ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red thunderstorm
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Каква е тази неистова радост, че ЦСКА има 33млн лв. дългове, а не 15-16 примерно, както се надявахме? И то се радват "червени" фенове? Явно аз нещо не съм наред! 
1982 написа:Аз не виждам нищо стряскащо от това решение на съда. Няма никакъв проблем да се представи план със сума 16-17 млн., която да си поделят кредиторите, разделена според признатите им вземания .... убеден съм, че биха я приели, защото другата опция е да получат един банан с два портокала.
Тъй че .... на ход е гусин Скъл.
Може и с 6-7,още по-добре,направо ше изтепат оздравителите тогава
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Red joker написа:PFC Litex написа:Както и предположих, протокола е публикуван в ТР и съдържа 123 страници, в които всичко е описано, както и кои дългове са отхвърлени...
Сега следва да видим господата с парите, какво мислят... дори 14 милиона е сума, която съм сигурен, че Ганчев ще е плати, но някой друг път.
Ти дали не си му бил счетоводител нещо,а...
Опазил ме Господ...
Милко ще си търси ли парите, че от това, което се чете и на него се дължат около 250 000лв?

Red thunderstorm написа:Каква е тази неистова радост, че ЦСКА има 33млн лв. дългове, а не 15-16 примерно, както се надявахме? И то се радват "червени" фенове? Явно аз нещо не съм наред!
Радват се онези, които копнеят за фалита на ЦСКА, какво, изненадан ли си ?!
Ин Череп енд Кокалис уи трАст.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Red joker написа:1982 написа:Аз не виждам нищо стряскащо от това решение на съда. Няма никакъв проблем да се представи план със сума 16-17 млн., която да си поделят кредиторите, разделена според признатите им вземания .... убеден съм, че биха я приели, защото другата опция е да получат един банан с два портокала.
Тъй че .... на ход е гусин Скъл.
Може и с 6-7,още по-добре,направо ше изтепат оздравителите тогава
Глупости, Черепахата ще пусне на кредиторите 1 милионче, колкото да не са капо, и ония кредитори ша се избият, за тези пари ! И ша ни оздрави!
Последна промяна от CSKA 78 на 26 май 2016 18:11, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Red thunderstorm написа:Каква е тази неистова радост, че ЦСКА има 33млн лв. дългове, а не 15-16 примерно, както се надявахме? И то се радват "червени" фенове? Явно аз нещо не съм наред!
Да му мислят оздравителите и тия ,дето имат да вземат от ПФК-АД-то
PFC Litex написа:Милко ще си търси ли парите, че от това, което се чете и на него се дължат около 250 000лв?
Уот ??!
Тоя па глупак откъде 250 000 ?!?! Да не е нЕкоя далавера с лайняната му телевизийка ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
33 милиона, това ако е верно, а навярно е, са нереално много. А уж изканията на половината мишоци нямаше да издържат в съда. В ебаси филма сме се вкарали от 7-8 години честно.
1982 написа:Red thunderstorm написа:Каква е тази неистова радост, че ЦСКА има 33млн лв. дългове, а не 15-16 примерно, както се надявахме? И то се радват "червени" фенове? Явно аз нещо не съм наред!
Радват се онези, които копнеят за фалита на ЦСКА, какво, изненадан ли си ?!
Ин Череп енд Кокалис уи трАст.![]()
ЦСКА за нас,АД-то за вас
Ташака си е ташак, но сега за нас е важно да видим какви опции има пред ЦСКА.
Няма смисъл да бързаме, като пърле пред майка си .....
Предполагам, че букито ще бие отбой, но все пак ....
Няма смисъл да бързаме, като пърле пред майка си .....
Предполагам, че букито ще бие отбой, но все пак ....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.