Христо Стоичков - 50 години №8
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Христо Стоичков - 50 години №8
Един е Христо ! Един е Христо Стоичков !
-
joro630709
- Контакти:
Да е жив и здрав!За това какво е спечелил се знае, но аз искам да засегна нещо друго.......Левскар съм от много години, може би скоро ще станат 52
..През всичките тези години и като футболист, и като треньор не съм го чул нито веднъж да се държи неуважително и просташки спрямо Левски и футболистите му.Дори и когато излезе с номер 4 на гърба пак го направи достойно.Трябва да се поучим поне малко от него, а не само тъпотии за розови и говеда да слушаме...И затова според мен е ВЕЛИК!!!
joro630709 написа:Да е жив и здрав!За това какво е спечелил се знае, но аз искам да засегна нещо друго.......Левскар съм от много години, може би скоро ще станат 52..През всичките тези години и като футболист, и като треньор не съм го чул нито веднъж да се държи неуважително и просташки спрямо Левски и футболистите му.Дори и когато излезе с номер 4 на гърба пак го направи достойно.Трябва да се поучим поне малко от него, а не само тъпотии за розови и говеда да слушаме...И затова според мен е ВЕЛИК!!!
Един вестник преди години му лепка едно петно върху името... но живи и здрави.
Има една приказка, че ако нямаш врагове, значи нищо не си постигнал в живота.
Едни го обичат, други го мразят, но в крайна сметка той е богатството на всички Българи.
Ицо е мнооого голям, всъщност е най-големия що се отнася до спорт и България в едно изречение! Аз като левскар се вълнувам толкова много за мача довечера, а не знам цесекарите как си намират място
Надявам се да стане грандиозно шоу и нямам търпение да видя това съзвездие на живо! Довечера няма червени и сини, има българи! Не си истински спортист или истински фен ако не уважаваш противника. С омраза ти си просто поредния комплексар! Уважение и респект за Христо Стоичков, за това което е постигнал и за прославянето на България навсякъде по света! Мога само да съм горд, че се е родил българин и че ще имам честа да го видя отново на живо!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!
- Furious_Monk
Ако е богатството на всички българи, то поне разбрахме защо България е толкова бедна откъм маниери, поведение и възпитание държава. 
Я, намери се човек, който да споменава думички като уважение, спортсменство и ценности в спорта, а и в живота, когато става дума за този първообраз на самата култура и джентълменство.
Въобще четете ли си глупостите, които драскате или просто тънкото чувство за ирония е прекалено недоловимо и само за определен кръг от хора?
Я, намери се човек, който да споменава думички като уважение, спортсменство и ценности в спорта, а и в живота, когато става дума за този първообраз на самата култура и джентълменство.
Въобще четете ли си глупостите, които драскате или просто тънкото чувство за ирония е прекалено недоловимо и само за определен кръг от хора?
Последна промяна от Furious_Monk на 20 май 2016 10:34, променено общо 1 път.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=34&t=194466
Пич, твоята тема за половин година има по-малко мнения от тази, която е от 24 часа. Защо пускаш този линк изобщо?
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!
- dreben23
- Контакти:
Furious_Monk написа:Ако е богатството на всички българи, то поне разбрахме защо България е толкова бедна откъм маниери, поведение и възпитание държава.
Успелите хора са и уважавани, моето момче, ние с теб не сме! А ти можеш ли да четеш изобщо, тази тема дали щеше да я има и аз да си играем да я украсявам ако не беше свързана с уважение? Моето момче, аз където не виждам уважение, нема да седя цял ден или нощ да попълвам на некакви филанкишии футболните визитки. Мислете поне малко да му се не види, все пак тази тема ще бъде посетена от много хора и поне в най-важните и интересни теми показвайте уважение! Никога не съм казвал, че бате Ицо и тази плеяда са нямали проблеми, но те са номер едно, не аз или ти и трябва да ги уважаваме ние тях, не те нас! Не отидох на зъболекар, хапвам, пийвам и почвам да ги уважавам, почвам и вас да ви уважавам, а зъболекаря след празниците ся ме не боли. Но вие ако не демонстрирате поне в тази прекрасна тема уважението си към спорта, ще ви заболи.
[offtopic]Будалкам ви, ама като не покажеш пред приятели и колеги, че ти вярваш в това уважение, няма как да ти повярват и да те уважават и те! Продължаваме след рекламите...
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- ZinedineZidane
- Контакти:
И аз чакам мача с огромно нетърпение! Шоуто е гарантирано.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
-
Dim_Nikodim
Furious_Monk написа:Ако е богатството на всички българи, то поне разбрахме защо България е толкова бедна откъм маниери, поведение и възпитание държава.
Комплекси, а?
Хейтър да си, първа радост е за теб!