Колко струват БГ-футболистите ни,играещи в АПФГ.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Колко струват БГ-футболистите ни,играещи в АПФГ.

Мнениеот zlatan » 07 яну 2010 10:35

Тук искам да коментираме следните неща:Нормални ли са цените,които се искат за трансфери между клубовете от родната ни А-група.Омръзна ми да слушам за този толкова хиляди за онзи толкова хилядарки.Колко според вас са вложенията в един футболист играещ в някой по малък клуб в БГ.Заплата не повече от 1000лв по 12 месеца=12000,играе да речем 2год в този отбор стават 24хилки,още толкова за други издръжки по него 48 хиляди,още 100хил за собственик и клуб прави 150 000хил.
Всичко е добре,но когато се чуе Левски иска този ,Цска иска онзи Литекс ще привлече трети и цената става 300-400хил., да ама не парите свършиха навсякъде просто няма.Последен пример с Берое-извинявам се предварително на всички заралии),те нямат стотинка в джоба обаче искаме 250хил,за какво бе братле че момчето има една контрола с малта ли бе,вземи некви реални пари за момчето и спаси клуба.Колко вложи ТИ в иванов,АААААААААААААААААААААААААА 200хил. ли бе.

За да бъда коректен в Левски положението е същото и тук думата на мода е АЛЧНОСТ-затова сега Батков не може да продаде играч зашото е много алчен и от това страдат футболерите.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Колко струват БГ-футболистите ни,играещи в АПФГ.

Мнениеот POPCORN » 07 яну 2010 10:47

zlatan написа:Тук искам да коментираме следните неща:Нормални ли са цените,които се искат за трансфери между клубовете от родната ни А-група.Омръзна ми да слушам за този толкова хиляди за онзи толкова хилядарки.Колко според вас са вложенията в един футболист играещ в някой по малък клуб в БГ.Заплата не повече от 1000лв по 12 месеца=12000,играе да речем 2год в този отбор стават 24хилки,още толкова за други издръжки по него 48 хиляди,още 100хил за собственик и клуб прави 150 000хил.
Всичко е добре,но когато се чуе Левски иска този ,Цска иска онзи Литекс ще привлече трети и цената става 300-400хил., да ама не парите свършиха навсякъде просто няма.Последен пример с Берое-извинявам се предварително на всички заралии),те нямат стотинка в джоба обаче искаме 250хил,за какво бе братле че момчето има една контрола с малта ли бе,вземи некви реални пари за момчето и спаси клуба.Колко вложи ТИ в иванов,АААААААААААААААААААААААААА 200хил. ли бе.

За да бъда коректен в Левски положението е същото и тук думата на мода е АЛЧНОСТ-затова сега Батков не може да продаде играч зашото е много алчен и от това страдат футболерите.

чакай братле не си прав.значи според мене вече под 2000 хиляди за футболист в а Група няма!Като се замислиш съдята където бега взима по 1000 на мач.Сега, помисли малко и за малките клубове!Като за начало те не могат да играят в европа.Единственната им е утеха е да продадът някой на някои голям клуб!Те така си изкарват прехраната и в предвит, че в по-малките клубове няма много добри футболисти, нормално е като стане някой добър да му искат по-голяма сума.Ти все пак искаш да купиш най-добрият играч на тоя отбор.Като не ти харесва и нямаш възможности не го купуваш!Такъв е футбола.Въпрос на интереси :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 07 яну 2010 11:11

Свободна пазарна икономика. Той и Роналдо не струва 94 млн, ама ги дадоха за него. Пък и е нормално от Левски и ЦСКА да се искат повече пари отколкото от Монтана или Сливен /сравнението е произволно без никакъв намек или обида към двата отбора/.

Потребителски аватар
vivalazio
Контакти:

Мнениеот vivalazio » 07 яну 2010 11:18

Е струват толкова колкото могат да им земат бе са да ги дават за без пари ли егати логиката. :shock:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 07 яну 2010 11:28

Златане, тебе какво те интересува това колко пари му искат на Иво? Какво като Левски иска да го купи, какво като ЦСКА иска да го купи... или Реал Мадрид? Беройци са му обявили цената, който иска взима, който няма пари лапа мухите... това, както колегата преди мен се изрази, си е пазарна икономика. Закърмени сме със соц'а, а сме принудени да живеем в свят на свободните капитали.
И цялата работа с този Иво Иванов почна да досажда, тоест, много го искате-ясно, но стига сте ревали във форума че бил много скъп и разни такива глупости... сещате ли се? Ходете на Батков ревете, че не дава парите, какво искате да ви кажеме тука-"Да, Левски са онеправдани, защото завишиха цената на бероеца"? Ами "guess what" такъв е живота! Айде стига вече с излишни теми и глупости (не че ме интересува колко теми отваряте), че ставате за смях.

ПС: Прав си за инвестицията-в БГ малко се инвестира, а много се иска в замяна...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 07 яну 2010 11:33

колега плувката ще духате вие не Левски защото пролетта Берое може да се окаже в трета глуха,а за иво не се притеснявай и да не го вземем здраве да е,но не си прав повярвай ми.
LEVSKI_FOREVER

;; Герой асфальта
Контакти:

Мнениеот ;; Герой асфальта » 07 яну 2010 11:38

crap написа: който иска взима, който няма пари лапа мухите
не мога да разбера защо все Батков вие виновен,сигурно тои не може да вкарва голове

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 07 яну 2010 11:56

И пак пропускаш мого разходи. Може би е купен от някъде за Х лева или е отгледан в шокалата в която са вложени Х лева за него. Премии, заплата на треньорско ръководство, заплата на администрация, разходи по участие в А група. А и не на всички футболисти могат да им вземат парите които ти си калкулирал. За него 250 хил, за друг 50 хил. Ако ти се струва скъп, вземи някой по-слаб и по-евтин.
Както казаха, пазарана икономика. В една стока в магазина се калкулират от себестойност, през наем, ток, персонал, данъци и др.
Последна промяна от Hugo Boss на 07 яну 2010 11:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 07 яну 2010 11:57

zlatan написа:колега плувката ще духате вие не Левски защото пролетта Берое може да се окаже в трета глуха,а за иво не се притеснявай и да не го вземем здраве да е,но не си прав повярвай ми.

Е ти какво искаш, да ти го подарят ли?!?! Я се стегни малко!!!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 07 яну 2010 12:30

Луд човек...скъпи му били - то ако така се смятаха цените няма да има футболист по-скъп от 20 милиона Евро! Един футболист струва колкото неговите изяви диктуват, а не знам кой те излъга за заплати по 1000 лева, но в отборите от Б група има запалти бая над 1000 лева, ти за А група броиш такива смешни пари! Цветомир Валериев, който беше в Сливен твърда резерва и не игра нищо взимаше заплата 3000 лева! Не знам кой глупак ще играе за 1000 лева някъде...не знам кой глупак би работил каквото и да е за 1000 лева заплата??? Аз имам малка информация за средните заплати в Западната Б група и мога да ти кажа, че има 10 отбора със средни заплати НАД 1000 лева!

Върни се в “Национален отбор”