Примера дивизион (Liga BBVA) 2015/2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Примера дивизион (Liga BBVA) 2015/2016
Е вие 8 години едни и същи хора ли искате да играят? Нали трябва да се сменят поколенията вече, да се дава шанс на по-младите. Аз пък съм повече оптимист и специално тези момчета които са взети за нападатлеи, според мен ще играят доста надъхано и ще се бъдат по-полезни от Коста и Торес. Нормално е и фенските пристрастия да влияят, но нека поне им се даде шанс. 
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Niksh0 написа:Е вие 8 години едни и същи хора ли искате да играят? Нали трябва да се сменят поколенията вече, да се дава шанс на по-младите. Аз пък съм повече оптимист и специално тези момчета които са взети за нападатлеи, според мен ще играят доста надъхано и ще се бъдат по-полезни от Коста и Торес. Нормално е и фенските пристрастия да влияят, но нека поне им се даде шанс.
Аз съм съгласен с теб за Коста, той не пасва на отбора но да уточня- Франсиско Алкасер е на 22г. голмайстор на отбора в
проведените квалификации с 5 гола! Всички други взети нападатели имат общо 1 гол за Испания в официален мач!
Този 1 гол е на Мората, който е резерва в Юве и има 7 гола за Ювентус в Сериа А! Аритц Адуриз е на 35 г. и има
0 гола в 1 официален мача (13 мин.) за Испания. Не казвам че не може да стане голмайстор примерно на европейското но
мойто мнение е че това е грешка.
- JackPackage
- Контакти:
Какво подмладяване като се вика Адурис и Икер, който направи кошмарен сезон в Порто и дори беше резерва накрая...
Да, Адурис направи супер сезон, но да дебютираш на 35 на ЕП....по тази логика Габи направи също страхотен сезон (най-много пробягани км в ШЛ и Примера на 32), една от причините за стабилния сезон на Атлети защо не е викнат а е викнат оназа мега звезда Тиаго ???
Ако ще е подмладяване, да е подмладяване, но и това не е...
Алкасер има доста приличен коефицент мачове/голове за разлика от Коста, но дори в разширения не попадна?
Педро направи слаб сезон с Челси с отделни проблясъци и пак е национал?
Да, Адурис направи супер сезон, но да дебютираш на 35 на ЕП....по тази логика Габи направи също страхотен сезон (най-много пробягани км в ШЛ и Примера на 32), една от причините за стабилния сезон на Атлети защо не е викнат а е викнат оназа мега звезда Тиаго ???
Ако ще е подмладяване, да е подмладяване, но и това не е...
Алкасер има доста приличен коефицент мачове/голове за разлика от Коста, но дори в разширения не попадна?
Педро направи слаб сезон с Челси с отделни проблясъци и пак е национал?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Сега забелязах още нещо скандално според мен, при присъствието на Бартра,Сан Хосе, Бруно и Тиаго и други риби
не е включен Хави Мартинес може би най-силния деф. халф в момента, който е и централен защитник над нивото на Бартра и
Сан Хосе при всички случаи!
не е включен Хави Мартинес може би най-силния деф. халф в момента, който е и централен защитник над нивото на Бартра и
Сан Хосе при всички случаи!
Бартра ще играе само ако Пике или Рамос са контузени. Те испанците нямат голям избор на тая позиция (Албиол, ама него не го викат вече).
Поне още 1 нападател трябваше. Явно ако играят с такъв това ще е Мората и Адурис ще е план Б
Иниеста и Силва трябва да направят много силен турнир (плюс здрава защита) за да се надяват на нещо (полуфинал мах
)
Поне още 1 нападател трябваше. Явно ако играят с такъв това ще е Мората и Адурис ще е план Б
Иниеста и Силва трябва да направят много силен турнир (плюс здрава защита) за да се надяват на нещо (полуфинал мах
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Скандално е, че Алкасер и Хави Мартинес ги няма, а вътре са Педро и Бартра.
- Furious_Monk
Да се лишиш от централен нападател като Коща е страхотна пародия ,при това за сметка на 35 годишен нападател. В каквато и да форма да е , няма смисъл да се използват типични крила, ако няма кой да оползотвори техните силни страни. Коща прави много повече от това да бележи голове, поради тази причина неговото присъствие помага най-вече на фланговите играчи. Алкантара също няма никакво място в този състав.
При наличието на Хуанфран и Карвахал, Белерин няма карти в ръката си( а и в ръкава си) , поне докато първият не се пенсионира. Още повече, че вероятно и Карвахал няма да играе много, макар вероятно е най-добрият от тримата.
Педро е взет защото Испания просто нямат типични крила. Васкес също не е нещо изключително към този момент, но е полезен защото е остър и бърз играч, страшно работлив и агресивен. Макар вече на 24 години, специално при той има накъде да се развива.
Сан Хосе е здраво бичме. Много се бори, много силен физически и откакто го преквалифицираха на опорен полузащитник направи доста силно впечатление.Може да играе и като централен бранител, а най-вероятно изобщо няма да играе.
Алкасер се събуди последните няколко месеца(твърде късно за консервативен човек като треньора на испанците), преди това Гари Невил го приспа доста стабилно.
При наличието на Хуанфран и Карвахал, Белерин няма карти в ръката си( а и в ръкава си) , поне докато първият не се пенсионира. Още повече, че вероятно и Карвахал няма да играе много, макар вероятно е най-добрият от тримата.
Педро е взет защото Испания просто нямат типични крила. Васкес също не е нещо изключително към този момент, но е полезен защото е остър и бърз играч, страшно работлив и агресивен. Макар вече на 24 години, специално при той има накъде да се развива.
Сан Хосе е здраво бичме. Много се бори, много силен физически и откакто го преквалифицираха на опорен полузащитник направи доста силно впечатление.Може да играе и като централен бранител, а най-вероятно изобщо няма да играе.
Алкасер се събуди последните няколко месеца(твърде късно за консервативен човек като треньора на испанците), преди това Гари Невил го приспа доста стабилно.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Неповикването на мангала Коща автоматично прави Испания много по- симпатичен отбор. 
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
- Udoji90
- Контакти:
Дел Боске все по-странни решения взима напоследък. Хави Мартинес за мен е задължителен в този отбор, при положение че може да играе много силно на 2 позиции. Нито Бартра и Сан Хосе са по-добри централни защитници от него, нито Бруно Сориано е по-добър дефанзивен халф. Можеше примерно и Габи да бъде предпочетен пред Бруно. За Алкасер бих бил пристрастен, ако го коментирам, така че ще пропусна, ама само с Мората и Адурис не знам как ще станат нещата. Коща много-много не пасва на отбора, ама пак по-добре да имаше трети централен нападател в състава.
Нолито след Нова година май не е в много добра форма. Педро май също не показа кой знае какво ниво. Васкес малко съм го гледал, така че с лека ръка не бих го отписвал, но пък ако говорим за футболисти конкретно на Реал, то един Хесе примерно дали не беше по-добър вариант, хем може да играе и крило, и нападател...
На вратата задължително трябва да е Де Хеа, а не Касияс.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Los Che
- Контакти:
Подбора на сборен отбор /така съм чувал / не е толкова лесна работа. За това се счита , че да си нац.селекционер е много по-отговорна работа. Той не само трябва да избере играчите по футболни качества , но и по тяхната съвместимост с колектива. Един играч / взимаме 1 произволно избран, не избран от Del Bosque / Diego Costa може да е грамаден нападател, може да е вкарал величествените 12 гола/ЦЕЛИ 7 през 2016/ в 28 мача в островната Лига, и цял 1 гол за Селекцията. Или пък Alcácer - има само 13 гола в Ла Лига и само 6 за Spain. При това играе за родината си от 2009 г. започнал е от 16 год. възраст и има едни мижави 35 гола с фланелката на Родината. Но Селекционера е решил да не ги вземе. Може би е видял , че бразилското ново испанче на Острова е пропуснал повечко срещи заради наказания, счупено носле, дори последно е имал контузийка някаква. Може просто простото Диего да не може да се сработи с колектива. Расо пък може да му е прекалено млад на Висенте. Може да го почака да узрее да почне да вкарва по повече от гол на Реал, не само да прави защитниците за смях / виж подписа ми / но и след като навърже цялата защита и вратаря да се върне отново и да ги повтори. Но младежа от Торент не такъв човек. Той е просто, просто устроено момче: вместо да лъже защитници като изоглавен ще я вкара , ще се поклони на феновете в Curva Nord, ще се върне на центъра и така скромно, тихо пак ще вземе да вкара отново. Толкова си може!
Javi Martínez - това просто е оценката на Селекционера за работата на Рер като треньор в Германия и оценка на представянето на Bayern в евротурнирите.
---
Испанския национален отбор участник в Евро 2016 си имаспециална тема. Достъпа до нея е свободен и богоугоден.
Javi Martínez - това просто е оценката на Селекционера за работата на Рер като треньор в Германия и оценка на представянето на Bayern в евротурнирите.
---
Испанския национален отбор участник в Евро 2016 си имаспециална тема. Достъпа до нея е свободен и богоугоден.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.