ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Evil23

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Evil23 » 23 май 2016 14:12

icko65 написа:Върни се на страницата и виж кой го писа това.Аз не съм.Като си писал мнението си и си изтривал нещо си объркал..

Моя грешка, колега!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 23 май 2016 14:13

По пасквила който излезе вчера..ПФК ЦСКА 1948 АД като са подали документи за лиценз кого записаха в тях за:треньор пом.треньор лекар фин.директор пресаташе служител по сигурността и т.н.Кои тр.терени?Много ми е интересно.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 23 май 2016 14:13

Поне ще прасками Дунав (Русе) в А група! :lol:

[offtopic]Колегата Кашчей и той си нема късметче гряхотката. :cry:[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 23 май 2016 14:15, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 май 2016 14:15

dreben23 написа:Поне ще прасками Дунав (Русе) в А група! :lol:

Ти мани майтапа, ама това дори не е автентичния Дунав, а е клуб на няколко години, може би 4-5 :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 23 май 2016 14:17

За Литекс нищо не е потвърдено, дали въобще ще ги има в схемата? Същото се отнася за София 2010. Чавдар Етрополе е носител на членството в БФС, и според новия анекс това би трябвало да ни е достатъчно. Не виждам смисъл от участието на Литекс и София 2010. Когато ,и ако се потвърди участието на изброените в схемата, тогава ще можем да ги коментираме.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 май 2016 14:18

Evil23 написа:
1982 написа:Няма възраждане на ЦСКА, има прекръстен урод. ;)

Колега, да не се изхвърляме с цветистите определения. Някой от колегите снощи беше дал всички отбори, с които ЦСКА се сливал, вливали са се в него! В началото през 48 г. е имало преструктуриране на няколко отбора, за да се получи дядото на днешния ЦСКА. Познайте кой е единият от отборите? Дали не е Чавдар?
Колега, вие не познавате историята на уж любимия си клуб. Чавдар за втори път ще се преименува, за да има ЦСКА.
Това означава, че ако сегашното преструктуриране е урод, тогава и досега сме били уроди. Което вече ви извисява на нови висоти откъм слюноотделянето по ЦСКА.

ЦСКА се е сливал и обединявал с други клубове, да, но никога не е имало прекръстване на чужди отбори, никога.

Сега няма обединение на ЦСКА с някого ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 23 май 2016 14:19

vaskonti написа:
Evil23 написа:
Кашчей написа:Що не си избрахте "Чавдар" Троян, или "Чавдар" Б. Слатина 8-)

Колега, това е глупав въпрос. Въпросните клубове нямат нищо общо с ЦСКА.

Какво общо имат с ЦСКА Чавдар Етрополе, Литекс и София 2010?

Единственият вариант тая химера да има реални претенции да бъде ЦСКА е да поеме дълговете. При всички останали случаи това ще си е един миш маш и нищо друго. И колкото и някои хора да настояват, че тоя миш маш всъщност е направен по същата рецепта, както патица по пекински, реалността ще си остане такава, каквато е.

Аз предполагам, че ще поеме "част от дълговете", за да се осигури тая "приемственост'.
Но как точно ще стане - не знам.
:roll:
В смисъл - за да не ми скочи сега "1982" и да ме пита "Как ще стане, като не може да стане ?"
:mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 май 2016 14:20

Evil23 написа:За Литекс нищо не е потвърдено, дали въобще ще ги има в схемата? Същото се отнася за София 2010. Чавдар Етрополе е носител на членството в БФС, и според новия анекс това би трябвало да ни е достатъчно. Не виждам смисъл от участието на Литекс и София 2010. Когато ,и ако се потвърди участието на изброените в схемата, тогава ще можем да ги коментираме.

То като вникнеш в същината на това което Гришата иска да прави изглежда доста гнусно!
Но погледнато повърхностно всичко е цветя и рози!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 23 май 2016 14:21

Evil23 написа:За Литекс нищо не е потвърдено, дали въобще ще ги има в схемата? Същото се отнася за София 2010. Чавдар Етрополе е носител на членството в БФС, и според новия анекс това би трябвало да ни е достатъчно. Не виждам смисъл от участието на Литекс и София 2010. Когато ,и ако се потвърди участието на изброените в схемата, тогава ще можем да ги коментираме.

Препоръчах ти НОВИ-ТЕ АНЕКС-И да ги прочетеш и кога и как се прилагат.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 23 май 2016 14:22

То все е присмял се хърбел на щърбел, ама какво ти пука. Те всичките са сменени след 2000 мисля, че ги бяха задължили. И да, и Дунав е с ново дружество, ама не знам дали е унаследило пасиви и активи. Не е моя работа. :)

[offtopic]Петкратният шампион Лудогорец да не би да е автентичният Антибиотик (Разград) с по-малко от петима фена сигурно отбор? Те всичко това го правят за майтапа на нас феновете по форумите. И ако може всеки да не плати малко масрафи на някое предишно дружество или собственик. И Ботев, и Берое, и който се сетиш минава по същия трънлив път... :)[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 23 май 2016 14:27, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Архив”