Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:5-10 % сте вие, русофилите, малко сте, но пък сте най-пискливата част и така се опитвате да създавате илюзия за масовост.

1982 написа:5-10 % сте вие, русофилите, малко сте, но пък сте най-пискливата част и така се опитвате да създавате илюзия за масовост.
 Пък той даже и до избори не стигна от шубе
 Пък той даже и до избори не стигна от шубе  В момента защитаваш разединителя на българската нация или така ми се струва
 В момента защитаваш разединителя на българската нация или така ми се струва 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
1982 написа:v.r.s. написа:Презирате го русофилите, останалите нямаме кой знае какво отношение към него и по-скоро то може да се определи като безразличие,
Абсолютно, на мен винаги ми е бил тотално безразличен, а факт е, че русофилите са най-големите му мразячи и плювачи. Защото бил про-САЩ и ЕС. Разбира се, същите не плюят и не мразят Волен Сидеров, нищо че и той е про-чужда държава, но тя е правилната такава.

GA_ veliki написа:Председател(президент) у нас е куха длъжност.Та в този дух Плевнелиев кух точно толкова колкото и путя
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта