Мнениеот eelche » 22 май 2016 22:20
Добър вечер, току-що се прибирам от мача, още съм под емоции, бях позабравил чувството да се съберете стари приятели за да отидете да подкрепяте любимия отбор, бири,весело настроение, шеги и закачки преди мача, след мача...ми е трудно да говоря.Имаше си абсолютно всичко на стадиона - и атмосфера и настроение, хубаво време, а предвид факта,че вече не играехме за нищо имаше всички предпоставки за резултатен мач.
За мача: Толкова много неща ми направиха впечатление,че не знам откъде да започна.За мен на първо място е ЛИПСАТА на каквато и да е индивидуална ТЕХНИКА у играчите в българската А група...Днешният мач само потвърди тези мои думи.Нямаше нито един играч,който да изпъква, да преодолее поне 1 или 2-ма с финт и да подаде, едни безумни пасове, някакво безумно тактическо надлъгване,старата схема на Стоев помогна и за ниската резултатност.
Имаме ОГРОМНИ проблеми в защита - отзад сме просто разграден двор и играта юруш в атака ни наказа.Прохазка да го мъчат бек нема да стане, Карнер и Минев под всякаква критика,Славия имаха по-чистите положения, 2 пъти сам срещу вратаря, 1 греда н контраатаката при гола.Проблемите в защита са ОГРОМНИ и на фона на тях, факта,че имаме нужда от качествен футболист във всяка една фаза на играта е показателен и...неизбежен.Пак ще има селекция от ПОНЕ 5 нови футболисти...
Йоргачевич трябва да е твърд титуляр! От трибуната при гола само като видях как Балджийски насочи топката неспасяемо долу в ъгъла бях сигурен,че е гол...Жалко, Боян е много добър вратар и може би има нужда от конкуренция, за да има мотивация, защото сега знае,че няма кой да спори с него за титулярно място.
Относно схемата: Каквото и да кажа,ще е закъсняло, когато и да го кажа ще е късно! Люпко заложи и ДАДЕ шанс на схемата на Стоев, но не би...Задължително смяна на схемата,Адениджи като влезе всички около мен избухнаха в аплодисменти, трябва да се пробва титуляр.НА НАР ДА МУ ПОКАЖАТ ВРАТАТА, разхожда фланелката и заема място на чужденец, гола вода е...Шанс за Менголо в мача с Берое,иначе кой откъде е и при него.Не е лошо момчето, но за мен с Адениджи и Христов напред има как и можем да създаваме много и чисти положения,а Христов може и да ги бележи.Отбора обаче увлечен в атаки, забравя за защитата, нещо, което и Люпко спомена на пресконференцията,която гледах току - що след мача. А отзад с тия калпазани всяка потенциална атака 1 на 1 е гол в нашата врата...Аз съм реалист и виждам проблемите в отбора не си кривя душата.
Няколко думи за Бедоя - личи си,че е футболист с качества, жалко, че вече за него всичко приключи.Ако му се оставаше щеше да е подписал договора до сега.Давам му не повече от 5 % шанс да остане при нас.Но Левски си е Левски, не можем да си позволим да зависим от 1 играч и неговото настроение, кога му се играе и кога не. В едно идеално време виждам място и за Хеан Деса - Лудия и за Мигел Бедоя на терена,но не е било писано...
За схемата: При така стеклите се обстоятелства, за мен схема 4-1-2-1-2 или т.нар. "ромб" на Моуриньо би бил оптимален за Левски.Пак казвам, с футболистите,които имаме в момента. 4-ма отзад при наличие на стабилна двойка централни, КЛАСЕН ДЕСЕН БЕК, Прохазка пред тях като дефанзивен или вътрешен халф,който да изнася топката. Деса отляво на крилото, Краев отдясно, Бедоя като централен атакуващ халф, а напред Христов и Адениджи. Бих дал всичко да видя такава постройка на игра в Левски!!! Това би означавало само едно единствено нещо - ГОЛОВЕ!
От трибуната гола ми се видя редовен, сега ще гледам репортажа, аман от съдийски грешки в последните 5 години.НЯМАМЕ ГО ЛОБИТО В БФС!
За финал: Противоречив мач,видях и положителни и отрицателни неща.За съжаление, Люпко ще има тежко наследство и ще трябва да чисти бакиите на Гонзо,Стоев и всички преди тях.
Въпреки загубата съм оптимист.Мачът ми хареса.
САМО ЛЕВСКИ!
Последна промяна от
eelche на 22 май 2016 22:26, променено общо 1 път.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"