Левски цял сезон е достатъчно да ги чакаш на контра и вероятността да вземеш равен е над 90%
Бабатунде... този футболисти ще трябва да почне от А-Б да учи футбола, само с тичане и сила не става, трябва и мисъл в играта в футбол, а той определено я няма.
Левски (София) - Славия (София) |0:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Славия (София) |22.05.2016| 18:00ч.
ralka_levskarka написа:vks1 написа:Ха ха няма такива идиоти като гов...та!
Че за кво им е на Левски да бият бтв?
А за какво им е да падат ???

- ralka_levskarka
- Контакти:
LSFC 1914 написа:ralka_levskarka написа:vks1 написа:Ха ха няма такива идиоти като гов...та!
А за какво им е да падат ???![]()
![]()
![]()
Срам и позор. Не съм виждал толкова слаб отбор
Ми аз от 2 месеца мисля за Европа кво що.. Така че..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
И накрая гол от засада 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
- Контакти:
Резил, пълен.
Повтарям думите на Шансой, че съдията е страшен, като филмите на Хичкок, но по-страшни бяха Левски.
Единствения, който направи впечатление, беше Менголо. Изора терена. Лукин също не игра зле.
Повтарям думите на Шансой, че съдията е страшен, като филмите на Хичкок, но по-страшни бяха Левски.
Единствения, който направи впечатление, беше Менголо. Изора терена. Лукин също не игра зле.
- popokutepetel
- Контакти:
E Левски вече почна да си прилича на Левски. Критикарите на Стоев дет реваха цяла година колко слаб и страхлив треньор е, че отбора играе с един нападател и е ялов трябва да са доволни. Сега играха с двама, доста атакуващо, създадоха доста положения, които пропиляха и ..... загубихме с 0:1. За съжаление не съм оптимист вече и за ЕКТ и що ли ми се струва, че точно по същия начин ще отпаднем от поредните анонимници.
ralka_levskarka написа:vks1 написа:Ха ха няма такива идиоти като гов...та!
За чест, уважение към феновете, уважение към името на клуба, към неговата история и т.н., само в България има подобни тъпи определение, като това, което съм цитирал, като няма, за какво да играят защо въобще излизат на терена?
Колкото и да не съм чуждопоклонник много ще цъкаме с език и ще се питаме що в Англия, че и другаде отбор, който реално няма значение, как ще свърши даден двубой се хвърля със зъби и никти за да спечели поредния мач.
С такова мислене Ралке определено се стига до втория предварителен кръг за ЛЕ.

Преоблякал се Илия, погледнал се- пак в тия.
ebras написа:това което направи от Левски тази ***** Стоев ,даже и Люпко трудно ще оправи ,още дълго ще берем ядове от престоя на Заешкото Сърце в Левски
Едно си баба знае, едно си бае.
Не знам какво очакват феновете от Любко.Със тези играчи няма да вдигне нивото нито да направи нещо повече от Стоев.Изгониха го една шепа капацитети та сега ще се види колко правилно решение са взели.Феновете ще останат отново излъгани.Дано обаче поумнеят малко повече и не се доверяват какво мисли тръста и там подобни недоразумения безпарични....Сложих за загуба във прогнозата по горе.Тотаджииска работа...