Левски (София) - Славия (София) |0:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Славия (София) |22.05.2016| 18:00ч.
Представяте ли си Мeнголо да вкара гол!
От сърце се радвам,когато видя онзи така познат стар позитивизъм в нашия подфорум! Аз също много бих искал да победим с разгром в повторният дебют на господин Петрович,но съм по-умерен оптимист.Славия са много крив отбор и винаги ще си спомням онзи мач през 2003-та когато ни биха на Герена с 1-2 и направиха ч****а шампион, за мача през 2013-та Съдбата ни го върна заради простотиите на Боко Тиквата,Батков и Тонев.Няма да забравя и 1 катастрофално гостуване на Овча Купел в което Иван Колев и компания ни направиха смешни и ни биха САМО с 3-0.
Оптимизма ми идва от последният кръг.Те загубиха много грубо с 5 парцала, докато при нас не е сигурно дали бездушника Стоев обърка състава и тактиката или се извъртя черно тото, за да се избият вложенията към фирмите построили Сектор А.Искрено се надявам на чиста победа с 2 гола, да кажем 2-0 или 3-1.Защитата ни отзад са калпазани всичките и допускат много голове.Йоргачевич също не е сигурен при центрирания както каза колегата ХОНДА.
Знам само,че ще съм на стадиона с още 3-ма приятели за първи път от мноооого време насам.
САМО ЛЕВСКИ!

Оптимизма ми идва от последният кръг.Те загубиха много грубо с 5 парцала, докато при нас не е сигурно дали бездушника Стоев обърка състава и тактиката или се извъртя черно тото, за да се избият вложенията към фирмите построили Сектор А.Искрено се надявам на чиста победа с 2 гола, да кажем 2-0 или 3-1.Защитата ни отзад са калпазани всичките и допускат много голове.Йоргачевич също не е сигурен при центрирания както каза колегата ХОНДА.
Знам само,че ще съм на стадиона с още 3-ма приятели за първи път от мноооого време насам.
САМО ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
ralka_levskarka написа:
Смятам, че бат Венци не иска да играе в Европа. Ще видим, като цяло е хубаво Петрович да се запознае детайлно с отбора, че не били спечелили още някоя друга точка, голяма работа.. Иначе мача с Локото бе в Господари на ефира..
Аз си казах в темата след онзи мач, че отиваме в "Господарите" със сигурност. Само че са ни пожалили, защото дадоха нашия втори гол и автогола, а имаше още съмнителни неща. Срам ме защото нашият отбор трябва да играе винаги за победа и честност, а да не се забърква в тото и подаръци, на този или онзи. Гордея се когато бихме Литекс в онзи басейн и така направихме едни други втори, защото играхме за победа, а не да прецакваме някой или да побутваме друг. Трябва да си гледаме нашата градинка и да си вървим по нашият път, без да се интересуваме от другите. Техен си проблем ако не им стигат точки за нещо.
1 - 0
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
2:0 и без това на Славия не им се играе в евротурнирите.
4-0 дъртата лисица Люпко си разбира от занаята !

- metodito
- Контакти:
Минимална победа или равен. Според мен Люпко няма да бута състав и постройка от първия мач.