ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот vaskonti » 23 май 2016 22:19

Tommi написа:
Teo написа:Погледнато от друг ъгъл. :idea:
Ако това нещо където го прави ГГ вземе да погаси част от дълговете на ПФК ЦСКА, защо да няма наследственост или взаимовръзка с родословието?

Трябва да си намерите някой факир, който да определи кои дългове отговарят за наследствеността и кои не. :lol:

Не само при теб, но и при други цесекари съм срещал някакви такива заключения и не мога да разбера по каква логика разделяте дълговете. :roll:

Логиката е елементарна - дълговете към Лира и винкелите не ни интересуват, най-малкото защото едва ли ще стигнат до УЕФА. И защото са си чиста проба кражба.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 май 2016 22:20

Кашчей написа:
vaskonti написа:
1982 написа:
vaskonti написа:
Ако това нещо където го прави ГГ вземе да погаси част от дълговете на ПФК ЦСКА, защо да няма наследственост или взаимовръзка с родословието?

Тогава да. Но тази част от дълговете би следвало да е всичко, което УЕФА очаква да се плати. При това положение ще отпаднат Лира, Инвестбанк и винкелите. Не виждам кой от тях ще се оплаче в централата.

Значи, ако Чавдар Етрополе плати дълговете на ЦСКА, той автоматично става ЦСКА ??!

Ами, щом е толкова просто, аз викам направо дълговете на Реал да платим .... и ще си имаме 10 КЕШ/ШЛ ....

Ще имаш 10 КЕШ, ама като Реал, не като ЦСКА. Точно както плащайки дълговете, жив ще е ЦСКА, а не Чавдар. И както днешната Фиорентина си притежава историята на стария клуб.

Днешната Фиорентина е създадена във Флоренция след фалита на оригиналната, а не е взет отбор от Пиемонт или Емилия Романа, който да бъде прекръстен на Фиорентина и веднага да започне да играе в Серия А.

Това е отделен въпрос, аз говоря по принцип каква вероятно е целта на отделно ФК.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

BabaDona

Мнениеот BabaDona » 23 май 2016 22:24

Интересен събеседник е потребителят PFC Litex. Определя човекът, който им построи стадион, разви им школата, осъществи големи трансфери, спечели 4 титли и не знам колко купи, като захарно ДДС джудже. :lol: Алоу, селски, без това джудже ти немаше да имаш регистрация тука :lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 22:27

BabaDona написа:Интересен събеседник е потребителят PFC Litex. Определя човекът, който им построи стадион, разви им школата, осъществи големи трансфери, спечели 4 титли и не знам колко купи, като захарно ДДС джудже. :lol: Алоу, селски, без това джудже ти немаше да имаш регистрация тука :lol:

Много си е прав човека , тоя същия не само е ...а майката на Литекс , а и на целия Ловеч !!!

Човека може да ти потвърди !!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 май 2016 22:28

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:
1982 написа:
vaskonti написа:

Тогава да. Но тази част от дълговете би следвало да е всичко, което УЕФА очаква да се плати. При това положение ще отпаднат Лира, Инвестбанк и винкелите. Не виждам кой от тях ще се оплаче в централата.

Значи, ако Чавдар Етрополе плати дълговете на ЦСКА, той автоматично става ЦСКА ??!

Ами, щом е толкова просто, аз викам направо дълговете на Реал да платим .... и ще си имаме 10 КЕШ/ШЛ ....

Ще имаш 10 КЕШ, ама като Реал, не като ЦСКА. Точно както плащайки дълговете, жив ще е ЦСКА, а не Чавдар. И както днешната Фиорентина си притежава историята на стария клуб.

Днешната Фиорентина е създадена във Флоренция след фалита на оригиналната, а не е взет отбор от Пиемонт или Емилия Романа, който да бъде прекръстен на Фиорентина и веднага да започне да играе в Серия А.

Това е отделен въпрос, аз говоря по принцип каква вероятно е целта на отделно ФК.

Васко, първо ЧРД и да си живи здрав! Второ-аз лично (без да се вълнувам от чуждо мнение) бих приел нормално един нов ЦСКА, който започва като Фиорентина и постепенно си връща историята, отколкото да докарат някакъв отбор отнякъде и да кажат:Ето, от днес това е ЦСКА и няма друг такъв отбор, че дори и да нахалстват да заемат мястото на все още живият оригинал. Лично аз не мога да си обясня как може да пуснеш като адрес на регистрация "Др. Цанков" 3. За мен това е връх на наглостта спрямо ПФК ЦСКА АД.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

BabaDona

Мнениеот BabaDona » 23 май 2016 22:29

Beladona написа:
BabaDona написа:Интересен събеседник е потребителят PFC Litex. Определя човекът, който им построи стадион, разви им школата, осъществи големи трансфери, спечели 4 титли и не знам колко купи, като захарно ДДС джудже. :lol: Алоу, селски, без това джудже ти немаше да имаш регистрация тука :lol:

Много си е прав човека , тоя същия не само е ...а майката на Литекс , а и на целия Ловеч !!!

Както Васил Божков на Мостстрой ли :lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 22:31

BabaDona написа:
Beladona написа:

Както Васил Божков на Мостстрой ли :lol:

Точно така !

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 23 май 2016 22:32

До тук от радателите за правда се разбра ,че е много морално да плащаш за бакиите на хора ,които остават безнаказани за деянията си.Загрижени са за вземанията на държавата повече от самата нея.
Един пример с Динамо Букурещ ,дори в несъстоятелност оставиха клуба в елита.За да може да генерира по големи проходи от ТВ права и да могат да задържат футболистите си ,все пак те са най-големия в повечето случаи.
Та ето така се грижи една държава за вземанията си и ето така се грижи един национален футболен съюз за един от спортните стълбове в страната.
Иначе тук сме яко морални и законни !!!
Последна промяна от percival на 23 май 2016 22:39, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 23 май 2016 22:33

Сега нЕкой форумен професор, ако обясни как Динамо Букурещ и Клуж, една година след фалитите си, играха в първата им лига без съмнения за приемственост, история и А окръжни, цена няма да има.. 8-)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 май 2016 22:35

Tommi написа:

Трябва да си намерите някой факир, който да определи кои дългове отговарят за наследствеността и кои не. :lol:

Не само при теб, но и при други цесекари съм срещал някакви такива заключения и не мога да разбера по каква логика разделяте дълговете. :roll:

По логиката станала вече нарицателна - Бенжалюн и Тенгариня.Но те са доста като тях и подобни на тези схеми.

Върни се в “Архив”