ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pomiqr272
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот pomiqr272 » 26 май 2016 22:18

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:Имам един въпрос към темата:
При фалит ЦСКА губи историята и успехите си.Така ли?

При фалит ЦСКА изчезва от картата на футбола, с цялата си история. Ако друг иска да я поднови, ще трябва да да плати, и то много.
Честно казано, аз не го разбирам твърде това, но така е прието. Ако, примерно, България плати едни 1 милиард евро на Гърция, ще може ли да се кичи с това, че е наследник на Александър Македонски, или пък Перикъл е български държавник... странно ми е.

Ето за този двоен стандарт спрямо ЦСКА говоря.Дунав Русе фалира,но новото дружество наследява историята на клуба.Просто феновете го припознават и толкова.Самия Кашчей е припознал новия Дунав за наследник на оригиналния Дунав,но щом става въпрос за ЦСКА веднага се започва мантрата за загубата на историята при фалит.Сякаш България не е фалирала поне 4 пъти.

Не наследява нищо. Феновете го припознават, като стария Дунав.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 май 2016 22:20

CSKA 78 написа:
vaskonti написа:Нали с ФК не ставало, щото нямал членство? Сега пък не било нужно членство!? Последно :?:

Новият анекс обаче не допуска дружества, които не извършват никаква дейност, и явно затова ни е нужен Чавдар! ;)

Ок, пак да попитам - почти година ли му трябваше ня Ганчев да вдене това? А и на теб, щото през същата тая година друга песен пееше?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 май 2016 22:21

Teo написа:Сега вече като дълговете са ясни ще се потърсят ли виновниците за тези натрупани милиони или ще си затворим очите и ще кажем, че така е морално?

Ха! Ето това е истинският въпрос!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 май 2016 22:21

CSKA 78 написа:
vaskonti написа:Нали с ФК не ставало, щото нямал членство? Сега пък не било нужно членство!? Последно :?:

Новият анекс обаче не допуска дружества, които не извършват никаква дейност, и явно затова ни е нужен Чавдар! ;)

Е що за тая 1 година, откак съществува "ФК ЦСКА", не продадохте малко пирони и тоалетна хартия, та да регистрирате някаква дейност ??! :mrgreen: :mrgreen:

Абе, тоя Гриша Ганчев откъде ги копае тия юристи, само осирания ?!?! :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 май 2016 22:21

В момента Гърнето, Праховеца и Спектакъла като четат тая тема и се пукат от кеф!
@ Фалирахме ги гадните кучета, да гният сега и да "припознават" :!: :!: :!: :!:

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 26 май 2016 22:22

Най-голямата заблуда е, че дълговете са ясни. Не съм чел доклада, дали са 22 или 33 милиона не е голяма разликата, при положение, че всяко неприето вземане може да доведе до иск в съда. Ако след 5 години някой спечели делото, ЦСКА ще задлъжнее със съответната сума. Бомбите си остават. Лупи се закани, че ще си търси парите на Лира - около 4 милиона. Така че смятайте си ги на максимум, пък ако се подкваси морето(случи се оздравител), да е и с 11 милиона напред :)

София 2010 (Царско село) или Септември са най-добрите и възможни варианти за преобразуване. При голямо разместване и сегашното класиране може да получи покана за Б група. Това го твърдях още по Коледа. Стойнето е от най-болните цесекари, борят се заедно с Ганчев и Тошко Янчев, така че минимум В група, максимум А. Аз съм за вариант да попълним Б група, макар, че Царско село или Етрополе - забрани за трансфери и ограничения за Европа нямат.
И да приемат някой читав закон за спорните търговски дружества, че само с ТЗ нещата не са добре.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 май 2016 22:23

vaskonti написа:Ок, пак да попитам - почти година ли му трябваше ня Ганчев да вдене това? А и на теб, щото през същата тая година друга песен пееше?

Както вече написах от мен не зависи! А, ръководството какви решения взема, те не ги оповестяват, та се налага сами да се доберем до истината! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 май 2016 22:23

Teo написа:
Beladona написа:
Teo написа:Сега вече като дълговете са ясни ще се потърсят ли виновниците за тези натрупани милиони или ще си затворим очите и ще кажем, че така е морално?

Да потърсим виновниците и за двете молби за фалит , искаш ли ?

Паслар и неговите молби не видяха бял свят.
ПФК ЦСКА АД все още съществува, ако това питаш.
Съда вече изкара черно-бяло бакиите които сътвориха предишните управляващи.
Умишлено натрупаните дългове следствие на договори от порядъка на 30 000 лева, а в действителност не даваш и 1 лев!
Да не говорим, че един лев не са превеждани на НАП.
Всичко на кредити от сульо и пульо.
МОРАЛНО ли е това?
Морално ли е да те шият в ... с милиони и накрая да те изкарат най-големия боклук, защо не плащаш?
Като си играят с нас на закриване и ние ще си играем с тях да ни лапат папура!

А папура А окръжна как ти се струва ?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 май 2016 22:24

delqnski47 написа:Добре,питам пак всички:
България как ,подяволите ,е създадена през 681,а не през 1997? :lol: А и дори и Кашчей турското робство спомена - как така си ги броим тия 500 години?Мн ми е чудно.Не тряя ли да си ни изчезне историята? :roll:

Ами 500 г. сме си плащали изрядно османските НАП и УЕФА + редовно ленински съботници (ангария по тогавашно му), така че наследяваме историята. :mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 май 2016 22:24

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Ми то и ние ще си се издигнем отново. :lol: :lol: А Сан Марино ако си ги завладеем,къв е проблема. :lol:

Ако се издигнете с истинското ЦСКА-само адмирации от мен!
Но с Етрополе...

Държавата е ФИРМА и тя е фалирвала найсет хиляди пъти.И единствената причина тя да съществува е защото ние сме тука.Точно заради това се е ''издигнала'' както ти казваш. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Архив”