ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

BabaDona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот BabaDona » 26 май 2016 19:36

Кашчей написа:
eddie написа:
Кашчей написа:
eddie написа:Левски е закрит от БКП през август 1949-та и цял месец такъв клуб не съществува в юридическото пространство.
През септември 1949-та отново БКП създава ДСО Динамо, което подуенци без никакъв свян и срам "припознават".. редно е да се помни историята преди да се пишат глупости тук. Всеки клуб си има своето тъмно минало.. ;)

Пистолет..глава..изстрел.. и ще се освободиш от мъките!
Я пак се присети кога е преименуван "Левски" на "Динамо" и "Славия" на "Ударник"!..А Септември при ЦДВ на ЦНДВ, като преди това е минал през ОНВ.

Да, това е добра рецепта за теб... успех!
Няма преименуване на Левски в Динамо, има закриване на Левски.. имат си страница в Уикипедия, документи и т.н. Ако си грамотен, чети и се образовай.. Между другото, долу в емблемите на страницата ще те помоля да потърсиш каква е емблемата на уж съществуващия такъв клуб на 1.09.1949-та например..

Прав си, грешката е моя!

Нали не беше лефскар бре?! Защо така остро си реагирал на въпроса за Леевски :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 май 2016 19:37

CSKA 78 написа:Преди месец писах за истинско прехвърляне на правата от ПФК-то на ФК-то! А, сегашното просто ще бъде заместване, като фиктивно, ще се прехвърлят правата! Нали правиш разлика?!

Ти, обаче, продължаваш да пишеш пълни тъпотии ...... правата вървят със задълженията, с интерес чакам кой ще прехвърли само правата на ПФК, но без дълговете. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 май 2016 19:37

icko65 написа:
CSKA 78 написа:
Недей да четеш Блиц !Ти четеш ли по-нагоре, че дружеството може вече да е обявило фалит!? :shock: ;)

Да бе той Божков ше се натиска на фалирало дружество.

Аз затова ти казах да не четеш Блиц! :mrgreen:

Да не избързваме преди събитията да се случили, но като че ли старото ПФК е вече във фалит! Остава само да бъде обявен официално! :shock: :o
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 май 2016 19:38

CSKA 78 написа:
PFC Litex написа:
baraba написа:Според някой по-запознати , които коментират случилото се , става следното :
Значи съдийката е свикала ОС в законовия срок. Интересното е че директно го е свикала и то с дневен ред по чл.677, т.8, което значи, че молбата на Паслар е уважена. В противен случай трябваше да го свика СЛЕД изтичане на 30-дневния срок за планове. В случая такъв изобщо няма и ще се преминава към осребряване и ликвидация директно.
Казано на български: ПФК вече го няма! Да живее ПФК 1948!!!

Виждам стила на Дарпатов в този цитат.
Но забавете радостта, на 20.07.2016 първенството ще е вече започнало (става дума за А група)... оставам всеки за себе си да завърши изречението.

Литекс, виж поканата, на предишната страница е, маркирал съм я в червено! И тогава се прави пак на "експерт"! :lol: :lol: :mrgreen:

Аз поканата отдавна съм я прочел, какво различно има в мнението ми?
Датата е 20.07.2016. До тогава първенството вече ще е почнало. Новото дружество към тази дата, какво ще е придобило нещо от старото за да има приемственост?
Някаква идея, какво ще се реши на това събрание имаш ли, защото аз не, а и не желая да бъда врачка?
Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 май 2016 19:40

1982 написа:
CSKA 78 написа:Преди месец писах за истинско прехвърляне на правата от ПФК-то на ФК-то! А, сегашното просто ще бъде заместване, като фиктивно, ще се прехвърлят правата! Нали правиш разлика?!

Ти, обаче, продължаваш да пишеш пълни тъпотии ...... правата вървят със задълженията, с интерес чакам кой ще прехвърли само правата на ПФК, но без дълговете. :mrgreen: :mrgreen:

Толкова ли си неумен?! :lol: :lol: Къде видя, че съм написал, "ще има прехвърляне на права"!? Написал съм, че фиктивно(явно не знаеш какво значи тази дума) ще бъдат прехвърлени! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 май 2016 19:41

CSKA 78 написа:
PFC Litex написа:
baraba написа:Според някой по-запознати , които коментират случилото се , става следното :
Значи съдийката е свикала ОС в законовия срок. Интересното е че директно го е свикала и то с дневен ред по чл.677, т.8, което значи, че молбата на Паслар е уважена. В противен случай трябваше да го свика СЛЕД изтичане на 30-дневния срок за планове. В случая такъв изобщо няма и ще се преминава към осребряване и ликвидация директно.

Но забавете радостта, на 20.07.2016 първенството ще е вече започнало (става дума за А група)... оставам всеки за себе си да завърши изречението.

Литекс, виж поканата, на предишната страница е, маркирал съм я в червено! И тогава се прави пак на "експерт"! :lol: :lol: :mrgreen:

Ай ся ти кажи, къде е написано в този член от ТЗ за правомощията на събранието на кредиторите, че имат право да приемат оздравителен план!

ПРАВОМОЩИЯ НА СЪБРАНИЕТО НА КРЕДИТОРИТЕ
Чл. 677. (1) Събранието на кредиторите:
1. изслушва доклад на синдика за дейността му;
2. изслушва доклад на комитета на кредиторите;
3. (изм. - ДВ, бр. 84 от 2000 г.) избира синдик, ако такъв не е избран; в този случай се прилага чл. 672, ал. 2;
4. (изм. - ДВ, бр. 84 от 2000 г.) взема решение за освобождаването на синдика и замяната му;
5. (изм. - ДВ, бр. 58 от 2003 г.) определя размера на текущото възнаграждение на синдика, неговото изменение, както и размера на окончателното възнаграждение;
6. избира комитет на кредиторите, ако такъв не е избран, или извършва промяна в състава му;
7. предлага на съда размера на издръжката на длъжника и на неговото семейство;
8. (нова - ДВ, бр. 84 от 2000 г., изм. - ДВ, бр. 58 от 2003 г.) определя реда и начина за осребряване имуществото на длъжника, метода и условията на оценка на имуществото, избора на оценители и определянето на възнаграждението им.
(2) Когато събранието на кредиторите не може да вземе решение по ал. 1, т. 3, синдикът се назначава от съда. Определението на съда не подлежи на обжалване.
(3) За събранието на кредиторите се води протокол, който се подписва от председателстващия събранието съдия и протоколиста.
(4) (Нова - ДВ, бр. 84 от 2000 г.) Когато събранието на кредиторите не може да вземе решение по ал. 1, т. 8, решението се взема от синдика.

Може да ни осведомиш изобщо какво може едно събрание на кредиторите да прави, ако му предложат оздравителен план
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 май 2016 19:41

Ще го напиша в нов пост, а и го писах и снощи някой червен фен да сподели към момента, какви активи има настоящето дружество, защото на това събрание именно те ще се оценяват?
Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 26 май 2016 19:41

PFC Litex написа:
CSKA 78 написа:
PFC Litex написа:

Аз поканата отдавна съм я прочел, какво различно има в мнението ми?
Датата е 20.07.2016. До тогава първенството вече ще е почнало. Новото дружество към тази дата, какво ще е придобило нещо от старото за да има приемственост?
Някаква идея, какво ще се реши на това събрание имаш ли, защото аз не, а и не желая да бъда врачка?

Новото първенство ще започне когато каже БФС.Може и да не е преди 20.07.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 май 2016 19:42

CSKA 78 написа:Толкова ли си неумен?! :lol: :lol: Къде видя, че съм написал, "ще има прехвърляне на права"!? Написал съм, че фиктивно(явно не знаеш какво значи тази дума) ще бъдат прехвърлени! :mrgreen: :mrgreen:

Точно ти за "неумни" не пиши, че още ти се смеем за отделянето на ФК ЦСКА и участието му в новата А група. Зверски се изложи, за пореден път. :lol: :lol: :lol:

Относно другото - нали, "фиктивно" ще ви прехвърлят правата, би ли ми обяснил колко трябва да е фиктивно, че да не дойдат и дълговете с тях ??! :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 май 2016 19:43

icko65 написа:Да бе той Божков ше се натиска на фалирало дружество.

Ами бърза човека да може да прибави в колекцията си още едно дружество, което е фалирало под негово ръководство. :mrgreen:

Върни се в “Архив”