Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Илчо, да нямаш някакъв фетиш към Ротшилд, че го споменаваш във всяко второ твое мнение. 

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Thsmith написа:Не ме интересува кой бие негрите и кой не ги бие. Не си познал "дъската" .CTAHKO написа:
Само тотален лаик може да е привърженик на комунистическият ЕС и в същия момент да се прави на дясно мислещ! А този няма нищо общо със лявото мислене. Този си е чист сто процентов либерал. Просто либерастката мафия е завладяла ключовите позиции в ключовите институции и час по-скоро трябва да бъде унищожена! В противен случай рискуваме ние да бъдем унищожени от нея) Що се отнася до статията, като говори за 2 милиона, много ми е интересно неговият роден Люксембург, колко емигранти ще приеме И друго ми е инересно. Как човек от град-държава по-малка от Пловдив става председател на Европейската комисия. Че то и Тотев може да е председател на същата тази комисия и то с по-голям успех от продажния либераст
Либерал=ляв
Все пак говорим за цивилизовано ляво, а не за терористично тип комунизъм
Нека ти го нарисувам ; ) Като за теб![]()
Няма какво да ми го рисуваш. Щом самият Карл Маркс го отрича като идея, кои сме ние че да спорим с него

Thsmith написа:CTAHKO написа:
Много знаеш, ама я ни светни САЩ кога ще приемат същите мерки на икономииЕй така, да решат нещата набързо и всичко да се забрави, вместо да се гърчат столетия в агония
Аз не виждам някой да се гърчи или да иска помощи. Ти за какво си фантазираш си е твоя работа.
Май забрави кто разпуснаха цялата държавна администрация в неплатен отпуск за един месец

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Един ми говори какъв бил Барозу и как ЕС всъщност не завивал на ляво от доста години
Другия се опитва да преначертава картата на политическия спектър. Опира се на идеолога на най разрушителното оръжие действало някога (крайцера аврора/един изстрел и... 100 години ходене по мъките) и претендира за нещо
Ще ме убиете от смях, ей
--
Лесно става? Не виждаш ли? Щом някой се натиска да го купува, други го продават.
А отпуска беше хватка на Круз и компания да притиснат либералите да отстъпят от дивотиите, които са намислили. Тип социални придобивки, обами кеърци и етк глупости. Жалко, че не беше особено успешна, но има време.

--
Лесно става? Не виждаш ли? Щом някой се натиска да го купува, други го продават.
А отпуска беше хватка на Круз и компания да притиснат либералите да отстъпят от дивотиите, които са намислили. Тип социални придобивки, обами кеърци и етк глупости. Жалко, че не беше особено успешна, но има време.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Един ми говори какъв бил Барозу и как ЕС всъщност не завивал на ляво от доста годиниДругия се опитва да преначертава картата на политическия спектър. Опира се на идеолога на най разрушителното оръжие действало някога (крайцера аврора/един изстрел и... 100 години ходене по мъките) и претендира за нещо. Ще ме убиете от смях, ей.
--
Аз винаги се опирам на фактите, като прилагам и аргументи и доказателства при това

П.П. Има време, да

CTAHKO написа:Thsmith написа:Един ми говори какъв бил Барозу и как ЕС всъщност не завивал на ляво от доста годиниДругия се опитва да преначертава картата на политическия спектър. Опира се на идеолога на най разрушителното оръжие действало някога (крайцера аврора/един изстрел и... 100 години ходене по мъките) и претендира за нещо. Ще ме убиете от смях, ей.
--
Аз винаги се опирам на фактите, като прилагам и аргументи и доказателства при товаПък и ти май не осъзнаваш, колко смешно изглеждаш отстрани, в опитите си да ни убедиш, че Стефан Стамболов, Стефан Савов и Александър Йорданов са леви политици
И прави разлика между Марксизъм и Ленинизъм
Ако не можеш, поне не се излагай
![]()
П.П. Има време, даДа се притискат, да се натискат докато дългът им стане 40-50 трилиона, пък нека целият свят тъне във войни, мизерия и да агонизира. Ама тръгнал на гърците да държи сметка
Иначе пък либертарианец ми бил
Кой либертарианец ще подкрепя мерки на строги икономии и рестрикции
Изключително точно и вярно. За пореден път им каза на тях истината, колкото и да е неудобна. Да видим сега какъв приом ще използват. Нови опорни точки, или ще заложат на нещо изпипано. Хммм...
CTAHKO написа:
Май забрави кто разпуснаха цялата държавна администрация в неплатен отпуск за един месецИ уж не се гърчат, пък дългът им расте. Как става тази работа
Много точно казано. И аз това се замислих на скоро. Как става тая работа? Хем така, хем иначе. Хей и после си мислят, че падаме от Марс. Няма как да стане, просто няма. Капото пак е при тях.
CTAHKO написа:Аз винаги се опирам на фактите, като прилагам и аргументи и доказателства при товаПък и ти май не осъзнаваш, колко смешно изглеждаш отстрани, в опитите си да ни убедиш, че Стефан Стамболов, Стефан Савов и Александър Йорданов са леви политици
И прави разлика между Марксизъм и Ленинизъм
Ако не можеш, поне не се излагай
![]()
П.П. Има време, даДа се притискат, да се натискат докато дългът им стане 40-50 трилиона, пък нека целият свят тъне във войни, мизерия и да агонизира. Ама тръгнал на гърците да държи сметка
Иначе пък либертарианец ми бил
Кой либертарианец ще подкрепя мерки на строги икономии и рестрикции
Аз не се опитвам да те убедя нищо. Смятах, че това си го разбрал от многобройните ми повтаряния. Аз ти се подигравам и те иронизирам, а не се опитват да те поправям.
Аз заявявам, че под либерали се назовават левите в цивилизования свят. Кратко и ясно. Ти с празната си тиква се опитваш да се хващаш за някакви имена и от тях да вадиш изводи за политиката на дадена партия или човек. Все едно да кажеш, че Християндемократически съюз е партия само на вярващите християни и на никой друг и прокарва християнска политика по модел на ислямската от Б.И. : )

--
и ок ': ) Ще правя разлика между врат и шия и идиот и кретен, малоумен & ко. Ти си избирай кой е маркс, ленин, сталин и тн

---
Всеки минархист ще подкрепи орязване на държавните харчове и социалните дивотии.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Аз не се опитвам да те убедя нищо. Смятах, че това си го разбрал от многобройните ми повтаряния. Аз ти се подигравам и те иронизирам, а не се опитват да те поправям.
Аз заявявам, че под либерали се назовават левите в цивилизования свят. Кратко и ясно. Ти с празната си тиква се опитваш да се хващаш за някакви имена и от тях да вадиш изводи за политиката на дадена партия или човек. Все едно да кажеш, че Християндемократически съюз е партия само на вярващите християни и на никой друг и прокарва християнска политика по модел на ислямската от Б.И. : )![]()
--
и ок ': ) Ще правя разлика между врат и шия и идиот и кретен, малоумен & ко. Ти си избирай кой е маркс, ленин, сталин и тн![]()
Комсомолец, ти не си наясно със себе си

Християндемократическият съюз е християндемократическа, дясно-центристка политическа партия в Германия. Лидер на партията е сегашния канцлер на страната Ангела Меркел.
А този Юнкер, от когото започна спорът е протеже на същата тази дърта, либерастка вещица

-
- Контакти:
Един ми говори какъв бил Барозу и как ЕС всъщност не завивал на ляво от доста години
ЕС не завива нито надясно, нито наляво. Това ти казаха в поста си. Мислителю

THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
Остави Илчо, няма смисъл. Либертарианският таласъм се покри като мишка
Така и трябва! Всяка жаба да си знае гьола