Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот tmanolov » 19 май 2016 16:51

Екипите са страхотни, от мен имат покупка поне на един. Браво
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 19 май 2016 16:53

Супер са екипите само ми се искаше на жълтия екип лика на Списаревски да беше син. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 19 май 2016 16:55

Клипът е страхотен. Довечера ще го пусна на малкото левскарче, за да разбере какво е Левски, не че не знае де.

А и екипите са страхотни. На кой е идеята да се сложи Спайч ?!
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 май 2016 16:56

светло синия ми харесва, само тая глупава фирма да беше Адидас и щях много да съм доволен.

Между другото не смятам, че Списаревски трябва да е на екипите и такова нещо не съм виждал никъде.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 19 май 2016 16:56

Страхотни са. Със сигурност вземем двата сини. За жълтия, по-нататък, живот и здраве и него. ;)

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 19 май 2016 17:10

Екипите са чудесни. Може да благодарите за идеята на екип от качулки и тръстаджий. Нека не се заблуждаваме, че Адидас ще си играят да правят уникален дизайн за пазар като България, а и цените им не са по джоба на масовия привърженик, което си е плюс на Хома.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 19 май 2016 17:13

Иван и Андрей продължават да показват колко големи професионалисти, левскари, са! Маркетингът на ПФК Левски бе замрял, сега цъфти, а предпоставките за сериозно развитие са налице. За един голям отбор с такава фенска маса и история, маркетингът трябва да е основно финансово перо.. ще стане. За клипа и екипте каквото и да се каже ще е малко, страхотни са. Друг е въпроса как е възможно да има хора, които имат нужда от подобни неща, за да се сетят, че са от Левски.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 май 2016 18:15

Sinite ot Sofia написа:Иван и Андрей продължават да показват колко големи професионалисти, левскари, са! Маркетингът на ПФК Левски бе замрял, сега цъфти, а предпоставките за сериозно развитие са налице. За един голям отбор с такава фенска маса и история, маркетингът трябва да е основно финансово перо.. ще стане. За клипа и екипте каквото и да се каже ще е малко, страхотни са. Друг е въпроса как е възможно да има хора, които имат нужда от подобни неща, за да се сетят, че са от Левски.

Това маркетингът да стане основно перо в източниците на финансиране е хубаво пожелание, но не е изпълнимо на практика. :) По ред причини, някои от които независещи от клуба. Да, има възможности да се подобри в някаква степен и всяко подобрение е добре дошло, но не трябва да се очакват чудеса.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 май 2016 18:18

Много ми харесват екипите. Има едно нещо обаче - тази реклама на кафето на гащетата е адски грозна. Седи като някаква лепенка върху тях. Много загрозява гащетата. Иначе всичко друго е супер.
Най-обичам основният ни екип да е изцяло син.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 19 май 2016 18:56

Новите екипи направо къртят! След двата юбилейни, вдигнапа летвата много високо и не очавах да ме впечатлят с нещо ново, но приятно ме изненадаха. Още едно браво за един ден, след страхотния клип.

Върни се в “Левски”