ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот percival » 23 май 2016 21:51

Васконти,не сме първия отбор който е фалирал и се е преименувал или продължил съществуването си под друга юридическа форма ,няма да сме и последния.Има много такива примери от последните години.Щом го позволява законодателството какъв е проблема ? Ако има и грам незаконосъобразно ,повярвай ми ,всичките медии ще реват в купом ,все пак да не забравяме КОЙ ги държи Ч!!!
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 май 2016 21:51

percival написа:Тези ФИФА и УЕФА ,къде им арестуваха ръководството за корупция и ги извадиха за години от футбола ли става дума или за някои други организации ?
Хайде стига сте плашили гаргите.

Ми дай Гришата да отцепи ЦСКА от турнирите на УЕФА и ФИФА, даже и да ги осъди и да им вземе лицензите и правата да организират футбола по света и Европа?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 май 2016 21:51

Гришката такъв таратор е забъркал, че вместо сол слага червен пипер! :lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 21:52

Кашчей написа:
Beladona написа:
Кашчей написа:
1982 написа:
Кашчей написа:
Beladona написа:
ПФК ЦСКА АД подава документи за А група на 26.05. !!! Вие си играйте с Етрополе квото щете !

Няма да е лошо да се разберете с Погодаеца дали срокът за подаване на документи за А група не е изтърван 8-)

Щом уродът на онази измет от Микре може да погазва сроковете, защо да не може и истинският ЦСКА ?!?! :mrgreen:

Аз за микренския Франкенщайн вече питах как е подал документи, преди регистрация в ТР, но никой от припознавачите не се наема да отговори смислено :(

Аз като кажа нещо, много рядко бъркам ! Васконти да каже откога му написах , че Сашо Попов ще дава интервю за 7 дни ....на 26 .05 . Ще се внесат документи за участието на ПФК ЦСКА АД в профи футбола !

Казваш, и вие ще търсите врътки, вратички, ще нарушавате правилата?!

Не ! Ние си я караме по Закон ! Казва Съда - това е , казва БФС - това е , казва Синдика - това е ....Ние сме интелигентни хора, истински армейци !!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 21:53

percival написа:Васконти,не сме първия отбор който е фалирал и се е преименувал или продължил съществуването си под друга юридическа форма ,няма да сме и последния.Има много такива примери от последните години.Щом го позволява законодателството какъв е проблема ? Ако има и грам незаконосъобразно ,повярвай ми ,всичките медии ще реват в купом ,все пак да не забравяме КОЙ ги държи Ч!!!

Леко малко, още не си фалирал !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 май 2016 21:53

percival написа:Васконти,не сме първия отбор който е фалирал и се е преименувал или продължил съществуването си под друга юридическа форма ,няма да сме и последния.Има много такива примери от последните години.Щом го позволява законодателството какъв е проблема ? Ако има и грам незаконосъобразно ,повярвай ми ,всичките медии ще реват в купом ,все пак да не забравяме КОЙ ги държи Ч!!!

Да, прав си. Има само една малка подробност - трябва да се плати всичко, което е определено от УЕФА, начело с дълговете към НАП. Всички клубове, които визираш са си плащали не малки суми.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 май 2016 21:55

И още нещо, всичките тия, дето сега иронизират думите "морал", "закони" и "правила", ако това се случваше с Левски, например, щяха да са първи на фронта и да леят помия по левскарите, как се опитват да погазят всякакви правила и закони. Но щом е за нашия ЦСКА, няма проблем, приемат се всякакви Франкенщайни.

Пълен фалш и лицемерие.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 23 май 2016 21:55

1982 написа:
Кашчей написа:Аз за микренския Франкенщайн вече питах как е подал документи, преди регистрация в ТР, но никой от припознавачите не се наема да отговори смислено :(

И да питаш, и да не питаш, нищо не би ме учудило в тази държава-кенеф ..... днес хубаво се спомена Олимпия и как местната федерация и държава не признават новата Олимпия за наследник на старата ..... Словения затова е такава подредена и хубава държава, щото има закони и правила .... и те се спазва. Без значение дали иде реч за Олимпия Любляна или Рудар Веление.

А ние ..... ние сме кенеф.

Ми то затова от време на време някоя Велика сила ни се изсира отгоре!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 май 2016 21:56

1982 написа:
Кашчей написа:Аз за микренския Франкенщайн вече питах как е подал документи, преди регистрация в ТР, но никой от припознавачите не се наема да отговори смислено :(

И да питаш, и да не питаш, нищо не би ме учудило в тази държава-кенеф ..... днес хубаво се спомена Олимпия и как местната федерация и държава не признават новата Олимпия за наследник на старата ..... Словения затова е такава подредена и хубава държава, щото има закони и правила .... и те се спазва. Без значение дали иде реч за Олимпия Любляна или Рудар Веление.

А ние ..... ние сме кенеф.

Не знам! Засега от БФС държат фронта, въпреки простотиите, които натвориха с новата наредба за лицензиране. Надявам се докрай да я спазват поне нея.
Мисля, че ненапразно никой не пуска факсимиле от първа страница на това преобразуване, за да не се види датата (ако изобщо го има това), понеже може да се окаже доста неудобна за някои!
Никой не може да ме убеди, че са го допуснали да снима края, но не и началото на Протокола, или Устава! При това, това е снимка от оригинал, а не от копие(ако не е фалшификат).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 21:57

1982 написа:И още нещо, всичките тия, дето сега иронизират думите "морал", "закони" и "правила", ако това се случваше с Левски, например, щяха да са първи на фронта и да леят помия по левскарите, как се опитват да погазят всякакви правила и закони. Но щом е за нашия ЦСКА, няма проблем, приемат се всякакви Франкенщайни.

Пълен фалш и лицемерие.

Е, затова ще им дадем един урок по морал ....ГГ като иска да оздравява , да заповяда ...да носи 20 млн и да почва :)

Нали е заможен ? :) айде , Черепа и Кокалис са мишки .... Да извади повече пари от тях , нали е корназ ...борче , сила ?! Хахахаха !

Върни се в “Архив”