Левски (София) - Славия (София) |0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

THE G.A.M.E

Re: Левски (София) - Славия (София) |22.05.2016| 18:00ч.

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 май 2016 22:08

Мистри написа:Или има някакво вътрешно "противоборство" в ръководството? :roll:

Е, нали един през друг в последните дни даваха изявления, пресконференции и декларации, че всички били на едно мнение, както за смяната на С.С. така и за Люпко.
Само дето оставиха впечатление, че и те сами ( ръководните фактори ) не си вярват на глупостите, дето сътвориха и наговориха. :roll:
Май по скоро се опитваха да убедят себе си, от колкото нас. :lol:

То не е и смешно де ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Alkonost
Контакти:

Мнениеот Alkonost » 22 май 2016 22:14

futbolqga написа:
Neron написа:Тоню изплаща трибуна, а на лято поредния цирк в Европа. До тук ни доведоха Гонзю и Тоню. Само уредени мачове и резил след резил.

Ако си мислите, че тези пари отиват в Левски, жестоко се лъжете. Как ще ги осчетоводиш? Абсурд! Трибуната ще си я изплащаме, докато сме живи, с капацитети като Тонев, Гонзо и Люпко.

Едно точно мнение. Може малка част от тези пари да влязат в касата на "Левски", колкото да позамажат нечии очи, но е сигурно, че лъвският пай ще е за новия кръг на властимащи. В крайна сметка отборът ще е на загуба след неминуемия отлив на зрители, а за реномето изобщо да не отваряме дума.
Believe in her, if you are able...

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 22 май 2016 22:15

popokutepetel написа:
Мистри написа:
futbolqga написа:Важното е, че Люпко е видял желание и сърце! Браво на Люпко! Един обикновен фен не би ги забелязал, ама друго си е специалист с набито око! Старческата деменция е сериозно нещо, ей, момчета...

И аз имам желание и сърце , за да вкарам гол за победата ни на финал на ШЛ. :lol:
После да стана собственик или поне Директор/спортен/ в клуба и да го изведа до победа поне над Славия. :mrgreen:
Ама нещо ми пречи?

Абе със сигурност ако се съберем 14 човека като теб и мен желанието и сърцето ще го има. До къде ще стигне обаче не знам :mrgreen:

Така , като гледам и чета мненията , с малки изключения , поне имаме и нещо друго , което може да изведе отборът от криза.Мозък.
е, нямаме достатъчно пари, но само с пари не става.Трябва и акъл. :mrgreen:

"Частно парти"
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/comm ... rti-379285
Последна промяна от Мистри на 22 май 2016 22:21, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 22 май 2016 22:20

Добър вечер, току-що се прибирам от мача, още съм под емоции, бях позабравил чувството да се съберете стари приятели за да отидете да подкрепяте любимия отбор, бири,весело настроение, шеги и закачки преди мача, след мача...ми е трудно да говоря.Имаше си абсолютно всичко на стадиона - и атмосфера и настроение, хубаво време, а предвид факта,че вече не играехме за нищо имаше всички предпоставки за резултатен мач.

За мача: Толкова много неща ми направиха впечатление,че не знам откъде да започна.За мен на първо място е ЛИПСАТА на каквато и да е индивидуална ТЕХНИКА у играчите в българската А група...Днешният мач само потвърди тези мои думи.Нямаше нито един играч,който да изпъква, да преодолее поне 1 или 2-ма с финт и да подаде, едни безумни пасове, някакво безумно тактическо надлъгване,старата схема на Стоев помогна и за ниската резултатност.

Имаме ОГРОМНИ проблеми в защита - отзад сме просто разграден двор и играта юруш в атака ни наказа.Прохазка да го мъчат бек нема да стане, Карнер и Минев под всякаква критика,Славия имаха по-чистите положения, 2 пъти сам срещу вратаря, 1 греда н контраатаката при гола.Проблемите в защита са ОГРОМНИ и на фона на тях, факта,че имаме нужда от качествен футболист във всяка една фаза на играта е показателен и...неизбежен.Пак ще има селекция от ПОНЕ 5 нови футболисти...

Йоргачевич трябва да е твърд титуляр! От трибуната при гола само като видях как Балджийски насочи топката неспасяемо долу в ъгъла бях сигурен,че е гол...Жалко, Боян е много добър вратар и може би има нужда от конкуренция, за да има мотивация, защото сега знае,че няма кой да спори с него за титулярно място.

Относно схемата: Каквото и да кажа,ще е закъсняло, когато и да го кажа ще е късно! Люпко заложи и ДАДЕ шанс на схемата на Стоев, но не би...Задължително смяна на схемата,Адениджи като влезе всички около мен избухнаха в аплодисменти, трябва да се пробва титуляр.НА НАР ДА МУ ПОКАЖАТ ВРАТАТА, разхожда фланелката и заема място на чужденец, гола вода е...Шанс за Менголо в мача с Берое,иначе кой откъде е и при него.Не е лошо момчето, но за мен с Адениджи и Христов напред има как и можем да създаваме много и чисти положения,а Христов може и да ги бележи.Отбора обаче увлечен в атаки, забравя за защитата, нещо, което и Люпко спомена на пресконференцията,която гледах току - що след мача. А отзад с тия калпазани всяка потенциална атака 1 на 1 е гол в нашата врата...Аз съм реалист и виждам проблемите в отбора не си кривя душата.

Няколко думи за Бедоя - личи си,че е футболист с качества, жалко, че вече за него всичко приключи.Ако му се оставаше щеше да е подписал договора до сега.Давам му не повече от 5 % шанс да остане при нас.Но Левски си е Левски, не можем да си позволим да зависим от 1 играч и неговото настроение, кога му се играе и кога не. В едно идеално време виждам място и за Хеан Деса - Лудия и за Мигел Бедоя на терена,но не е било писано...

За схемата: При така стеклите се обстоятелства, за мен схема 4-1-2-1-2 или т.нар. "ромб" на Моуриньо би бил оптимален за Левски.Пак казвам, с футболистите,които имаме в момента. 4-ма отзад при наличие на стабилна двойка централни, КЛАСЕН ДЕСЕН БЕК, Прохазка пред тях като дефанзивен или вътрешен халф,който да изнася топката. Деса отляво на крилото, Краев отдясно, Бедоя като централен атакуващ халф, а напред Христов и Адениджи. Бих дал всичко да видя такава постройка на игра в Левски!!! Това би означавало само едно единствено нещо - ГОЛОВЕ!

От трибуната гола ми се видя редовен, сега ще гледам репортажа, аман от съдийски грешки в последните 5 години.НЯМАМЕ ГО ЛОБИТО В БФС!

За финал: Противоречив мач,видях и положителни и отрицателни неща.За съжаление, Люпко ще има тежко наследство и ще трябва да чисти бакиите на Гонзо,Стоев и всички преди тях.

Въпреки загубата съм оптимист.Мачът ми хареса.

САМО ЛЕВСКИ!
Последна промяна от eelche на 22 май 2016 22:26, променено общо 1 път.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 22 май 2016 22:23

popokutepetel написа:
Мистри написа:
futbolqga написа:Важното е, че Люпко е видял желание и сърце! Браво на Люпко! Един обикновен фен не би ги забелязал, ама друго си е специалист с набито око! Старческата деменция е сериозно нещо, ей, момчета...

И аз имам желание и сърце , за да вкарам гол за победата ни на финал на ШЛ. :lol:
После да стана собственик или поне Директор/спортен/ в клуба и да го изведа до победа поне над Славия. :mrgreen:
Ама нещо ми пречи?

Абе със сигурност ако се съберем 14 човека като теб и мен желанието и сърцето ще го има. До къде ще стигне обаче не знам :mrgreen:

Е, как до къде? Шампиони и носители на купата! С треньор като Люпко всичко друго би било провал :lol: :lol: Ама трябва да вземете и Живко Миланов, де - без него не стават нещата :lol:

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 22 май 2016 22:30

NOMER14 написа:Е, какво пък толкова станало? Последните кръгове навсякъде е така(с изключение на Англия).
Чакаме жребия...

Да станало е. Левски губи втори пореден мач на ГЕРЕНА. Левски не може да губи точно на Герена независимо от кой или кого!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 22 май 2016 22:37

eelche написа:Имаме ОГРОМНИ проблеми в защита - отзад сме просто разграден двор и играта юруш в атака ни наказа.Прохазка да го мъчат бек нема да стане, Карнер и Минев под всякаква критика,Славия имаха по-чистите положения, 2 пъти сам срещу вратаря, 1 греда н контраатаката при гола.Проблемите в защита са ОГРОМНИ и на фона на тях, факта,че имаме нужда от качествен футболист във всяка една фаза на играта е показателен и...неизбежен.Пак ще има селекция от ПОНЕ 5 нови футболисти...
----------
Относно схемата: Каквото и да кажа,ще е закъсняло, когато и да го кажа ще е късно! Люпко заложи и ДАДЕ шанс на схемата на Стоев, но не би...Задължително смяна на схемата,Адениджи като влезе всички около мен избухнаха в аплодисменти, трябва да се пробва титуляр.НА НАР ДА МУ ПОКАЖАТ ВРАТАТА, разхожда фланелката и заема място на чужденец, гола вода е...Шанс за Менголо в мача с Берое,иначе кой откъде е и при него.Не е лошо момчето, но за мен с Адениджи и Христов напред има как и можем да създаваме много и чисти положения,а Христов може и да ги бележи.Отбора обаче увлечен в атаки, забравя за защитата, нещо, което и Люпко спомена на пресконференцията след мача. А отзад с тия калпазани всяка потенциална атака 1 на 1 е гол в нашата врата...Аз съм реалист и виждам проблемите в отбора не си кривя душата.
----------
За схемата: При така стеклите се обстоятелства, за мен схема 4-1-2-1-2 или т.нар. "ромб" на Моуриньо би бил оптимален за Левски.Пак казвам, с футболистите,които имаме в момента. 4-ма отзад при наличие на стабилна двойка централни, КЛАСЕН ДЕСЕН БЕК, Прохазка пред тях като дефанзивен или вътрешен халф,който да изнася топката. Деса отляво на крилот, Краев отдясно, Бедоя като централен атакуващ халф, а напред Христов и Адениджи. Бих дал всичко да видя такава постройка на игра в Левски!!! Това би означавало само едно единствено нещо - ГОЛОВЕ!
----------
Въпреки загубата съм оптимист.Мачът ми хареса.

Колега, моето уважение, но мнението ти е меко казано противоречиво. Ще карам едно по едно.

Първо, къде бяха тези проблеми в защита до този момент? Защото ако погледнеш класирането, ще видиш, че Левски има в пъти по-добра защита от всички останали отбори в А група. Левски преди този кръг имаше допуснати 15 гола в 30 мача! Ти знаеш ли, че шампионите на Италия имат по-лоша статистика в защита? Шампионите точно в Италия! За какви проблеми говорим? Проблемът е един и си има име. Нищо, че деменцията вече го е натиснала и на моменти сигурно си го забравя.

Второ, Люпко бил дал шанс на схемата на Стоев. Що за изказване е това?! Това да не е компютърна игра?!

Трето, Левски с един вътрешен халф наистина означава ГОЛОВЕ. Но ми харесва, че си пропуснал да кажеш, че головете ще са в нашата врата, защото и Барселона не играят с един вътрешен халф.

И последно, ако този мач... ТОЗИ мач, наистина ти е харесал... разбирам защо симпатизираш на Люпко.

Не приемай мнението ми лично. Просто ми е тъжно от нещата, които си написал.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 22 май 2016 22:38

Първото полувреме от 11те само Йорга беше и духом на терена ( потресаваща липса на професионализъм). Второто играхме нещо, но си ни хванаха на контра и т'ва е. Нямам представа защо Боби Балджийски радва една каруца фенове на Славия, а не нас.. и не, нямам аргументи само от този мач и този нелеп гол. Момчето си има талант и си го показва постоянно.
Позитивното от днес е включването на Менголо, който показа, че му е нужно още малко време, за да се превърне на хищник. Отбора има потенциал и бъдете сигурни, че Люпко ще го развие.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 22 май 2016 23:01

Ето какво каза Майстора, цитирам:
"Видях и добри неща, имаме играчи, които показаха желание и сърце за победа“.
"Видя се, че има доста добри футболисти, но има и някои, които днес само се разхождаха".
В кого не е имало желание- Йоргачевич, Минев, Бедоя, Нар, Христов, Цонев или Менголо? Друг въпрос е, че някой от тях толкова си могат. Останалите, вярно, само се разхождаха. Нима не видя колко пъти горепосочените футболисти играха като защитници. Кога ЦН се е движил толкова, колкото Венци днес? Проблема и в двата последни домакински мача беше безобразната средна линия. И ръждивия холандец и Маймуната т.е. Мечката просто реват за гонене. Не знам дали не могат или не искат, но не са на ниво за Левски. Нямат хъс и спортна злоба, придвижват се бавно, винаги са изпреварвани и така си изкарват картони. Дано Люпко ги научи на тактическа дисциплина. Карнер и Лукин няма да коментирам, за мен те просто не са за Левски. Не харесвам Александровците, и двамата, но днес видях липсата им. Очаквах срещу учениците от Славия тази вечер да играят резервите, както го направи Делиорманец. Пак щяхме да паднем, но поне щяхме да видим всички кой колко струва. Така ще е докато Левски се ръководи и управлява от локомотивски рожби.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 22 май 2016 23:17

wilge написа:

Ето какво каза Майстора, цитирам:
"Видях и добри неща, имаме играчи, които показаха желание и сърце за победа“.
"Видя се, че има доста добри футболисти, но има и някои, които днес само се разхождаха".
В кого не е имало желание- Йоргачевич, Минев, Бедоя, Нар, Христов, Цонев или Менголо? Друг въпрос е, че някой от тях толкова си могат. Останалите, вярно, само се разхождаха. Нима не видя колко пъти горепосочените футболисти играха като защитници. Кога ЦН се е движил толкова, колкото Венци днес? Проблема и в двата последни домакински мача беше безобразната средна линия. И ръждивия холандец и Маймуната т.е. Мечката просто реват за гонене. Не знам дали не могат или не искат, но не са на ниво за Левски. Нямат хъс и спортна злоба, придвижват се бавно, винаги са изпреварвани и така си изкарват картони. Дано Люпко ги научи на тактическа дисциплина. Карнер и Лукин няма да коментирам, за мен те просто не са за Левски. Не харесвам Александровците, и двамата, но днес видях липсата им. Очаквах срещу учениците от Славия тази вечер да играят резервите, както го направи Делиорманец. Пак щяхме да паднем, но поне щяхме да видим всички кой колко струва. Така ще е докато Левски се ръководи и управлява от локомотивски рожби.

Колега, ако тези, които си ги изредил, играеха и на 50%, пак трябваше да бият детската градина на Славия.

А иначе Люпко на какво очакваш да ги научи? Той за 15 години не можа две думи на български да научи, тръгнал треньор да става. Сега горкия, имената на играчите не може да запомни. Нашите са направо садисти - човекът трябва да си е в старчески дом на спокойствие.

Върни се в “Левски”