ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Мила, тичай до супера, че ти е ред !

Прокобо мръсна, върви на майната си! 

Evil23 написа:Beladona написа:ПЕТРОЛ ??? Там има спор с Цецо Василев кой е 97 % собственик ...Гришата е с 3 % по записки на Цецо Василев![]()
Тепърва ще има патаклама по Петрол ! Тази компания я забрави , не е негова по дкументи , а и не е раздавала дивиденти ....
Литекс Комерс публична ли е ? Май не е ? Как да видя как се движат акциите на непублична компания ?!![]()
И немаш грижи , мерцедеса яко ДВИЖИ ! така се движат акциите на Литекс Комерс
Да, и аз не я намерих на Фондовата Борса. Моя грешка, но това, че Литекс Комерс не е листната на борсата не значи, че не носи дивиденти на държателите на акции в това дружество.
http://litexjsc.com/management.php
Но за Петрол сте в грешка, колега. Ганчев е собственик на Петрол.
Ганчев е собственик на Петрол ? Айде и тая грешка да си я признаеш , че леко да ми се издигнеш в очите !!!
Второ : дай акционерите в Литекс Комерс АД и какви дивиденти са получили през годините и дали сумата на раздадените дивиденти надвишава сумата на направените инвестиции от даден акционер през годините !
Трето : въпрос на време е Цецо Василев да се свърже със Сретен Йосич например по въпросите за Петрол
Кашчей написа:Кашчей написа:Колега, как акциите на Стоичков ще останат в ЦСКА, ако смея да запитам вашата високо ерудирана личност?
Ти, понеже си много умен, би ли ме просветлил как стои въпросът с маркирания текст?!
Не мога да ти разбера точно въпроса. Как така да останат? Ами остават, защото е акционер, нищо че живее на 10000км оттук.
Акциите са безналични и се вписват в Книга на безналичните акции към Централния депозитар.
Обаче донка яко се е напънала да ражда нови глупости и току виж в скоро време се пръснала. Вените не издържат и се пукат една по една
И някои се заблуждават, че това е фен на ЦСКА, а то не е много далеч от истината да се сетиш кой е
Нищо де, нека плюе, нека храчи, то иначе животът щеше да е сив и скучен 
Evil23 написа:Кашчей написа:Попитах Ви за безналичните, колега! За тях ми обяснете как остават в ПФК ЦСКА-1948 АД, след като са на притежателя си!
Ще съм Ви безкрайно благодарен и, ако ми покажете факсимиле от първата страница на Учредителния протокол и Устава на дружеството!
Колега, почвате да ставате нахален. Информацията я има в интернет, само трябва да я потърсите.
Колега, хайде да уточним нещо:
-Аз знам как акциите от ПФК ЦСКА-1948 АД могат да останат у Стоичков, но Вие твърдите, че неговите акции остават в дружеството, което предизвика нездравият ми интерес относно такава възможност.
ПП- Към упражняващите чувството си за хумор: Пичове, много сте далеко от истината, че имате такова, защото сте прекалено плоски и елементарни! Липсват ви гъвкавост и свежи идеи!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
BabaDona написа:Кашо, Кашо... много опити за мисловна дейност, много нещоАма все безуспешни, не че се учудвам де
![]()
[offtopic]Ей го и това Новородено ! Ела да цункаш ръка на Кръстника ти !
Кашчей написа:Evil23 написа:Кашчей написа:Колега, а според вас, всеки акционер на АД си държи акциите на отговорно пазене в касата на дружеството, особено безналичните
Колега, изглежда според вас акциите могат да се държат на хартиен носител единствено, във вашият случай една каса, си е просто необходимост.
Попитах Ви за безналичните, колега! За тях ми обяснете как остават в ПФК ЦСКА-1948 АД, след като са на притежателя си!
Ще съм Ви безкрайно благодарен и, ако ми покажете факсимиле от първата страница на Учредителния протокол и Устава на дружеството!
Колега, акцията е документ за собственост издаван на физическо или юридическо лице. Какво значи дали остава в ЦСКА или не. Въпросът ти е абсолютно неадекватен по темата.. Все едно да те питам, ти твоето гражданство в каса ли си го държиш..
Последна промяна от eddie на 23 май 2016 10:06, променено общо 1 път.
BabaDona написа:Обаче донка яко се е напънала да ражда нови глупости и току виж в скоро време се пръснала. Вените не издържат и се пукат една по еднаИ някои се заблуждават, че това е фен на ЦСКА, а то не е много далеч от истината да се сетиш кой е
Нищо де, нека плюе, нека храчи, то иначе животът щеше да е сив и скучен
Колега , защо така жлъчно ?! Забавлявай се ....Определението за дълговете е пред теб !
- Cheradonna
1982 написа:Cheradonna написа:1982 написа:Cheradonna написа:щом нямаш нямаш и думата,каквото ти предложат това ще е
Чудесно мислене ..... щом не си крадец и престъпник, нямаш думата.![]()
![]()
Напълно си заслужаваме съдбата с тоя овчи манталитет.
мъ вземи изкарай некой лев за да ти се чува думата иначе само ще си плюеш
Изкарвам, може да са доста по-малко, но пък са честно изкарани ..... за разлика от тези на твоя идол от Микре.
За разлика от тебе аз нямам идоли и не обиждам всички които на са на моето мнение,т много е жалко поведение поведение.Както съм казвал няколко пъти все ми е тая кой ще е собственник на ЦСКА стига отбора да е добре и да функционира нормално,засега ганчев се справя много добре,прави ремонти,каквито никой друг не е правил досега,отбора играе приятен футбол,съблекалнята е чудесна футболистите се разбират,не се делят на групички,ти какво повече искаш от това,а забравих ти на мачове на ЦСКА не ходиш,понеже не ти харесва собственника......
https://prnt.sc/13erlpl
Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!
Cheradonna написа:1982 написа:Cheradonna написа:1982 написа:Cheradonna написа:щом нямаш нямаш и думата,каквото ти предложат това ще е
Чудесно мислене ..... щом не си крадец и престъпник, нямаш думата.![]()
![]()
Напълно си заслужаваме съдбата с тоя овчи манталитет.
мъ вземи изкарай некой лев за да ти се чува думата иначе само ще си плюеш
Изкарвам, може да са доста по-малко, но пък са честно изкарани ..... за разлика от тези на твоя идол от Микре.
За разлика от тебе аз нямам идоли и не обиждам всички които на са на моето мнение,т много е жалко поведение поведение.Както съм казвал няколко пъти все ми е тая кой ще е собственник на ЦСКА стига отбора да е добре и да функционира нормално,засега ганчев се справя много добре,прави ремонти,каквито никой друг не е правил досега,отбора играе приятен футбол,съблекалнята е чудесна футболистите се разбират,не се делят на групички,ти какво повече искаш от това,а забравих ти на мачове на ЦСКА не ходиш,понеже не ти харесва собственника......
Ти хубаво си се кръстил подобно на мен , но не ме излагай с такива брътвежи по темата , Ок ?
Вдигни нивото малко, ако можеш де ....