ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 16:23

Съветски Комунист написа:това ГМО което се подготвя никой нормален армеeц няма да го припознае. Ще му симпатизират само хора с по една гънка в мозъка каквито пишат във офицалния форум на ЦСКА като Италиано Благоевградски, Калоян-Спайк гнусния лайнар/жалко че не те хвана тока в Австрия/, Боббби, Ред Марти щуменското копеленце, Рора/който иначе ми е приятел и комшия и у важавам/, и още няколко гъзолизци. начело с дъртото пиянде редманияк ака добромир плужеков мечкаров/няма ли да пукне от препиване най-накрая?/...Останалите сме твърдо против и си искаме автентичния отбор!!!

Яяявяяяяяяяя ! Не сме сами ! Хахахахаха ! :)

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 23 май 2016 16:24

Да, не сте сами, Пацо пак е избягал от лудницата. Порадвай му се, че довечера пак ще го приберат.

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 16:25

Venko123 написа:Нищо не е важно, никакви лицензи, само чист и пречистен ПФК ЦСКА АД, който ще бъде оздравен от Лупи и приятели!!!

Не , преименуван урод , направен от двама роми и един помак !!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 май 2016 16:25

Red Warrior написа:Това, което ГГ не пресметна, е че ЦСКА не е Литекс и София не е Ловеч. Тук си нямаме местен феодал, който да прави каквото си иска. Може би ЦСКА ще се окаже прекалено голям залък за него. Това, което ще постигне без да претендирам за точност, е че едни 20% ще се откажат завинаги от ЦСКА. Други 20%-30% ще се отдръпнат като някои може и да го припознаят след време. На останалите 50%-60% дето ходят само на големите мачове и от тях верните фенове не могат да се доберат до стадиона е ясно - няма да им пука. Със сигурност обаче удара по ЦСКА ще е голям, но какво да се прави. Както казваше дядо ми - СГНС (от селянин гражданин не става).

На Армията си ходихме по 1-2к на тия смешните мачове последния месец.
@ Повечето дето искат урода да се пръкне (без да ми се обиждат) са такива които не са стъпвали на стадиона(или идват само на мачове като Берое и Монтана за КБ) и такива които не са от София.
Сега преди да ме нападнете го знам много добре това и нема смисъл да го коментираме!
Директно спирам да се интересувам от футбол, ако това нещо му бъде дадена зелена светлина. ЦСКА София е любовта ми, предадена от баща ми. Никога няма да наруша принципите си и да припозная урод на един самозванец които иска да опетни тази велика индустрия. Иска да припознаем някакво си "ЦСКА" химера като използва най-нагло ИКОНА ЗА НАС КАТО ИЦО! Мислещите хора и тези сме научени на принципите от живота никога не бихме припознали това нещо. Този замислен клуб от него с всякакви трансформации на клубове няма и грам частица приемственост с ЦСКА София! Ама грам!
Последна промяна от Teo на 23 май 2016 16:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 23 май 2016 16:26

Beladona написа:
Съветски Комунист написа:това ГМО което се подготвя никой нормален армеeц няма да го припознае. Ще му симпатизират само хора с по една гънка в мозъка каквито пишат във офицалния форум на ЦСКА като Италиано Благоевградски, Калоян-Спайк гнусния лайнар/жалко че не те хвана тока в Австрия/, Боббби, Ред Марти щуменското копеленце, Рора/който иначе ми е приятел и комшия и у важавам/, и още няколко гъзолизци. начело с дъртото пиянде редманияк ака добромир плужеков мечкаров/няма ли да пукне от препиване най-накрая?/...Останалите сме твърдо против и си искаме автентичния отбор!!!

И ще ставате повече.Зарята на Джуджето свърши.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 23 май 2016 16:26

гражданин от село написа:
Cheradonna написа:Имам един въпрос към ревльовците оздравително морални плащачи каква е разликата между чисто ново дружество и такова кавото се гласи уж в момента?
https://www.youtube.com/watch?v=mBx2C7ulmJk

Другият ми въпрос е що публиката на мача от линка скандира ЦСКА,като такъв отбор не играе в мача?

Викат ЦФКА бе, ти нещо си се заблудил. :mrgreen:

ммм не съм се заблудил и аз бях там и аз скандирах.......
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 май 2016 16:27

Venko123 написа:
1982 написа:Кажи му каквото искаш, словенската федерация брои историята на Олимпия от 2005-а насам. ;)

Сигурно също така са нахлули в музея им и са им взели всички купи и титли от преди това?

Иронизирай, колкото искаш, но затова Словения е такава подредена и хубава държава, щото има закони и те се спазват. А ние сме един кенеф. Заради манталитет, като вашия и този на идола ви - ГГ. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 16:27

Venko123 написа:Да, не сте сами, Пацо пак е избягал от лудницата. Порадвай му се, че довечера пак ще го приберат.

Абе , като го гледам верни неща пише тоя Пацо !!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 16:30

icko65 написа:
Beladona написа:

И ще ставате повече.Зарята на Джуджето свърши.

Може и да си прав,че ще си бие камшика....сега ще се обиди на феновете , че не му искат урода , ББ и БМ го спъват и ше стане отшелник в Бялка!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 май 2016 16:30

Cheradonna написа:
гражданин от село написа:
Cheradonna написа:Имам един въпрос към ревльовците оздравително морални плащачи каква е разликата между чисто ново дружество и такова кавото се гласи уж в момента?
https://www.youtube.com/watch?v=mBx2C7ulmJk

Другият ми въпрос е що публиката на мача от линка скандира ЦСКА,като такъв отбор не играе в мача?

Викат ЦФКА бе, ти нещо си се заблудил. :mrgreen:

ммм не съм се заблудил и аз бях там и аз скандирах.......

Шегувах се, разбира се. :)

Върни се в “Архив”