1982 написа:Дори и да ги няма, самият факт, че Чавдар Етрополе си сменя името на ЦСКА, го прави грозен и гнусен урод.
"Етрополе" ама "Чавдар".
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Дори и да ги няма, самият факт, че Чавдар Етрополе си сменя името на ЦСКА, го прави грозен и гнусен урод.
Red Warrior написа:Прекръстването на Чавдар дори на мен ми идва в повече, а аз не съм краен човек. Просто живота ме е научил, че не трябва да бъдеш краен. При създалата се ситуация, че никой не иска да оздравява сегашното дружество (аз не вярвам на Божков), идеята с дъщерното ФК на което се прехвърлят някои материални и нематериални активи не беше лош. Това о аче с чистото преименуване ми идва туу мъч.
icko65 написа:1982 написа:Кашчей написа:Evil23 написа:За Литекс нищо не е потвърдено, дали въобще ще ги има в схемата? Същото се отнася за София 2010. Чавдар Етрополе е носител на членството в БФС, и според новия анекс това би трябвало да ни е достатъчно. Не виждам смисъл от участието на Литекс и София 2010. Когато ,и ако се потвърди участието на изброените в схемата, тогава ще можем да ги коментираме.
Чавдар Етрополе е отбор на година и половина. Отпадна ли правилото, че си губиш членството, ако до 3 години си смениш името и седалището, извън областта?
Е, нали правиха някакви Ануси за изключения, те за какво са, според теб ??! .... да се заобикаля Наредбата.![]()
![]()
Мани, мани ..... лайняна държава сме си и това си е.
Анусите важат за тези които са кандидат лицензианти и то с условия и ред за изпълнение.ПФК ЦСКА 1948 не е такъв.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Evil23 написа:1982 написа:Дори и да ги няма, самият факт, че Чавдар Етрополе си сменя името на ЦСКА, го прави грозен и гнусен урод.
Чавдар са много по-приемлив вариант, те все пак са един от прародителите на днешния ЦСКА.
Evil23 написа:1982 написа:Дори и да ги няма, самият факт, че Чавдар Етрополе си сменя името на ЦСКА, го прави грозен и гнусен урод.
Чавдар са много по-приемлив вариант, те все пак са един от прародителите на днешния ЦСКА.
Кашчей написа:Ами не знам..сигурно са си платили нещо, където трябва. Нали знаеш, че около отборите от В група се шуми, само ако се казват ЦСКА.
GOLEADOR написа:Кашчей написа:Ами не знам..сигурно са си платили нещо, където трябва. Нали знаеш, че около отборите от В група се шуми, само ако се казват ЦСКА.
Няма никакво значение за кой отбор се шуми и за кой не,важното е,че мантрата за това как ако отбора фалира губи историята си се оказа лъжа.Надявам се повече ти да не я повтаряш.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост