Player написа:Интересно защо много хора тук мълчат като риби, след като Левски пак е ощетен от съдията. Ако победата беше важна за Левски в този мач и беше отменен гол на Славия, вече щеше да има поне 10 теми по този въпрос. Пак ни колят в дома ни, този път поне има реакция от клуба. Този сезон мина, но са следващият трябва от самото начало в който почне произвола срещу нас, да се реагира на мига и никаква толерантност и търпимост.
А колкото до изпадналите в трагедия, да им напомня че една от случайна загуба не трябва да се прави трагедия. Къде бяхме преди година и къде сме сега. Ако някой не иска да ходи на стадион защото сме загубили, колко човека трябваше да има например на домакинство на Челси сега? Да не говорим за едни тук които половин година не можех да вкарат гол, но сега си пълнят стадион за полуфинал и финал. Като сте станали фенове, ще се научите и да губите и да търпите провали. На всеки отбор му се случва. Ако това не може да го преглътне някой, значи да смени спорта или изобщо да не гледа спорт. Фен си на отбор, не са победа.
Донякъде съм съгласен с теб.Но не е важно кой мълчи и кой пише тук, а кой от КЛУБА говори или мълчи.Не знам дали си прочел какво написах за това , кога си ТРЪГНАХ от стадиона, "примерно"

.
А за това на какво и защо някой е фен...Говорим за ПРОФЕСИОНАЛЕН футболен клуб.Обикновено, отбори или единични спортисти винаги се стремят към победа.Кубертеновият принцип е отживелица дори и при аматьорите /справка на Панчарево/.
И да, има победи, загуби, провали, но последните години на Левски, все повече ми напомнят за връщане към споменатите от мен принципи.За това иде реч.