Трудни съперници за Левски в ЛЕ
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- dreben23
- Контакти:
Re: Трудни съперници за Левски в ЛЕ
Затворих очички и ви изтеглих АИК (Стокхолм, Швеция). И се сетих, че вие скоро играхте с тях. Ама това ви се падна. Айде, че ви насадихме на пачи яйца ви насадихме като гледам отборите. Много малко от тези мисля, че можете да елиминирате. Някой сръбски, молдовски или кипърски отбор само, останалите си ги бива. Ама на мен ми е все едно дали ще ги остраните или не. Аз български отбор докато не се завърне ЦСКА съм си казал, че няма да гледам. Но на някои от евентуалните ви съперници ще му гледам мача със сигурност. Е, вече ако някой наш отбор пробие в групите, ще видя как ще го измисля ама има начини за всичко. Но наказания ще има за българските отбори и няма да присъстват в ефира мой. Аз си държа на думата и не правя много компромиси като съм установил, че българските отбори са си позволявали известни гаври, за да стигнат един къде си и еди кога си. Айде, късметче, ама е добре да знаете отсега, че мои приятели в червена общност ще игнорират българско участие в евротурнири. Няма да ви лъжем изобщо. 
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Партизан - Левски!
- trokadero_
- Контакти:
Гонзо да му мисли - ''перфектният специалист''

Ралка малка хубава тема е пуснала ама...
Като просто прочетох няколко отбора в първият предварителен кръг и спрях да чета! Ако пък вземем да направим някакво чудо, та достигнем до втори там пък не ми се мисли...Най-вероятно пак ще направим някой отбор популярен и ще го вкараме във футболният фолклор
Има много условности пред доброто представяне на Левски в Лига Европа:
1.Навременна селекция с ТОЧНИТЕ и НУЖНИ футболист;
2.Списък с имена на футболисти,които НЕ искат да останат в отбора, тоест напускащи;
3.Бедоя да остане;
4.Бюджет за новият сезон - най-комичната точка, ще бъде обявен чак на 30-ти юни, отбора ще бъде в подготовка,тоест Петрович и инж.Гонзо ще знаят на-най-си с какви пари ще разполагат.Ще са минали 2 седмици от подготовката,дай Боже,да няма и помен от безидейната игра при Стоев дотогава,което доста ме съмнява...иначе тежко ни!
5.ПРАВИЛНАТА ПОДГОТОВКА,ПРАВИЛНИТЕ СЪПЕРНИЦИ И КОНТРОЛНИ СРЕЩИ И ПРАВИЛНАТА ТАКТИКА - няма смисъл да се аргументирам, ако искаме добро представяне в ЕКТ;
6.Дали времето ще е достатъчно за господин Петрович и компания да обиграят и окомплектоват отбора;
И на мен ми се иска пробиви и красива игра, но това ще отнеме доста време.Дано заздравим играта отзад, в центъра,както и пред противниковото наказателно поле.Реалист съм, не се надявам на нищо тази година в Лига Европа. Пожелавам си само красива игра и резултатен футбол,независимо дали минава през наше отстраняване или не.
Целите са ТИТЛА И КУПА през новият сезон.
САМО ЛЕВСКИ
Като просто прочетох няколко отбора в първият предварителен кръг и спрях да чета! Ако пък вземем да направим някакво чудо, та достигнем до втори там пък не ми се мисли...Най-вероятно пак ще направим някой отбор популярен и ще го вкараме във футболният фолклор
Има много условности пред доброто представяне на Левски в Лига Европа:
1.Навременна селекция с ТОЧНИТЕ и НУЖНИ футболист;
2.Списък с имена на футболисти,които НЕ искат да останат в отбора, тоест напускащи;
3.Бедоя да остане;
4.Бюджет за новият сезон - най-комичната точка, ще бъде обявен чак на 30-ти юни, отбора ще бъде в подготовка,тоест Петрович и инж.Гонзо ще знаят на-най-си с какви пари ще разполагат.Ще са минали 2 седмици от подготовката,дай Боже,да няма и помен от безидейната игра при Стоев дотогава,което доста ме съмнява...иначе тежко ни!
5.ПРАВИЛНАТА ПОДГОТОВКА,ПРАВИЛНИТЕ СЪПЕРНИЦИ И КОНТРОЛНИ СРЕЩИ И ПРАВИЛНАТА ТАКТИКА - няма смисъл да се аргументирам, ако искаме добро представяне в ЕКТ;
6.Дали времето ще е достатъчно за господин Петрович и компания да обиграят и окомплектоват отбора;
И на мен ми се иска пробиви и красива игра, но това ще отнеме доста време.Дано заздравим играта отзад, в центъра,както и пред противниковото наказателно поле.Реалист съм, не се надявам на нищо тази година в Лига Европа. Пожелавам си само красива игра и резултатен футбол,независимо дали минава през наше отстраняване или не.
Целите са ТИТЛА И КУПА през новият сезон.
САМО ЛЕВСКИ
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
modor написа:korteneca написа:За предпочитане е труден съперник пред анонимници.
Поне като ще се излагаме..... да не е срещу анонимници
Ами така си е... Предпочитам да загубим от равностоен или по-силен отбор отколкото от някакви където ги чувам за първи път.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
dreben23 написа:Затворих очички и ви изтеглих АИК (Стокхолм, Швеция). И се сетих, че вие скоро играхте с тях. Ама това ви се падна. Айде, че ви насадихме на пачи яйца ви насадихме като гледам отборите. Много малко от тези мисля, че можете да елиминирате. Някой сръбски, молдовски или кипърски отбор само, останалите си ги бива. Ама на мен ми е все едно дали ще ги остраните или не. Аз български отбор докато не се завърне ЦСКА съм си казал, че няма да гледам. Но на някои от евентуалните ви съперници ще му гледам мача със сигурност. Е, вече ако някой наш отбор пробие в групите, ще видя как ще го измисля ама има начини за всичко. Но наказания ще има за българските отбори и няма да присъстват в ефира мой. Аз си държа на думата и не правя много компромиси като съм установил, че българските отбори са си позволявали известни гаври, за да стигнат един къде си и еди кога си. Айде, късметче, ама е добре да знаете отсега, че мои приятели в червена общност ще игнорират българско участие в евротурнири. Няма да ви лъжем изобщо.
Ама ако пък знаеш колко много ме интересува, че няма да гледаш Левски в Европа.... Смешник !!! Ти понеже редовно гледаш в Европа ЦСКА и си вдигнал много високо летвата, нали
Гледай си ЦСКА и не коментирай професионален, европейски футбол !!!
Истината е, че докато Гонзо е в Левски, няма кой по-сериозен отбор да отстраним.
България има природни богатства, България има народ несломим, България има от всичко по-малко, но само един Левски футболен тим!
Шведски отбор, или Хайдук Сплит, а често казано и Славия Прага не ми звучи зле, макар че се сещам колко трудно ги отстранихме преди години с далеч по-силен отбор, ама и те бяха тогава класа-Поборски, Павел Кука и т.н....но сега мисля че са горе-долу като нас що се отнася до класа.
Може ли да срещнете Берое?
Вал написа:Може ли да сращнате Берое?
Може, още в събота ги срещаме!
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
-
Емигрант 45
Поради обективни причини не мога да гледам често любимият ни отбор,но с две думи: това е всичко друго ,но не и Левски.Не знам колко от вас си спомнят рефрена "Левски-страшилище,Герена-училище".Това до като не се върне няма да имаме никакви успехи.Идват някакви отборчета и ни бият на Герена?! Има максима "Бий,за да те уважават"(не става въпрос за физически бой),т.е.побеждавай.Това трябва да се върне първо.Не знам каква е рецептата,но трябва да се започне от някъде,ако ли не, ще продължаваме да пропадаме и да се радваме като розовичките на купички без значение.
Само ЛЕВСКИ!
Само ЛЕВСКИ!