Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот actrus » 11 май 2016 18:19

Дали ще ме пуснат с каса Шампанско на Арената довечера :o

Dannis
Контакти:

Нови екипи за сезон 2016/2017 г.

Мнениеот Dannis » 22 май 2016 13:47

Някой знае ли кога отбора ще покаже новите екипи и има ли някой на представа какви ще са? Защото сегашните още от лятото не ми харесваха и не свикнах с тях, дано да са подобни на тези с който играхме в ШЛ. ;)

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 22 май 2016 22:35

Честитя на всичкото делии кренвирш номер 5!

Пожелавам на отбора и на феновете миналото лято да се превърне в изолиран инцидент, а радостта да ни спохожда чак до пролетта!

Дълбок поклон пред господина Дерменджиев!

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Re: Нови екипи за сезон 2016/2017 г.

Мнениеот k20dan4o » 23 май 2016 20:33

Dannis написа:Някой знае ли кога отбора ще покаже новите екипи и има ли някой на представа какви ще са? Защото сегашните още от лятото не ми харесваха и не свикнах с тях, дано да са подобни на тези с който играхме в ШЛ. ;)

Миналата година ги представиха на 27 юни на подготвителния лагер...по миналата преди мача с Дюделанж от ШЛ. Общо взето и това е важно като маркетингов подход...да ги представиш в подходящ момент, а не като Левски по никое време три мача преди края на първенството, когато всичко вече е ясно, няма еуфория а по скоро обратното. Но там и това не умеят...за съжаление.

Потребителски аватар
demarkos
Контакти:

Мнениеот demarkos » 25 май 2016 10:26

k20dan4o написа:
Dannis написа:Някой знае ли кога отбора ще покаже новите екипи и има ли някой на представа какви ще са? Защото сегашните още от лятото не ми харесваха и не свикнах с тях, дано да са подобни на тези с който играхме в ШЛ. ;)

Миналата година ги представиха на 27 юни на подготвителния лагер...по миналата преди мача с Дюделанж от ШЛ. Общо взето и това е важно като маркетингов подход...да ги представиш в подходящ момент, а не като Левски по никое време три мача преди края на първенството, когато всичко вече е ясно, няма еуфория а по скоро обратното. Но там и това не умеят...за съжаление.

Договорът с Макрон е за три сезона, така, че и в следващия Лудогорец ще бъде обличан от италианската марка.
"Имаш или нямаш...мозък не се продава наливен" Спенс

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 06 юни 2016 19:23

Не ми допада новата емблема. Сама по себе си не е лоша ,но би приличала на някой отбор от МЛС примерно.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Лудогорец с нов генерален спонсор

Мнениеот HekakaB » 23 юни 2016 14:12

Могъща компания стана генерален спонсор на Лудогорец

Новият генерален спонсор на ПФК Лудогорец е bet365. Най-голямата компания за онлайн залози в света и петкратният шампион на България сключиха двегодишен договор, който влиза в сила от 1 юли, 2016 година. Логото на bet365 ще бъде за първи път на фланелките на Лудогорец за мачовете от втория квалификационен кръг на Шампионската лига в средата на месец юли.

Компанията е световен лидер в спортните залози и по-специално, в залозите на живо, предлагайки най-добрата услуга относно брой събития на живо и брой предлагани пазари.

"Радостни сме, че занапред ще си партнираме със световно известна и доказала се компания, свързана директно с футбола. Убеден съм, че съвместната ни работа с bet365 ще бъде ползотворна", коментира изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев.

Лудогорец ще бъде вторият отбор в Европа, носещ марката на bet365 на фланелките си. bet365 вече е спонсор на отбора от Висшата Лига на Англия Стоук Сити.

Както е известно, компанията предложи договор и на Левски преди няколко месеца на стойност един милион лева за две години, но "сините" отказаха.

Букмейкърът има за цел сериозно развитие в страната ни. От компанията обявили пред родното правителство в края на 2015 година, че по техни изчисления ще плащат над 10 милиона лева данъци годишно. Тази новина е нещо страхотно и за страната, след като толкова големи чуждестранни инвеститори имат желание да наливат пари в България

http://www.sportal.bg/news.php?news=610571

Айде честито!!!
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Лудогорец с нов генерален спонсор

Мнениеот modor » 23 юни 2016 14:15

Тия няма кой да ги бутне вече.......
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 23 юни 2016 14:17

Най големия им спонсор е държавата
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 юни 2016 14:20

modor написа:Тия няма кой да ги бутне вече.......

Пари при пари отиват :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Лудогорец”