Струвами се, вече съвсем уместно, да Ви честитя така трудно намереното разрешение на казуса!
Желая успех на новото нещо,без значение точно какво ще бъде то, стига само, де факто и де юре да представлява достойно днешното ЦСКА!
На хореографията, пожелавам засилен медиен интерес на световно ниво, както и регулярно присъствие в световния обмен с много класа и стил!
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Cheradonna написа:Аз едно се чудя,дългове всички знаем как и от кого натрупани,а ЦСКА да ги плаща,така ли?Айде левскарите ги разбирам те искат да сме слаби,че с тези дългове още дълго време ще сме зле при едно евентуално оздравяване ама хора пишещи се за цесекари да искат това е някакво изкривено мислене,вземете се осъзнайте и стига се поддавахте на манипулации.Ад-то та Ад-то голям рев голямо чудо,айде няма нужда.
Защо непременно трябва да сме зле при оздравяване?
Beladona написа:Фаса и Ицо го е помолил да съдейства , всичко си ви е точно !Аз ше ви се подигравам цел живот и така
Ицо накрая пак ще бъде изигран, уви, тоя човек за толкова години така и не поумня, все го използват разни като Георги Илиев, Яфа, Гриша Ганчев и т.н., велик футболист беше, добър човек е, нищо че е много импулсивен и бързо пали, но пуста наивност ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Баси, човек влиза тука и първото нещо, което вижда е литри кръв от срязани вени от бекалката и беладоната. Милите. Не им се получават прогнозите нещо

1982 написа:Evil23 написа:Аз предлагам все пак да се запази спокойствие. Да се знае със сигурност каква е схемата, преди да се правят заключения.
Последните статии на "24 часа" бяха насочени против Ганчев, нищо чудно и тази да е такава, като целта и е да настрои феновете на ЦСКА преди финала за КБ.
Най-добре се лъже, когато казваш поне 50% от истината. А истината в тази статия е новото ПФК, както УС и акционерите в него, но...схемата с Литекс е твърде възможно да е спекулация, която е целенасочена.Това изглежда е последният коз на Божков, да предизвика негативна реакция сред една част от привържениците на ЦСКА. Докато не се разбере със сигурност каква е схемата, тази статия за мен е чиста провокация.
P.s. Неслучайно Гонг са копирали само важната част, за новото ПФК, другите неща са чиста спекулация и провокация.
Кое не ти е ясно, Емо Фаса защо е в съвета на директорите ??? ... Емо Фаса, ГЕРБ-аджията, чийто клуб е Чавдар Етрополе ....
Колега, Чавдар Етрополе може да се използва като носител на членството в БФС, но ако напълно си прочел какво съм написал, на мен не ми е ясно какво прави в схемата Литекс? Преименуването на Чавдар Етрополе на ПФК ЦСКА 1948 АД, е напълно достатъчно, за да може това дружество да кандидатства за лиценз. Това е напълно законно според разпоредбите и новият анекс.
Beladona написа:Е, какво толкова ?! Ще си припознаете Чавдар + София 2010 + Литекс за ЦСКА и готово .....какво сте се разпискали![]()
Фаса и Ицо го е помолил да съдейства , всичко си ви е точно !Аз ше ви се подигравам цел живот и така

Няма да ни предаваш и ти, Бруте.
Искаме да ни поведеш - "Истинските Цесекари" на тебе чекаме и се надаме.

- Cheradonna
djd написа:Cheradonna написа:Аз едно се чудя,дългове всички знаем как и от кого натрупани,а ЦСКА да ги плаща,така ли?Айде левскарите ги разбирам те искат да сме слаби,че с тези дългове още дълго време ще сме зле при едно евентуално оздравяване ама хора пишещи се за цесекари да искат това е някакво изкривено мислене,вземете се осъзнайте и стига се поддавахте на манипулации.Ад-то та Ад-то голям рев голямо чудо,айде няма нужда.
Защо непременно трябва да сме зле при оздравяване?
Защо ли защото ще ни висят едни милиони да плащаме на бенжалюновците,вместо да си оправим стадиона с тях,вместо да си оправим школата примерно?А какво правим ако след една година на оздравителя му писне и се откаже,а какво правим ако почнат едни обжалвания за дълговете?
https://prnt.sc/13erlpl
Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

BabaDona написа:Баси, човек влиза тука и първото нещо, което вижда е литри кръв от срязани вени от бекалката и беладоната. Милите. Не им се получават прогнозите нещо![]()
![]()
Моите прогнози са перфектни - още от миналия юни предричам само едно - ГГ цели урод за припознаване. Тъй, че, уви, пак съм уцелил нещата.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Beladona написа:Фаса и Ицо го е помолил да съдейства , всичко си ви е точно !Аз ше ви се подигравам цел живот и така
Ицо накрая пак ще бъде изигран, уви, тоя човек за толкова години така и не поумня, все го използват разни като Георги Илиев, Яфа, Гриша Ганчев и т.н., велик футболист беше, добър човек е, нищо че е много импулсивен и бързо пали, но пуста наивност ....
Ицо си заминава на 29 ти, ни ЦСКА го интересува , ни нищо ....Фаса го е фанал за канарче да си сложи подписа и това е , малко го храни и пои по Етрополе и си го издържа

1982 написа:BabaDona написа:Баси, човек влиза тука и първото нещо, което вижда е литри кръв от срязани вени от бекалката и беладоната. Милите. Не им се получават прогнозите нещо![]()
![]()
Моите прогнози са перфектни - още от миналия юни предричам само едно - ГГ цели урод за припознаване. Тъй, че, уви, пак съм уцелил нещата.![]()
Прав си ! 1982 е най-велик !