Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: Матиас Льопие в Левски

Мнениеот noo » 07 яну 2010 11:34

kokic1986 написа:
Svilen написа:за да го вземат Фиорентина на 18 100% е показал качества, дали след това се е развил, ще видиме.
Аз съм оптимист, даже ми е странно, как 21 годишен играч с подобна визитка може да дойде в Левски, ние предимно пенсионери взимаме...
А Цачев, Табаков и Киров не ми ги хвали...мухи без глави, нямат никаква физика, юношите ни са пълна трагедия, а и въпросният Цачев е резерва в Пирин...

Как ще е резерв в Пирин , момчето си вкарва редовно :shock:

Вярно е, че вкарва редовно. Има цели два гола. :) Мачовете му са повече, ама в последно време е резерва.
Това не означа, че е слаб футболист. Напротив има качества, дано ги развие. Но на този етап трябва да положи много усилия, а май нещо не се напъва.

Il Biscione

Мнениеот Il Biscione » 07 яну 2010 11:35

crap: И кво... посмяхме му се :)

И след това и той ви се посмя :)

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 07 яну 2010 11:35

" Не бил ставал за Левски" ами като много знаеш даи тебе да те видим колко "ставаш" ! :mrgreen:
Изображение

restless
Контакти:

Мнениеот restless » 07 яну 2010 11:38

Нали е дефанзивен халф?
Точно такъв нямаме в момента. Киров, Табаков и т.н. НЕ СА дефанзивни халфове.

XARHTNA
Контакти:

Re: Левски взима французин, играл във Фиорентина

Мнениеот XARHTNA » 07 яну 2010 11:55

Че к'во като е бил на 17 като Бардон е бил там! Поне е сигурно че се познават а и тоя има мачове за първия отбор на Льо Авър точно когато и Бардон е играл там...Аз съм твърдо за! Не очаквам да е някъв магьосник, но там школите работят на високо ниво и със сигурност на 22 години тоя ще е на светлинни години пред нашите прехвалени таланти там ...секвите хичовци огняновци балтановци...поне за разлика от тях ще може да си спира топката като хората!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 07 яну 2010 11:56

kokic1986 написа:
Svilen написа:за да го вземат Фиорентина на 18 100% е показал качества, дали след това се е развил, ще видиме.
Аз съм оптимист, даже ми е странно, как 21 годишен играч с подобна визитка може да дойде в Левски, ние предимно пенсионери взимаме...
А Цачев, Табаков и Киров не ми ги хвали...мухи без глави, нямат никаква физика, юношите ни са пълна трагедия, а и въпросният Цачев е резерва в Пирин...

Как ще е резерв в Пирин , момчето си вкарва редовно :shock:

И кое му е редовното?!?!Има 2 гола за целия полусезон :?
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 07 яну 2010 12:00

vivalazio написа:Е тва са традицийте тоя го насрахме още преди да е стъпил на терена.

:lol: :lol: :lol: :lol: знаем си работата ;)
Изображение

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Мнениеот levskioleole » 07 яну 2010 12:17

Като излизаше срещу ЦСКА май не ви беше смешно,ама карай!Нека дадем на всички идващи в отбора кредит на доверие.То момчето още не е подписало и вече го "отписаха".Същите мнения чета и за М.Антонов:такъв бил,онакъв бил(отсега го "разкриха",че не ставал за Левски).Не дай си боже да направи 2-3 пропуска и айдеее.Направо не ми се мисли.А уж имаме претенциите,че сме европейска публика...
Искам да питам "разбирачите",дето слагат етикети:"става","не става"-някакъв въпросник ли има,по който се определя кой "става" и кой "не става" за Левски?Дайте и ние да го видим.[/quote]

съгласен съм до последната буква,на абсолютно същтото мнение съм и аз!РАДВАМ СЕ. ЧЕ ИМА И СЪВЕСТНИ ЛЕВСКАРИ !! БРАВО!!!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот ilian12 » 07 яну 2010 17:17

deepblue1963 написа:В този ред на мисли и Гонзо нямаше кой знае колко минути в Рен и кво?

Гонзо за нищо не ставаше в Рен. По това време живеех във Франция. Първо го пускаха цял мач, след това резерва и накрая хич. За съжаление с много малки изключения БГ футболистите са пълни мърди и трябва някой да ги ядоса, за да играят.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот deepblue1963 » 07 яну 2010 17:35

ilian12 написа:
deepblue1963 написа:В този ред на мисли и Гонзо нямаше кой знае колко минути в Рен и кво?

Гонзо за нищо не ставаше в Рен. По това време живеех във Франция. Първо го пускаха цял мач, след това резерва и накрая хич. За съжаление с много малки изключения БГ футболистите са пълни мърди и трябва някой да ги ядоса, за да играят.

На мен,като фен на Левски,какво ми дреме,кой бивш футболист на отбора какво прави в следващия си отбор.За мен е важно какво правят В Левски и ЗА Левски.Оттам нататък,всеки си е за себе си и сам си гради кариерата.На мен ми стига,че като играч на Левски "късаше мрежата" на ЦСКА,а в Рен ако ще да е носил топките,кво от това?Да изясним нещо:когато един играч напусне един отбор,той престава да бъде играч на този отбор!Домовчийски НЕ Е футболист на Левски,той Е футболист на Херта.Заради това,че е бил по едно или друго време в отбора,ако направи(не дай си боже) някоя простотия,трябва ли ние да му берем срама?Същото се отнася и ако преуспее.Това,че М.Петров играе силно в Ман Сити,да не е резултат от 23-те мача,дето ги е изиграл с ЦСКА?(щото някои фенове много обичат да се кичат с него).
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Архив”