Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот moreto vn » 21 апр 2016 20:49

ShooterMan написа:Ами като нямаш претенции недей да се изказваш за Луканов или когото и да било другиго. Смешник :!:

Ами то всеки,може като тебе,когато печели отбора да хвали играчите и треньора,а когато попаднат в лоша серия да бъдат грозно оплюти.
Добре Г-н Капацитет все повече на него ми приличаш. :mrgreen: Да попитам Експерт като тебе според теб, Гонзо е добър треньор(възможно и да е така).Според теб Бурабия е много слаб футболист,въпреки че по едно време беше уникален и фамозен по твои писания,че в този ред на мисли,кои го привлече в Левски,дори и пари платиха за него?Значи или Гонзо и Стойчо Стоев не разбират от футбол и качества на играчи или Шутамен е пълен лаик на тази тема. ;)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 22 апр 2016 14:59

Ти обичаш да се хващаш за думи от един мач с Динамо М. Там беше фамозен...и кво? Похвалих го разбира се. Фамозен в отделни мачове е бил и Шустера, Иван Георгирев, дори и дъската Тодор Симов...Разбира се, че ще има и трябва да има НАТИСК винаги, когато започват да редят загуби и неубедителни игри! Ей ОТВОРКО, я започни ти да работиш лабаво и да видим колко време ще те изтрае шефа ти а? Спри да се правиш на МАЛОУМЕН! 10 пъти казвам - тези играчи - от Жоро Илиев до последня юноша са в отбора, за да печелят, да играят добре и да ни радват! Като не го правят - директно вън! Тука не е лечебница за неудачници. Мене не ми трябват малоумници и шматки ритащи за здраве и без ясна идея къде са, за какво са и т.н. Или идват тук, играят и побездават, или си хващат партакешите и марш някъде другаде. Подкрепа за победители и хора, които съ вършат РАБОТАТА, а тяхната е да побеждават и да ни радват. Затова ти плащаш билет, както и аз. НИКАКВА подкрепа за луузъри и неудачници. Има си други места където се подкрепят такива...

PS: Кво ти пука за какво са взели Курабята в Левски. Важното е, че го взеха, а ние се отървахме. Гонзо и тука е водил дупки, както и всеки тренер е водил. Важното е, че играехме добре при него и побеждавахме! Това е. И НИКОЙ не може да му каже копче...И да, имаше много много повече публика на Тича. Сега има 200 човека, по-малко и от Б група :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 23 апр 2016 12:34

ogrizko написа:Аз искам да съм треньор на отбора и тогава всички вие ще сте ми помощници ...обещавам да влизам още по-често във форума да се допитвам до мнения и едно друго. Ще ме изберете ли? :oops:

Съжалявам Огризко,но аз съм против твоята кандидатура за треньора на отбора.При положение,че в форума има такъв голям Капацитет по добър и от Гонзо и ако има късмета и съдийския комфорт на Спасов ще побеждаваме наред.Надявам се и другите колеги от форума,да забележат невероятния му талант и предприемат,някаква инициатива за назначаването му на този пост.Това за помощнищите как ще стане,10 помощника-10 различни мнения,как ще вземеш правилното решение?
Това едно друго ,сериозно ме притеснява. :mrgreen: ;)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 23 апр 2016 16:17

moreto vn написа:
ogrizko написа:Аз искам да съм треньор на отбора и тогава всички вие ще сте ми помощници ...обещавам да влизам още по-често във форума да се допитвам до мнения и едно друго. Ще ме изберете ли? :oops:

Съжалявам Огризко,но аз съм против твоята кандидатура за треньора на отбора.При положение,че в форума има такъв голям Капацитет по добър и от Гонзо и ако има късмета и съдийския комфорт на Спасов ще побеждаваме наред.Надявам се и другите колеги от форума,да забележат невероятния му талант и предприемат,някаква инициатива за назначаването му на този пост.Това за помощнищите как ще стане,10 помощника-10 различни мнения,как ще вземеш правилното решение?
Това едно друго ,сериозно ме притеснява. :mrgreen: ;)

хехе, да ....мненията на Капацитета ще са ми особено важни да ме приземяват и да ми дават различна гледна точка за нещата. Въпросът е да не стана аз помощника накрая, но както и да е :lol: :lol: А относно това как ще се справя с толкова помощници ...да речем, че е талант от зодията ...Везните ако не друго, поне може да балансират нещата по най-добрия начин ...ако не се получи, няма да подавам оставка все пак ...ще си вземам парите до последно! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Не се притеснявай за глупости, бъди оптимист :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 25 апр 2016 10:53

хехе, да ....мненията на Капацитета ще са ми особено важни да ме приземяват и да ми дават различна гледна точка за нещата. Въпросът е да не стана аз помощника накрая, но както и да е :lol: :lol: А относно това как ще се справя с толкова помощници ...да речем, че е талант от зодията ...Везните ако не друго, поне може да балансират нещата по най-добрия начин ...ако не се получи, няма да подавам оставка все пак ...ще си вземам парите до последно! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Не се притеснявай за глупости, бъди оптимист

Конкуренцята за поста на Кольо е убийствено жестока :) Предлагам конкурс, който направи по-добра софра, той става треньор ! Така или иначе, който и да заема този пост, след първия мач ще е МЕГА велик, след 10 вече ще трябва да си ходи. Дет се вика поне софрата да ни остане :mrgreen:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 27 апр 2016 22:50

Никола Спасов коментира ситуациите, в които Черно море е ощетен през сезона (видео)
27.04.2016
http://petel.bg/Nikola-Spasov-komentira ... o-__154383

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 апр 2016 21:33

Никола Спасов ако не се разкара или не го разкарат има опасност следващия път на Тича да го посрещнат с камъни! :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 28 апр 2016 23:37

Матиас Курьор: Обичам Черно море и не ме интересуват оферти от други клубове!
28.04.2016

„Искам да остана в Черно море, това каза полузащитникът Матиас Курьор, пише "Пик", позовавайки се на БГНЕС.
Футболистът бе обявен за играч на 26-и кръг и днес получи наградата си в София.
"Много благодаря. Обичам Черно море и всичко във Варна. Искам да остана в Черно море и затова не ме интересуват оферти от други клубове. Харесвам клуба и не забравям какво направиха за мен. Сега най-важното е да завършим сезона, а след това ще видим какво ще се случва. Не се интересувам от слухове. За мен има един отбор и за момента нещата стоят по този начин. Само Черно море е в главата ми, защото най-важен е сезонът с отбора ми”, каза Курьор.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 14 май 2016 11:36

Китанов и Расим с повиквателни за турнира в Тулон от 18.05 до 29.05.

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 19 май 2016 19:54

http://bgfootball.com/new.php?id=65372

Има реална опасност отборът на Черно море да не играе мачовете си през следващия сезон във Варна, пише Спортал. Причината е, има административни пречки и процедурата за стадион "Тича" не може да стигне до изпълнение. Това означава, че на този етап ръководството на "моряците" не може да стартира ремонтните дейности.

Идеята на шефовете на варненци бе да сменят тревната настилка и да сложат осветление, но това едва ли ще се случи в скоро време. Ако от БФС не направят компромис за терените и осветлението, Черно море няма да може да играе във Варна през следващия сезон, или поне докато не покрие изискванията на БФС.

Варианти пред клуба са стадионите в Разград и Каварна. Има обаче и добра новина за феновете на Черно море. Изграждането на новия стадион, който е финансиран от босовете на клуба, върви по план. Ако не се случи нещо непредвидено, съоръжението трябва да е в завършен вид през 2018 година.

Сега пък имало административни пречки. Колко години минаха и още административни пречки, явно никой не е работил по тези проблеми.

Върни се в “Черно море”