Red Warrior написа:Това, което ГГ не пресметна, е че ЦСКА не е Литекс и София не е Ловеч. Тук си нямаме местен феодал, който да прави каквото си иска. Може би ЦСКА ще се окаже прекалено голям залък за него. Това, което ще постигне без да претендирам за точност, е че едни 20% ще се откажат завинаги от ЦСКА. Други 20%-30% ще се отдръпнат като някои може и да го припознаят след време. На останалите 50%-60% дето ходят само на големите мачове и от тях верните фенове не могат да се доберат до стадиона е ясно - няма да им пука. Със сигурност обаче удара по ЦСКА ще е голям, но какво да се прави. Както казваше дядо ми - СГНС (от селянин гражданин не става).
На Армията си ходихме по 1-2к на тия смешните мачове последния месец.
@ Повечето дето искат урода да се пръкне (без да ми се обиждат) са такива които не са стъпвали на стадиона(или идват само на мачове като Берое и Монтана за КБ) и такива които не са от София.
Сега преди да ме нападнете го знам много добре това и нема смисъл да го коментираме!
Директно спирам да се интересувам от футбол, ако това нещо му бъде дадена зелена светлина. ЦСКА София е любовта ми, предадена от баща ми. Никога няма да наруша принципите си и да припозная урод на един самозванец които иска да опетни тази велика индустрия. Иска да припознаем някакво си "ЦСКА" химера като използва най-нагло ИКОНА ЗА НАС КАТО ИЦО! Мислещите хора и тези сме научени на принципите от живота никога не бихме припознали това нещо. Този замислен клуб от него с всякакви трансформации на клубове няма и грам частица приемственост с ЦСКА София! Ама грам!