Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот GA_ veliki » 23 май 2016 16:48

След като финландците набиха канчетата на руснаците, насред Москва, да очаваме ли обща граница между Швеция и Русия.Лавъра все пак се закани :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 23 май 2016 16:58

Евроатлантическите партньори, намиращи се южно от България викат, че ако ЕУто не си спазва обещанията, дадени към турския народ, Турция ще анулира всички споразумения. :lol:
Тъй че или отваряте вратата на Туркието, или ша има подаръци за всички европейски страни, идващи от Пакистан, Сирия, Афганистан, Йемен и така нататък. :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 май 2016 17:16

Тука им вземат парите, телефоните, и разни Динковци им чупят канчетата и ги вързват с миши опашки, не сме апетитна дестинация. :lol: :lol:
Е да отиват при дъртата ръгла у геферето 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

fan_na_putin

Обкръжават Русия, както през 1941-а

Мнениеот fan_na_putin » 23 май 2016 17:22

Обкръжават Русия, както през 1941-а

Около границите на Русия е съсредоточено рекордно количество враждебни сили

Такова съсредоточаване на враждебни войски около границите на Русия не е имало от времето на нахлуването на нацистка Германия през 1941 година. Това заяви известният американски политолог, специалистът по Русия Стивън Коен.

Той отбеляза, че вече месец наблюдава постоянно натрупване на сили на НАТО около руските граници — по суша, въздух и вода. Според аналитика, толкова враждебни сили не са се приближавали до Москва от началото на Великата Отечествена война.

Руснаците не са забравили тази война, затова се отнасят много сериозно към действията на НАТО, отбелязва Коен.

Американският професор обръща внимание и върху измисления повод, според който САЩ и НАТО укрепват позициите си в Европа.

Алиансът има наглостта да се жалва, че Русия «мести войската си близо до НАТО», — казва той. — Русия има пълното право да разполага силите си на своята територия където си поиска — в това число в Крим и в Калининград.

Настоящата криза между Русия и НАТО е сравнена от Коен с Карибската криза през 1962 г. Но, според него, има няколко признака, доказващи, че сега ситуацията е още по-опасна, отколкото тогава. В частност, ако през 1962 година съветските ракети бяха разположени на «90 мили от Америка», то сега ракетите на НАТО са разположени значително по-близо — буквално на две крачки».

Източник: http://bultimes.com/obkrazhavat-rusiya- ... ez-1941-a/

Лошото в целия този сценарий е , че вкарват България във война срещу братска Русия! Това струпване на войски на Източния фронт ми прилича на повторение на операция "Барбароса" на Хитлер срещу Русия през 1941г.! Струпват се войски на Източния Фронт на терористичната организация НАТО (Литва, Латвия, Естония , Полша , Украйна , Румъния и България )
и се чака момент за настъпление срещу Русия!
На американците ще им кажа , че ще им излязат криви сметките и този път руснаците ще забият победоносно руския флаг на Пентагона във Вашингтон, а НАТО ще остане в историята като терористична организация!Факт!
България и Русия - братя завинаги! Да живее България! Слава России!

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: Обкръжават Русия, както през 1941-а

Мнениеот язе » 23 май 2016 17:25

Виж ми подписа. 8-)
... и после внезапно си направих секуро.

fan_na_putin

Мнениеот fan_na_putin » 23 май 2016 17:29

язе написа:Виж ми подписа. 8-)

Много е добър! 8-)

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 23 май 2016 17:36

fan_na_putin написа:
язе написа:Виж ми подписа. 8-)

Много е добър! 8-)

Да виждаш притеснение в руснака? Той просто се готви за следващата си жертва- този път НАТО и САЩ. Ей, не им увряха главите на лабавите китки... 8-)
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 май 2016 18:02

Много, много не съм съгласен 8-) На мен по-скоро ми прилича на непробиваемата и непреодолима за времето си линия Мажино, дето на Хитлер въобще не му се наожи да я пробива и преодолява 8-) Та същата работа е и сега, само че с матушка Россия 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 23 май 2016 18:13

А страните членки на НАТО, нямат ли право да разполагат войски както и където си искат на своята си територия?
Защото НАТО включва Литва, Латвия, Естония, Румъния, България, граничещи с нея по суша и море, а както Русия има право да разполага каквото и както си иска на своя територия, така и тези страни имат това право на това, особено изброените първи три, за да не се окажат в ситуацията на Украйна.
А да не говорим, че изброените страни са в НАТО от 2004 година и следователно още тогава тя е била обкръжена от тях, а не се случва някакво друго обкръжение в момента.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 май 2016 18:29

Една осма от земната суша, обкръжена отвсякъде с цивилизация... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Свободна зона”