Кой ще е съперникът на Лудогорец за Суперкупата?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Демба_Ба
Контакти:

Re: Кой ще е съперникът на Лудогорец за Суперкупата?

Мнениеот Демба_Ба » 25 май 2016 17:22

W84me написа:Каквото е правилото при дубъл от страна на някой отбор. Би трябвало да е между Левски и Лудогорец.

Защо пък Левски?...не съм запознат точно с правилника :lol: ...но лично аз хич не горя от желание да срещаме Лудогорец точно през август, тъй като от този мач може да произлязат нови негативи и трусове при нас :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 25 май 2016 17:29

Демба_Ба написа:Казус който идва на дневен ред.Ако се осъществи планът на ГГ за ликвидирене на сегашния ПФК Цска-действащ носител на Купата, и създаване на някакъв нов клуб, то по правилник най-вероятно за Суперкупата трябва да играе Монтана....прав ли съм или не? :?

Щом сме почнали да изписваме имената на отборите подигравателно,защо мислиш,че Левскиньо трябва да играе за суперкупата.Има си отбори (ЦСКА и Лудогорец) които са заслужили това право,те ще играят за трофея!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 25 май 2016 17:32

GOLEADOR написа:
Демба_Ба написа:Казус който идва на дневен ред.Ако се осъществи планът на ГГ за ликвидирене на сегашния ПФК Цска-действащ носител на Купата, и създаване на някакъв нов клуб, то по правилник най-вероятно за Суперкупата трябва да играе Монтана....прав ли съм или не? :?

Щом сме почнали да изписваме имената на отборите подигравателно,защо мислиш,че Левскиньо трябва да играе за суперкупата.Има си отбори (ЦСКА и Лудогорец) които са заслужили това право,те ще играят за трофея!

Те са си го заслужили, ама когато единия от тях престане да съществува, някой трябва да го замести...Етро поле и Литекс доколкото знам не са носители на Купата :lol:

Потребителски аватар
LamarinTenekijiev

Мнениеот LamarinTenekijiev » 25 май 2016 17:33

ti4a70 написа:Съвсем резонен въпрос. Може би не трябва да се играе такъв мач, щом отборът спечелил купата на практика не съществува вече.

Къде пише, че не съществува вече? :roll:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 май 2016 17:39

Левски от София.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 25 май 2016 17:39

Айде кво се правите на по-глупави, отколкото сте. (за червените)

Иначе аз мисля, че Монтана заслужават. Но по правилник...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 май 2016 17:41

GOLEADOR написа:

Човекът ясно е написал, че казусът е при евентуалното закриване на ЦСКА.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
LamarinTenekijiev

Мнениеот LamarinTenekijiev » 25 май 2016 17:46

Tommi написа:
GOLEADOR написа:

Човекът ясно е написал, че казусът е при евентуалното закриване на ЦСКА.

Ами хайде като го закрият, тогава да умуваме по такава тема. Защото по този начин можем да обсъждаме и дали ще има суперкупа на Италия примерно, щото някой от отборите може да го закрият, преименуват и т.н.
Последна промяна от LamarinTenekijiev на 25 май 2016 17:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 май 2016 17:47

W84me написа:Каквото е правилото при дубъл от страна на някой отбор. Би трябвало да е между Левски и Лудогорец.

Да, точно така ще е! Левски не искали някакви тенекии, но се бутат и без да са поканени! :shock: :lol:
По темата, новият ЦСКА ще бъде наследник на стария, така че няма никаква пречка, да участваме в мача за Суперкупата! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Кошче за отпадъци”