Египетски пътнически самолет изчезна от радарите !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

absoluten_intelekt

Re: Египетски пътнически самолет изчезна от радарите !

Мнениеот absoluten_intelekt » 22 май 2016 00:10

Аз пътувам с "Аерофлот" и смея да кажа , че съм много доволен! 8-)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 май 2016 11:43

1982 написа:
emi_cska написа:
1982 написа:По принцип, човек трябва да внимава с какви компании лети. Особено извън Европа и Северна Америка, както и още няколко държави в Азия, контролът и стандартите за авиопревозвачите са много по-занижени. Не толкова на хартия, колкото на практика. И си е много по-опасно да летиш с тях .... не, че и при другите има гаранция, но все пак е по-надеждно.

точно съгласна съм и след тези всичко инциденти см си направила лист с кои аеролинии да не се лети: малайзииските, еър азия и вече египетските
за сега съм летяла с Американските, Делта, Луфтханза, Юнайтед, Сингапурските и британските и лино съм доволна

Уникални са тия .... само като видиш, че техен самолет реши да прелети над район, в който се водят военни действия, и ти става ясно колко е безопасно да се лети с тях. :lol: :lol: :lol: Друг пък го "загубиха" .... по-точно май пилотът го отвлече и се самоуби с него, поне това е най-логичната версия.

Там има доста спекулативна версия, която, между другото, ми я лансира чужденец :? Самолета е бил отвлечен от терористи, които са искали да го забият в американска военноморска база в Идийския океан. Американците, съответно, са го избомбили и сега никой няма полза да каже истината ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 май 2016 19:18

Съмнява ме ..... най-логично изглежда версията, за която споменах, тя е тип Андреас Любиц, дето сам заби самолета в Алпите. Още повече, че самолетът е изключил сам транспондера си, което само пилотите могат да го направят. А достъпът до тяхната кабина е почти невъзможен от салона, след 11-и септември пилотските кабини са подсилени и се отварят с кодове, пилотите все щяха да подадат сигнал, ако се случва превземане на борда от терористи.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

smuglyanka

Мнениеот smuglyanka » 26 май 2016 02:46

absoluten_intelekt написа:Аз пътувам с "Аерофлот" и смея да кажа , че съм много доволен! 8-)

Подкрепям на 100%! "Аерофлот" е най-надеждната авиокомпания!Казвам го от лични впечатления! :!:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 май 2016 14:59

От Дългопол до Белослав ли пътуваш с Аеропльок ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”