ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 25 май 2016 15:18

Trendafil написа:
ehh написа:Тео, как ще коментираш думите на ГА, че всички вие, които не подкрепяте подобно сливане, сте еничари?

нека уродливия фен на лиска ГА да стъпи в сектор Г, ще му покажем какво мислим...А Тео нещо почна да се върти като палачинка в последните часове?

Тео винаги така се върти ....до довечера ще е на друго мнение ! Ще подкрепя Лупи примерно !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 май 2016 15:18

baraba написа:Васконти , пореден некоректен отговор , последно , нещо за УЕФА , ФИФА , ФАФА , ФУФА , Латвийска федерация , Металург , наказания , преструктурирания , нещо конкретно по въпроса ... мммм :?:

Каква Латвия, какъв Металург. Обясни ми с думи прости как ще преместиш Етрополе в София и това ще стане ЦСКА? Защото Янев ще е треньор ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 25 май 2016 15:24

baraba написа:
Tommi написа:
baraba написа:
Tommi написа:
11_best написа:Томи, понякога ми е мъчно за вас левскарите. "Изпедерастиха" ви с НАП, държава, БФС... Вашите управници все ви плашеха с: "Вижте ги чорбарите, като тях ли искате да сте?".
А на нас хич не ни е зле. Особено вчера, особено днес... С пълен стадион и 11 български лъва в състава, дето дават всичко, а след мача идват на трибуната влизат при нас феновете, прегръщат се с роднини и приятели из публиката, плачем от радост като малки деца и едните и другите. Е това са мачовете, на които искам да ходя. Ето това реално е "отбор на народа".
Аз така разбирам и обичам футбола, ти имаш право да харесваш, каквото друго поискаш. И пак питам, какво тук значи някакво си АД? Вчера не чух никой да извика ПФК/ФК ЦСКА АД. Единственото, което се пееше беше просто за ЦСКА...

Аз пък не искам моят отбор да изпада до вашето положение. И на мен ми е мъчно за вас, защото днес се радвате на купа, а утре не знаете кой отбор ще подкрепяте - този ли, някой нов ли, някой друг преименуван ли.

Ами не ние ще си подкрепяме ЦСКА , същия който е сега , а не някакво ПФК или АД ! Ясно е , че за вас е трудно да го проумеете това , но истината е една ЦСКА това сме ние , НИЕ , тези които напълнихме стадиона и стояхме пред телевизорите и си подкрепяхме момчетата , административните игрички и номерца са ваш приоритет не наш ! Юристите са за това да усложняват нещата , а не да ги улесняват , а футбола е ... проста игра , ама за умни хора :) Разберете и приемете истината най-после , никой нормален фен на ЦСКА не се интересува от АД -та ПФК-та или подобни , те си подкрепят отбора в момента воден от Хр. Янев и капитан Б.Галчев , играещ с червени фланелки , чийто дом е Българска армия , толкова е просто

Само че утре може да се появят два ЦСКА. Може и пет. Може не само Етрополе, а и Конелиано от село Герман да се прекръсти на ЦСКА.

Всеки може да се кръсти както си иска , като има двадесет Левски в България или Локомотив , ти да не би да не знаеш на кой си фен :roll: :o
А и да боравиш с имагинерни понятия , може , "ако" и прочее ... вече е доста ниско ниво ;)[/quote

бараба
Бездомен, с лош външен вид човек.трошач на камъни / бездомен работник
Та я ми отговори на въпроса:
ПФК ЦСКА 1948 АД получен от Чавдар-София 2010г-Литекс ти на кой от образуващите този нов клуб си фен?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 25 май 2016 15:26

Beladona написа:
Trendafil написа:
ehh написа:Тео, как ще коментираш думите на ГА, че всички вие, които не подкрепяте подобно сливане, сте еничари?

нека уродливия фен на лиска ГА да стъпи в сектор Г, ще му покажем какво мислим...А Тео нещо почна да се върти като палачинка в последните часове?

Тео винаги така се върти ....до довечера ще е на друго мнение ! Ще подкрепя Лупи примерно !

Явно и показателно , за пристрастието ти , НЕ към ЦСКА , а към определени личности , не симпатии към отбора на ЦСКА , а към личности , Божков или Лупи или Ганчев или някой , но не и футболния ЦСКА :oops:
Разликата между теб и истинските фенове е ОГРОМНА , теб те боли дали Гриша Ганчев ще управлява ЦСКА или Божков , а нас феновете ни боли за ЦСКА , а и като стана дума :
Божков управление няколко години , резултат : рязане на греди , продадени мачове , една подмяна на седалки за около 150 000 лв , със сериозна помощ от феновете при това при смяната и подготовката на стадиона
Ганчев , управление няколко месеца , възроден отбор от НИЩОТО спечелена купа , сълзи на щастие в очите на феновете , ремонти по Българска армия и Панчерево за около 800 000 ......
Та ти кой ме караше да избера за ръководител на ЦСКА :roll: :?: :?: :?:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 май 2016 15:27

baraba написа:
PFC Litex написа:
Tommi написа:
PFC Litex написа:Агенцията по вписвания е отказала искането за промяна и вписване в Търговския регистър на АД Чавдар поради липса на редица документи.
Дала е също така указания, но е друг въпрос дали може да бъдат направени същите, едва ли юристите не знаят, какво трябва да се представи пред агенцията за да бъдат направени промени в ТР.

С други думи, аматьорско изпълнение. :) От подаденото заявление се вижда, че са представили въпросните документи, но явно са нескопосано направени. :)

Или пък умишлено са направени така за да се прикрият нередности и несъответсвия с цел "ако мине и дано мине, а ако не мине тогава ще го мислим, какво да правим".

Доколкото знам от познати юристи , това си е рутинна процедура да се дават допълнителни указания и до ден два всичко ще е както го искат ;) Срока е 27-ми което достатъчно ясно говори , колко лесно могат да се попълнят пропуските :lol:

Това с рутинните процедури вече стана хит да се дава за пример, а познатите ти юристи дали прочетоха, за какво иде реч в случая?
Ето да им го предадеш:

С подаденото заявление е постъпило искане за вписване промени по електронното дело на "ПФК
ЧАВДАР" ЕИК 200269839. Заявлението е подадено от адв. ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ МИЛЕНОВ.
При извършената проверка по реда на чл. 21 от Закона за търговския регистър се установи
следното:

Към заявлението не е представена книга на акционерите, която да отговаря на чл. 179, ал. 1 от ТЗ
и чл. 24, ал. 3, т. 9 от Наредба № 1 за водене, съхранение и достъп до търговския регистър. За да
бъде валидно участието в общото събрание, по аналогията на чл. 181 от ТЗ, то в книгата на
акционерите следва да бъдат вписани лицата, които са придобили акциите.

Съдържанието на временното удостоверение трябва да съответства на съдържанието на акцията и
това е така, тъй като удостоверението се издава за да изпълнява нейните функции до момента на
издаване на акциите" (определение № 247 от 23 април 2009 г. по ч. т. д. № 74/2009 Г., Т. К., II Т. О.
на ВКС, виж и определение № 15 от 8 януари 2001 г. на ВКС по ч. гр. д. № 543/2000 г., IV г. о.). В
приложените към заявлението временни удостоверения и джира не се съдържат поредните номера
на акциите, които се включват.

На основание чл. 22, ал. 5 ЗТР, във връзка с чл. 21, т. 4 от ЗТР на заявителят се указва да отстрани
нередовността по настоящото заявление и да представи посочените по-горе документи.

Указанията следва да бъдат изпълнени до изтичане на срока по чл. 19, ал. 2 от Закона за
търговския регистър.

От внесените документи се вижда, че Книга на акционерите е представена:
Друг: Книга на акционерите Да 8 Размер на документа : 404KB

В този ред на мисли, но какъв ли гъз папир е била е друг въпрос или е било на приципа "давай, ако мине"
Изображение

Beladona

Мнениеот Beladona » 25 май 2016 15:31

Айдеее ! Дойдоха хората с 20 млн ! ЦСКА е Оздравено ! Никакви чардафоно, етрополета , фасове и угарки ! Рудко , мудко и гг ....ше почакат едни 30 години ...

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 25 май 2016 15:32

До вчера, целИваше на Рудко ,,палеца,, !.. Днес щел да го гони... :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 май 2016 15:33

baraba написа:
petko.h.markov написа:
CSKA 78 написа:
Tommi написа:
CSKA 78 написа:Много вярващи в дядо Коледа има в този форум! :lol: :lol: Аз имам информация, че всичко вече е решено, и новият ЦСКА ще играе в елита! :mrgreen: :mrgreen:

За Чавдар Етрополе ли става дума? Уточнявайте ги тези неща, защото станаха много ЦСКА-та и не можем да гадаем кой точно се има предвид. ;)

Теб какво те интересува? Написал съм "новият ЦСКА", това трябва да ти е достатъчно! :mrgreen: :mrgreen:

Ти не си подходящ за разговор,но понеже си с последното мнение.
Все още се очудвам на мнения от рода на:
-не са важни разните АД-та,те не играят
-важно е името ЦСКА,то ни е в сърцата
-и други все в тази посока
И сега да попитам тези хора.Ако ФК Глиган-Грудово АД се пререгистрира в ПФК ЦСКА 1923 АД става ли ЦСКА? Наследява ли всички титли,купи и победи
на ЦСКА? Или само своята история.През 1989г като смениха имената на турците с български,те българи ли станаха?

-----------------------
Петко , пиша ти бавно , защото ти явно четеш и разбираш много , ама много трудно ! Спри да даваш НЕадекватни примери , научи историята на ЦСКА , как е създаден , колко пъти е преименован , сливан преливан и т.н. и не ни занимавай с излишни глупости , когато ние всички ЦСКА-ри празнуваме и сме щастливи от поредната радост и успех на нашите момчета от ЦСКА , Казвам ЦСКА , а не ПФК или АД или ФК или ПЛЮ и Я , капиш ????

Стига с тая евтина демагогия, сливане и обединение са едно, да прекръстиш чужд клуб на ЦСКА е съвсем друго.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 25 май 2016 15:34

Петко , писах ти бавно , ама явно и това не помага при теб :cry: Ясно помолих , НЕ давай НЕ адекватни аналогии , на това което ти си писал , няма как да стана фен дори и да исках по простата причина , че такъв футболен клуб в България няма ! А и без това ясно съм заявил на кого съм фен и кого ще поддържам и за напред. Също така те посъветвах , да прочетеш историята на ЦСКА , защото явно не я познаваш и тогава пак заповядай :oops:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 25 май 2016 15:36

Beladona написа:Айдеее ! Дойдоха хората с 20 млн ! ЦСКА е Оздравено ! Никакви чардафоно, етрополета , фасове и угарки ! ...

Ей най-после.
Изчака ни се чакалото.

:mrgreen:

Върни се в “Архив”