ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот PFC Litex » 23 май 2016 23:07

eddie написа:Сега нЕкой форумен професор, ако обясни как Динамо Букурещ и Клуж, една година след фалитите си, играха в първата им лига без съмнения за приемственост, история и А окръжни, цена няма да има.. 8-)

Хайде сега да ни и кажеш, какви са наредбите в румънския футбол, както и тези в техните закони на държавата, след като търсите отговори представете нещата в пълната им светлина и тогава ще ви споделим мнение.
Изображение

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 23 май 2016 23:07

Кашчей написа:
BabaDona написа:Въпрос към говедата, към бекалката и към донке ле, либе ле- така и така искате да си платим всички дългове, щото видиш ли, за вас приемственост нямало иначе, та може ли в тая цялата схема да изплатим сектор А от сухата река? Даже ще има бонус- козирка. :lol: Томи, чакам мнение :lol:

Не съм говедо и не се имам за такова, но ако напиша нещо за прасе, така фриволно, както ти пишеш за говеда и Донки, дали ще имам твоят комфорт тук?!
Иначе не е лошо да си прост(ак), но не е и нужно да го показваш на всички!

Бегай от тука, па ти, бе.. въздухар.. не са ли ти казвали двама като си ги мерят да не се буташ между шамарите?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 май 2016 23:08

Tommi написа:
гражданин от село написа:По логиката станала вече нарицателна - Бенжалюн и Тенгариня.Но те са доста като тях и подобни на тези схеми.

Teo написа:Имам предвид да си платиме към основния кредитор държавата. :idea:

vaskonti написа:Логиката е елементарна - дълговете към Лира и винкелите не ни интересуват, най-малкото защото едва ли ще стигнат до УЕФА. И защото са си чиста проба кражба.

Кое ви дава право да правите такива разграничения? Не може да решавате на кого да плащате по това колко ви е симпатичен.

Именно ..... тези неща ги решава съдът.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 май 2016 23:13

PFC Litex написа:
eddie написа:Сега нЕкой форумен професор, ако обясни как Динамо Букурещ и Клуж, една година след фалитите си, играха в първата им лига без съмнения за приемственост, история и А окръжни, цена няма да има.. 8-)

Хайде сега да ни и кажеш, какви са наредбите в румънския футбол, както и тези в техните закони на държавата, след като търсите отговори представете нещата в пълната им светлина и тогава ще ви споделим мнение.

Ще ти представят друг път .... тук се хвърлят постоянно разни примери - Рейнджърс, Олимпия, Фиорентина, Берое и т.н., никой не си прави труда да провери за какво точно иде реч, важно е да се пише там нещо и да се замазват нещата. :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 май 2016 23:13

Абе, къде се изгуби Гришата или само чете и ни гледа сеира. :mrgreen:

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 23:19

eddie написа:
1982 написа:
percival написа:До тук от радателите за правда се разбра ,че е много морално да плащаш за бакиите на хора ,които остават безнаказани за деянията си.Загрижени са за вземанията на държавата повече от самата нея.
Един пример с Динамо Букурещ ,дори в несъстоятелност оставиха клуба в елита.За да може да генерира по големи проходи от ТВ права и да могат да задържат футболистите си ,все пак те са най-големия в повечето случаи.
Та ето така се грижи една държава за вземанията си и ето така се грижи един национален футболен съюз за един от спортните стълбове в страната.
Иначе тук сме яко морални и законни !!!

Ма ЦСКА сам подава молби за фалити, държавата ли ни е крива ??

Кой ни изхвърли от А група ?? Тоя, дето не подаде нужните документи миналата пролет май ?!

Не е молба, а известие.. и е длъжен да го подаде, ако не може да си обслужва задълженията..
От фалит не се спасява с подаване на документи, а с плащане на дългове.

Длъжен е като ГГ го накара .... Няма проблем ! Всичко се връща !

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 23:21

eddie написа:
Кашчей написа:
BabaDona написа:Въпрос към говедата, към бекалката и към донке ле, либе ле- така и така искате да си платим всички дългове, щото видиш ли, за вас приемственост нямало иначе, та може ли в тая цялата схема да изплатим сектор А от сухата река? Даже ще има бонус- козирка. :lol: Томи, чакам мнение :lol:

Не съм говедо и не се имам за такова, но ако напиша нещо за прасе, така фриволно, както ти пишеш за говеда и Донки, дали ще имам твоят комфорт тук?!
Иначе не е лошо да си прост(ак), но не е и нужно да го показваш на всички!

Бегай от тука, па ти, бе.. въздухар.. не са ли ти казвали двама като си ги мерят да не се буташ между шамарите?

Аре да се държиш нормално , ок ? Никой не е длъжен да ти търпи обидите !

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 23 май 2016 23:32

:shock:

Утре ЦСКА ще излезне на стадиона пред най-многобройната си публика от 26 години насам.
Тогава нямаше даже "ПФК-1999".

А тука некакви идиоти ми реват за Черепи и ПФК-та.
Аре у лево всички тъпаци.

Утре сме по улиците.
А тука ще си пишат само телета и платени "подлоги".

Чиърз Армейци.

Само ЦСКА.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 май 2016 23:40

Кировец написа:
1982 написа:
Megatron_69 написа:Kато гледам тук какви "ЦЕСЕКАРИ" има-левскари не ни трябват,Вие сте срам и позор-мислите едно към едно с говедата....

А ти си подлога на престъпници и крадци, точно на такива като вас се смее цяла България - ибрикчии на разни мутри.

И каква е разликата дали ще е дружеството на Стоичков или това на Божков? Виж само как звучи - кое ти се вижда по-доброто решение?

Това е дружеството на ГЕРБ-аджията Емо Фаса .... казва се Чавдар Етрополе, Стоичков и Божков нямат нищо общо. Не знам защо поставяш така нещата, мен не ме вълнува толкова кой седи зад някакво дружество, друго гледам.

Как да е, да се свършва по-бързо тоя цирк, че ми писна вече 3 години да го гледам. Пък, който иска, ще си припознава, който не иска .... няма. ;)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 23 май 2016 23:41

Голямо пърдяне, голямо мрънкане. Когато Берое са им сменили дружеството що не надигнахте глава срещу "неправдата"? И Берое си цъкат в Европа без проблеми.
Сега трябвало да се плаща на Юнес и Мадам Ба?!

Студения кран е отвъртян, скоро теква водата - който трябва ще получи! А марката ЦСКА на стадион Българска Армия ще развива професионален футбол и ще се бори за 32-ра титла.
Аре чао и умната...

Върни се в “Архив”