Значи аз съм мразел Венгер!? И си личало!! По-голяма глупост отдавна не съм чувал. Защитавах го години наред..до началото на изминалия сезон. И на много места казах, че ще завършим втори или трети. И затова познах. Аз вече казах, че няма как да мразя Венгер. Защото повечето ми фанелки са на играчи, които той е довел, и които са ме радвали, та радвали. Нямам нито една фанелка от последните 3 сезона. За сметка на това имам поне 10 от миналото - първата ми беше на Овермарс. И си я купих от Барселона за луди пари. Пак оттам си взех и фанелката на Анри, който за съжаление после отиде точно там. И то защото не можа да вкара 2 пъти сам срещу Валдес, та да вземем ние тази КЕШ. Но както и да е, това е в миналото.
А към днешна дата - щом толкова си харесвате Начос -ок. Не казвам, че е слаб - казвам, че не е класа за Арсенал. А Кошчелни не е класа и за Норич. Изключително лабилен психически и ако тръгне с грешка после ги реди една след друга. И неговите грешки миналия сезон бяха изчислени във форума на Арсенал. Над 15 точки ни е коствал. Тази година не съм ги смятал, може и да има леко подобрение, но леко. На Лпул подари 2 гола, на Уест Хем- 1, на Саутхямптън -два. На Тотнъм подаръче. На Ютд, когато са нааай-слаби им направи асистенция, и после автогол..да продължавам ли? Май по-добре не! И се бях примирил, че като добро връзкарче ше си седи при нас до края на договора...но той пък взе, че си повярва че е футбалер, и подписа нов договор, та и лентата му дадоха!

Това ме натъжава. А всеки по-тактически грамотен отбор намира начин да се възползва от слабостите му. Онова 0:6 от Челси ако някой го помни.. ми момчето беше техния играч на мача..направи хеттрик- е,верно в грешната врата,ама...подробности. След мача от Челси сигурно са го целували и са му искали фланелката.
Майтапа настрана - няма да споря повече. Щом е такъв любимец тук - ок. Не искам да дразня никой. Изказвам личното си мнение. И толкоз. Но заставам зад думите си, че докато това недоразумение играе за нас ние значим трофей няма да пипнем! Много ще се радвам да не излезна прав, но много силно се съмнявам. Гледам и поддържам Арсенал 20+ години, и ви казвам, че няма друг треньор на Арсенал от близкото минало, който да има такъв толеранс към който и да е наш играч. Особено пък Джордж Греъм, за който защитата беше най-важното звено. Но тук въпроса е, че Венгер има голямо его, и след като е дал 10млн паунда за защитник (от Лига 2 на Франция!) то до последно ще залага на него. Защо мислите през годините винаги сме си продавали най-добрите защитници, и то за добри пари (справка Вермален,Саня, Клиши, Туре...) а за този година след година никой 2лева не дава? Дали е случайно?
Дребен, хубаво е, че подкрепяш страстно отбора, но е хубаво понякога да си казваме истината в очите. Какъв най-добър е бил Начо или Комични? Дори имаше период малко след Нова Година когато успяха да разколебаят и опитен вратар като Чех. И в тази връзка смятам, че този трансфер не беше толкова голям удар колкото бе изкаран. Защото Оспина за мен е топ-класа, а Счешни също има страхотен потенциал. Но проблема дойде от това, че Чех вдъхва сигурност, и в няколко мача се усети, че защитата прекалено се осланя на него. Мачовете, които се сещам на прима виста са с Челси, Саутхямптън и Уест Хям.
А и това, че съм фен на един отбор за мен не значи, че трябва да умаловажавам/принизявам качествата на играчи от други отбори. Левандовски не струвал! И после аз говоря "щуротии". Така преди 3години като разправях, че Игуаин ще се махне от Реал и че е нарисуван за Арсенал какъв отговор получавах? "Аа, не много пари ше му искат"... или "абе прехвален е", и тн и тн.. Еми видя се, че е топ-класа и едни 35-40млн хич нямаше да са "прекалено много" за играч като него. Вместо това взехме Уелбек, който е добър играч, но не може да изиграе 5 мача поред. Тъжно, но факт!
Спирам с моите "щуротии". Исках само да изкажа мнение, а не да влизам в полемики. Приятен ден на всички!