За мельони в ГърциЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:Милко ще си търси ли парите, че от това, което се чете и на него се дължат около 250 000лв?
Red_Neck написа:Ташака си е ташак, но сега за нас е важно да видим какви опции има пред ЦСКА.
Няма смисъл да бързаме, като пърле пред майка си .....
Предполагам, че букито ще бие отбой, но все пак ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Teo написа:За "33" милиона ще си направим Армията и Панчарево да цъфтят от блясък!
@ Няма бизнесмен в България които да плаща на борчовете на титан, лупи, спектакулус, чернилки и всякакви такива пробити мафиоти!
ceBep написа:33 милиона, това ако е верно, а навярно е, са нереално много. А уж изканията на половината мишоци нямаше да издържат в съда. В ебаси филма сме се вкарали от 7-8 години честно.
Red thunderstorm написа:Каква е тази неистова радост, че ЦСКА има 33млн лв. дългове, а не 15-16 примерно, както се надявахме? И то се радват "червени" фенове? Явно аз нещо не съм наред!
Red joker написа:Red thunderstorm написа:Каква е тази неистова радост, че ЦСКА има 33млн лв. дългове, а не 15-16 примерно, както се надявахме? И то се радват "червени" фенове? Явно аз нещо не съм наред!
Да му мислят оздравителите и тия ,дето имат да вземат от ПФК-АД-тоЦСКА си продължава на чисто
Red_Neck написа:Red thunderstorm написа:Каква е тази неистова радост, че ЦСКА има 33млн лв. дългове, а не 15-16 примерно, както се надявахме? И то се радват "червени" фенове? Явно аз нещо не съм наред!
Колега, това беше ясно мнооооого отдавна ... 2013, когато ГГ дръпна ръчната.
Аз имах надежди за редуциране от порядъка на 10-15%, но и това нямаше да помогне.....
Няма бунак, който да извади 30 милки и да плати чужда сметка.
С 30 милки се вдига приличен стадион.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта