Не веднъж съм писал че класиране в ЕКТ не ни е нужно точно в този момент! До преди месец-два се борехме за оцеляване, сега след идването на Илиян Илиев, този отбор е "пролетен шампион"! Това на този етап е повече от достойно за гордост, но за турнирите нямаме класа , а и нагласа.
Ако не се класираме треньора ни ще има възможност, да направи своя подготовка и своя селекция. Играчите ще си починат поне седмица повече. Класираме ли се, тези неща ще се случат, но на сила, а това може да доведе до грешни ходове и решеия. Представянето ни през новия шампионат ще бъде под очакванотото, заради умора и не пълна подготовка, а именно там трябва да са ни надеждите. Така си мисля аз
Иначе с оглед на представянето ни през сезона, определено сме си за Европа, та защо не и за медали, но така се стекоха обстоятелствата....

Пък и това е БГ реалността

Едни празнуват юбилей и трябва да го окичат с нещо, колкото и да не искат да ритат в турнирите, други вече се готвят, за КЕШ, трети замазват очите на собствените си фенове ( Бат Венци) щото цяла седмица го съсъпаха от истини (той може да бие Левски ама Локото не

), а той знае, кога да бие и кога да пада

Няма да ме изненада, ако олющената Монтана врътне едно хиксче
Мача ни в Благоевград е "троен" според мен, защото след честитката на Камбура към Берое и Славия, след победата ни над Черно Море за турнирите излиза, че вече сме приели отпадането и ще мислим за почивака

В същото време, Илиян доказа, че може да мотивира отбора до краен предел, преди всеки мач...
Пирин са на същия хал, защото вече не играят за нищо, но все пак са пред собствена публика?!
Затова този мач е с 3-те възможни изхода!
Пожелавам си да не загубим в този мач, не заради друго, а заради доброо ни предствяне на пролет!