много труд да се стане машинка за затваряне на буркани, но вас не ви се отдава. Хем ви казвам, че и футболчето си е тото, хем пак туряте всичкото прогнози за Байерн, Борусия Д, Наполи, във всеки срещу всеки ядахте гамото кат дам нещо на бате змейко първия сезон, абе навсякъде ви правим решетка и си честите некви умрели титли с невалидните прогнози. Да изкарам ли всичките статистики на баце Таско навсякъде и да видите, че не може да се спре такова чудо, защото той си ги умее работите с които се захваща? :) В аматьорска никому непотребна Югоизточна В група- 60 процента познати мачове за сезона, 6 % на точен резултат, а тама падат голове нидей пита, класиране даже не знаех и не ми и трябва виж откъде съм и колко години съм се занимавал с аматьорски футболисти в Родопа (см) преди да стане Лудогорец. :lol: :lol:. В А група им почвам от средата на сезоня и още първия кръг бам - 4 точни и петия на знак край не може да се подобри от пет мача това от никого целия сезон се мъчат лошите, не може да се подобри- и там ли вързало. Като питат тебе, пуми, или тия шампиончетата дето и те цъкат навсякъде и не могат да подобрят нито един рекорд дето им постави баце ти Таско, хулиган. Некви чекат да видят състави и дават преди да почне мача и пак нищо не могат да познаят бе, ти къде си се засилил да ми разваляш репутация, тъп и невъзпитан калпазанин. Ако аз бях модератор или админ, такива нямаше да има във форума изобщо! А невлидните прогнози нямаше да разждат фалшиви шампиони и да си мерите матките чурки с големия баце ви тасков ...!
Лека вечер на всички, ама сте големи сладури и малоумници едновременно, ако не може да направите и разликите в класата между всичките участници и мен - в моя полза са те, ако не сте го разбрали ще ви го кажем пак. Егати тъпанарите сте ако не можете да видите разликата, немам думи ей! :) Ама аз мисля, че вижда и то много се вижда, че навсякъде във всяко празненство баце Таско ги чатка повече, даже и в онова с тъпия прехвален Зенит дето не става за нищо като шампионите ви. Това е положението, ей зарад такива оръфляци като този ще ви кажем всичко мотамо в очите и без заобикалки- слабите сте за баце Таско, момци, затова ви е страх от него толкова и не давате една нормална прогноза белким се налучка некъде нещичко. А знаете много добре, че той е номер едно, дори с този пост ще ви спечели сърцата и ще искате да ви лупкам и новия сезон да задобреете поне маличко! Може да ви е гадно, че има по-добри от вас, ама мен не ми пука за вашето мнение- аз съм машинка за затваряне на отворени бурканчета с капачки и си го знам. А пумито не може да устиска два дни без да си изкара бан, щото му ниска и общата култура и не знай как се хрантутка. Ей така като мене, пуми, за да се спечели и уважение! Пускам ис музчиката, че омръзнаха детските ви работи. Ама не аз трябва да ви доказвам класа, вие на мен, щото сте боси по алсфалта в областта на футболчето и си го знаете много добре, ама айди да се перчим пред найс-силните. Няма такъв вариант да ме впечатлите с еднаквите резултатчета и с многопрофилните си болници. Наистина сте много лудите в този форум, седя още един сезон най-много, натупвам ви и оставям на бате пуми да печели игричките, щото гледам, че разбира много затова все последен си дава прогнозите невалидните като се играе некъв мач и ликвидаторче ту отгоре му ги зачита. Хаха, всичките ви номерца се виждат и всички си затварят очите, щото и те имат други профилчета.. Туреници вчерашни тръгнали с баце Таско да се мерят, дето денонощно и мощно само футбол го интересува. Няма как да стане това и е крайно време да ви се изясни и да ви се присмея за да не се занимават с вас други нормални хора, щото после и те ще ви нахранят, че сте абсолютни кретенчета.
***САМО ЦСКА!***

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 26 май 2016 22:46

Тоя пак се е филмирал. Реал Мадридско :-D Реал Мадрид ми е най-не симпатичният клуб. Убиха футбола с Ел Галактико. Мама и тати още те издържат, но изкарвал пари от залози :-D Фентъзи-ментъзи, дори не знам за какво пишеш. Някои хора не ни дондуркат родителите ни и нямаме време за детски игри. Помияра, когато е слагал по 100 кинта на мач с коефициент между 2 и 4 и е прибирал стотачки си се чудил какво е висящото нещо между краката ти. Помиярчето гледа окола мач и половина на седмица и те смаза в прогнозите. Даже не може да ти каже повече от петима футболисти извън Байерн М в Бундеслигата и пак те цака в прогнозиите. Футболът отдавна не ми е интересен и го гледам по инерция.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 май 2016 22:58

Добре, че се издаде кой си. :lol: Ох, ох, как те накара баце ти Таско да се издадеш. Ще ти кажем само едно, заври си тъпио чат отзад! :) Ако ме вкара някой от моите хора, ще изляза от другия чат и да си пишат само с лудите ненормални левскарчета за наказание. Тоя синковец, момци, единия ден вика за Литекс Ловеч, а на другия за Левски и губи от сто нагоре за хазарт, щото е пристрастен и аз му казвам - недей ве, тъпанарино, има и лоши времена за които ще ти трябва някой левчек в джоба. Ти си малоумен бе, Марто! Вкарам го в некой чат и почва да се перчи и хората не могат го издържи и два часа и трябва да го махаме. Ах, как се издаде тоя пътчек. Да не си ме вкарал повече в загубения ти чат, в който пишем само за ЦСКА, за да ти е гадно. И ти садна днеска щото ти се махнах от тъпио чат ли и идваш да разваляш репутация моя. Е да ама аз играя с левче тотото или два, а ти губиш като откачен по стотарки и са станали милиончета :lol:, а мен който и да ме издържа, си му ценя паричките, а ти даже твоите не цениш и ще те питам аз като дойдат лошите времена, защото всеки жив човек има такива, малоумнико от Бургас. :lol: :lol:

Гледай каквото искаш и ни ма занимавай с твоите глупости, ами защо си навираш гагата и разваляш репутация на хората? :lol: Сто пъти ти показвах, че ги разбирам нещата повече от всеки друг, ти така и не можеш да схванеш! Е хората ги виждат нещата, не са всички малоумници като теб, който стане шампион и ти да му станеш фенчек. Всички ти се смеят бе, щото си много просто създание ама на баце Таско не му пречи както виждаш. Разбира си се прекрасно с всеки. Тъпанар гледащ тенис тръгнал да ми разваля репутация, хаха. Не гледал футбол, а си завира гагата по футболни въпроси. Ами ти и тениса толкова го разбираш, аз когато бях фен на великия Пийт Сампрас и гледах тенис по 5-6 часа теб те е нямало да ходиш дори под масата и пълзейки. А и Пийти е най-великият тенесист за всички времена, пуми. Много як ник си си сложил, отива ти на смяната на отбори. :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Игри и забавления”