"Левски" по пътя на забвението

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

forever bluet

"Левски" по пътя на забвението

Мнениеот forever bluet » 22 май 2016 20:05

За съжаление славния "Левски" е смъртно болен. Цървулите в лицето на собствениците,Директора,футболистите и другите паразити живеещи на гърба на Левски успешно ликвидират синия отбор. Прави се оказаха тези,които казаха че на новата трибуна и на Стадиона ще ходят само роднините на футболистите. Да те бие Славия на Герена с бездарници като Балджийски и другите несретници,които падат от Лудогорец с 0-5 е падение. Да се вихри Илиан Илиев и да се кефи,да се ебава Балджийски с Левски е ДЪНОТО. Венци и той ще изскочи отнякъде и ще се кефи. Това е уникално падение . Вече нищо не е останало от Левски. И най-лошото е че едно примиренчество е обзело и анонимните собственици и оня инженера и футболисти и публика. Жалко,не ни остава друго освен да си гледаме Европейските мачове. С тези хора в Левски , любимия ни син Отбор не съществува за мен и Приятелите ми. Боли,тъжно е но това е. Какво връщане на Публиката,какви 25 лева за вход,какви карти за новия сезон бре,малоумници прости!!!
Последна промяна от forever bluet на 22 май 2016 20:08, променено общо 1 път.
Членестоногите са примитивни създания

ticha i vladislav
Контакти:

Re: "Левски" по пътя на забвението

Мнениеот ticha i vladislav » 22 май 2016 20:07

forever bluet написа: Да се вихри Илиан Илиев и да се кефи

Илиан е Моряк!
Последна промяна от ticha i vladislav на 22 май 2016 21:05, променено общо 2 пъти.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Георги Ифандиев
Контакти:

Мнениеот Георги Ифандиев » 22 май 2016 20:08

Колко по-добре щеше да е Левски да е 7-ми като миналия сезон или 5-ти като по предния. Какво падание Левски е 2-ри след служебния шампион от Делиормана.
Личния ми блог - http://diagnosa.net/

Бог да пази България от комунистите !

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 22 май 2016 20:13

Теглихме им по един сектир и ще си гледаме Реал. С Миневци,Александровци,Наробци,Тигри,Куршуми ,Цоневци толкова. В Левски няма нито един ритнитопковец,който ако се махне да ни липсва. ФАКТ! И селекцията започва с......."Лудия". Егати смеха. На Гонзо селекциите. Този е пълен провал и само беди носи на Левски. Нали щеше да си ходи със Стойчо??? ЗА нас този не съществува. Напълно забравихме за футболиста Гонзо. ПАДЕНИЕ!!!

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 22 май 2016 20:15

Георги Ифандиев написа:Колко по-добре щеше да е Левски да е 7-ми като миналия сезон или 5-ти като по предния. Какво падание Левски е 2-ри след служебния шампион от Делиормана.

Левски е втори,защото половината А група я няма и защото Берое и Славия играха ганкиното ,а Локо Пловдив късно взе читав тренер.

Потребителски аватар
Георги Ифандиев
Контакти:

Мнениеот Георги Ифандиев » 22 май 2016 20:17

forever bluet написа:
Георги Ифандиев написа:Колко по-добре щеше да е Левски да е 7-ми като миналия сезон или 5-ти като по предния. Какво падание Левски е 2-ри след служебния шампион от Делиормана.

Левски е втори,защото половината А група я няма и защото Берое и Славия играха ганкиното ,а Локо Пловдив късно взе читав тренер.

Ooooook :lol:
Личния ми блог - http://diagnosa.net/

Бог да пази България от комунистите !

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 22 май 2016 20:18

Защото ги няма Литекс,ЦСКА и Локо/Сф/-затова сте втори....Иначе сте трагедия....

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 май 2016 20:19

Честито на всички, които искаха Стойчо да се махне!
ЛюПко каза, че знае какво трябва да направи - ДА СЪСИПЕ НАПРАВЕНОТО ОТ СТОЙЧО!
ЗАКРИВАЙ!!!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 май 2016 20:21

Не съм гледал мача, но белите предишния мач ги отнесоха 0:5, а сега бият Левски на герена :lol:
@ Проблема е в Буфера които ви управлява. Помнете ги от мене тия думи. Както казва вашия стар фен бат Петко, вари го, печи го.. буфера си остава буфер! Слага си удобни легенди пред него за да може да му е спокойно.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 май 2016 20:21

damyanov1963 написа:Честито на всички, които искаха Стойчо да се махне!
ЛюПко каза, че знае какво трябва да направи - ДА СЪСИПЕ НАПРАВЕНОТО ОТ СТОЙЧО!
ЗАКРИВАЙ!!!

Щото па със СТойчо не паднахте и предния мач на Герена - 2:3 от Локо Пд, нали ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Кошче за отпадъци”