Христо Стоичков - 50 години №8
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Христо Стоичков - 50 години №8
На стадиона нямаше контрол от страна на полицаите, но пък след мача организацията бе перфектна! На входовете на метрото имаше полиция, която пропускаше на вълни тълпата, координираха се с колеги на турникетите и на перона, че да не става задръстване. Двама души с бронежилетки на турникетите всяваха респект и нямаше хора, които да прескачат (гратисчии), ами сравнително спокойно си взимаха билети. Друг е въпросът, че автоматите за билети не работеха и това усложняваше нещата, но.... за следващия път ще вземат мерки 

[offtopic]
Майкооо...... Илиев, имах те за разумен човек в тоя форум. Не стига, че почна да отговаряш на потребители като Демба Ба, БатманЛевски и подобни, ми започна да сравняваш и 100 годишнината с юбилея на Ицо. Стегни се и стига се излага, не им падай на нивото, че темата ще се омаже стабилно
[/offtopic]
iliev72 написа:Демба_Ба написа:Бил напълнил стадиона-ми мноо ясно, три месеца лъга хората че щели да идват Марадона,Роналдиньо,Баджо,Ето О,Меси,Ромарио,и очаквах всеки момент и Обама и Путин да попаднат в списъка...в крайна сметка обаче,вместо Марадона....Тунджай Керимоглу, вместо Роналдиньо...някой си Фернандес (кой е тоя бе?!)....точно като филма дето уж бил шведски пък се оказал съветски
...добре поне че Малдини беше.Ако бях на мястото на номер осем,щях да се извиня на хората, и да им върна кинтите за билети.Е снощи ми звъни вуйчАта от Горна Баня, ходил на мача,и ся си иска кинтите да го евА....
Някой беше написал не е срамно да си Левскар. Направо си е срамно и да чуя кой доведохте за 100г Левски ?! Вярно доведохте Лацио- Страхоша, Каванда, Новарети, Сиани, Раду, Андерсон, Минала, Ледесма, Какута, Кейта, Тункара - леле тука бъка от притежателите на златната обувка и златната топка , световни и европейски шампиони , а също така носители на КЕШ
![]()
![]()
Усещаш ли колко жалък клуб сте ?! Дори не можете да се сравнявате с Ицо.Марш да пасеш говедата на Подуенската поляна !
Майкооо...... Илиев, имах те за разумен човек в тоя форум. Не стига, че почна да отговаряш на потребители като Демба Ба, БатманЛевски и подобни, ми започна да сравняваш и 100 годишнината с юбилея на Ицо. Стегни се и стига се излага, не им падай на нивото, че темата ще се омаже стабилно

TodorT написа:[offtopic]iliev72 написа:Демба_Ба написа:Бил напълнил стадиона-ми мноо ясно, три месеца лъга хората че щели да идват Марадона,Роналдиньо,Баджо,Ето О,Меси,Ромарио,и очаквах всеки момент и Обама и Путин да попаднат в списъка...в крайна сметка обаче,вместо Марадона....Тунджай Керимоглу, вместо Роналдиньо...някой си Фернандес (кой е тоя бе?!)....точно като филма дето уж бил шведски пък се оказал съветски
...добре поне че Малдини беше.Ако бях на мястото на номер осем,щях да се извиня на хората, и да им върна кинтите за билети.Е снощи ми звъни вуйчАта от Горна Баня, ходил на мача,и ся си иска кинтите да го евА....
Някой беше написал не е срамно да си Левскар. Направо си е срамно и да чуя кой доведохте за 100г Левски ?! Вярно доведохте Лацио- Страхоша, Каванда, Новарети, Сиани, Раду, Андерсон, Минала, Ледесма, Какута, Кейта, Тункара - леле тука бъка от притежателите на златната обувка и златната топка , световни и европейски шампиони , а също така носители на КЕШ
![]()
![]()
Усещаш ли колко жалък клуб сте ?! Дори не можете да се сравнявате с Ицо.Марш да пасеш говедата на Подуенската поляна !
Майкооо...... Илиев, имах те за разумен човек в тоя форум. Не стига, че почна да отговаряш на потребители като Демба Ба, БатманЛевски и подобни, ми започна да сравняваш и 100 годишнината с юбилея на Ицо. Стегни се и стига се излага, не им падай на нивото, че темата ще се омаже стабилно[/offtopic]
Някои индивиди вече осраха темата с екскременти и това стана още преди обяд , но като гледам още никой не е взел мерки !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Емоциите вече поотминаха, но днес ми хрумна един въпрос:
Колко футболисти в света са успели да станат голмайстори на СП, да спечелят КЕШ (ШЛ) и да спечелят Златната топка
Освен Ицо, сещам се за Еузебио, Паоло Роси и Герд Мюлер
Май наистина не сме си давали сметка за качеството на онзи национален отбор!
Колко футболисти в света са успели да станат голмайстори на СП, да спечелят КЕШ (ШЛ) и да спечелят Златната топка

Освен Ицо, сещам се за Еузебио, Паоло Роси и Герд Мюлер

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
CSKA_1948_ написа:Да бяха позволили на феновете да организират нещата... щеше да е УНИКАЛНО!
Както "организирахте" паметника ли?

http://gong.bg/bg-football/drugi/stoich ... eia-378501
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите

Red_Neck написа:Емоциите вече поотминаха, но днес ми хрумна един въпрос:
Колко футболисти в света са успели да станат голмайстори на СП, да спечелят КЕШ (ШЛ) и да спечелят Златната топка![]()
Освен Ицо, сещам се за Еузебио, Паоло Роси и Герд Мюлер![]()
Роналдо.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.
Да, Феномена съм го изтървал 
Мерси!

Мерси!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Red_Neck написа:Емоциите вече поотминаха, но днес ми хрумна един въпрос:
Колко футболисти в света са успели да станат голмайстори на СП, да спечелят КЕШ (ШЛ) и да спечелят Златната топка![]()
Освен Ицо, сещам се за Еузебио, Паоло Роси и Герд Мюлер![]()
..не забравяй все пак че до 1995 година,само играчи от европейски държави можеха да участват и съответно да спечелят "Златната топка"
soccerav написа:Единствено Христо Стоичков може да събере 40 000 на мач, под подобен порой. Атмосферата беше страхотна, за първи път виждам и чувам сектори Г и Б да скандират "ЦСКА". Много емоционално беше отдаването на почит на Трифон Иванов, Балъков вкара гол, който да засрами 90% от нападателите в А група. Единственото което ме подразни беше малоумния диктор, или както там се води и че този който е проектирал националния стадион трябва да си хвърли дипломата на кучетата. По редовете дълбоки локви, между седалките и по стълбите водопади, просто това е трагедия, най-големия функциониращ стадион в България да е в такова състояние. Ама на отговорните лица какво им пука, те си стоят на сухо под козирката.
Водещия муча през целия мач едно и също, като развалена грамофонна плоча! Вместо да мучи непрекъснато Христо......, да беше викал Ицо, Ицо, Ицо............ тогава от публиката щяха да му пригласят!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!