1982 написа:Кировец написа:1982 написа:Много ми е интересно, при евентуална оферта за оздравителен план, на събранието на кредиторите как ще гласува лицето Милко Георгиев, имащо да взема цели 250 000 лева от ПФК ЦСКА АД ...... същото това лице е и на висока длъжност в ПФК ЦСКА АД ...
Ако ти имаш да взимаш 250 000, а ти предложат 10 000лв примерно, ти ще се съгласиш ли? Кажи честно. Настрана да оставим, че е повече от 0-ла. Дали няма да се чувстваш преебан с едни 240 бона?
Първо, да те попитам, ти наистина ли мислиш, че тоя капут Милко Елека има да взима 250 000 лева от ЦСКА ??
Не е важно аз какво мисля, а какво пише на документите. Така ще е и с бъдещото АД - ако го одобри европейската централа ОК, ако не тогава вече сме се сговнясали сериозно.
Аз бих се обидил, ако съм налял 250 000, а ми предлагат 10 000 - това при условие, че не ми пука за ЦСКА и феновете. От друга гледна точка като знам, че съм цесекар и в какъв батак съм се вкарал, заради чужди грехове, явно добре съм си дал сметка, че може и нищо да не видя от тия пари, т.е. и без план за оздравяване ми е все тая - прежалил съм ги за ЦСКА.