Египетски пътнически самолет изчезна от радарите !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Вълчан

Re: Египетски пътнически самолет изчезна от радарите !

Мнениеот Вълчан » 19 май 2016 20:18

Иначе вече се появи и клип как пада светещ обект и това е точно този самолет.Прости хора и това е.....

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 19 май 2016 21:21

Започвайте тук да коментирате , Доган , изборите за президент в Америка , Елизабет втора , Путин , Ким Чен Ун , брат му Хон Гил Дон , тук започва да става ..... има други места за тези теми, еба си.....луда работа
Обичам Левски

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 20 май 2016 01:24

1982 написа:По принцип, човек трябва да внимава с какви компании лети. Особено извън Европа и Северна Америка, както и още няколко държави в Азия, контролът и стандартите за авиопревозвачите са много по-занижени. Не толкова на хартия, колкото на практика. И си е много по-опасно да летиш с тях .... не, че и при другите има гаранция, но все пак е по-надеждно.

точно съгласна съм и след тези всичко инциденти см си направила лист с кои аеролинии да не се лети: малайзииските, еър азия и вече египетските
за сега съм летяла с Американските, Делта, Луфтханза, Юнайтед, Сингапурските и британските и лино съм доволна
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 20 май 2016 01:25

arsenvengerin написа:Започвайте тук да коментирате , Доган , изборите за президент в Америка , Елизабет втора , Путин , Ким Чен Ун , брат му Хон Гил Дон , тук започва да става ..... има други места за тези теми, еба си.....луда работа

защо пък да не коментираме изборите за президент в Америка и подобни теми, това е в раздел свободна зона и всеки коментира каквото си поиска
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 май 2016 01:37

emi_cska написа:
1982 написа:По принцип, човек трябва да внимава с какви компании лети. Особено извън Европа и Северна Америка, както и още няколко държави в Азия, контролът и стандартите за авиопревозвачите са много по-занижени. Не толкова на хартия, колкото на практика. И си е много по-опасно да летиш с тях .... не, че и при другите има гаранция, но все пак е по-надеждно.

точно съгласна съм и след тези всичко инциденти см си направила лист с кои аеролинии да не се лети: малайзииските, еър азия и вече египетските
за сега съм летяла с Американските, Делта, Луфтханза, Юнайтед, Сингапурските и британските и лино съм доволна

Уникални са тия .... само като видиш, че техен самолет реши да прелети над район, в който се водят военни действия, и ти става ясно колко е безопасно да се лети с тях. :lol: :lol: :lol: Друг пък го "загубиха" .... по-точно май пилотът го отвлече и се самоуби с него, поне това е най-логичната версия.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 20 май 2016 02:44

до 1982 аз за това казах че нямам намерение да летя с тях и като си търся билети гледам да не съм с тях или с подобни аеролинии

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 20 май 2016 12:25

1982 написа:
emi_cska написа:

Уникални са тия .... само като видиш, че техен самолет реши да прелети над район, в който се водят военни действия, и ти става ясно колко е безопасно да се лети с тях. :lol: :lol: :lol: Друг пък го "загубиха" .... по-точно май пилотът го отвлече и се самоуби с него, поне това е най-логичната версия.

Едва ли някога ще се разбере какво точно се случи с техния самолет в Украйна , но не ми се вярва пилотите сами да са решили да прелетят оттам .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 май 2016 12:43

Аз не мисля, че някой може да нареди на такава компания да лети през този район, ако тя не го желае. Има достатъчно въздушни коридори, заобикалящи източна Украйна, може и да се забави полетът малко, но е безопасно там.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 20 май 2016 15:59

1982 написа:Аз не мисля, че някой може да нареди на такава компания да лети през този район, ако тя не го желае. Има достатъчно въздушни коридори, заобикалящи източна Украйна, може и да се забави полетът малко, но е безопасно там.

Компаниите си гледат печалбата ... След като някой им е казал че е безопасно да се лети над определен район , те си правят полетите . Заобикалянето му означава повече гориво , което води до по-малка печалба .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 май 2016 16:15

Ами, доста компании заобикаляха тогава Украйна. И то точно от тези, реномираните и големи, за които говоря. Сигурно са губили пари от това.

Върни се в “Свободна зона”