Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот rhaegar » 18 май 2016 23:55

tevez написа:Не имам предвид това за връщането на бивши играчи, ясно е, че това ще е смешно, ако не е трагично.
Говирим за А.А., който е искал да се върне, но Гонзо го е отрязал.
А.А. дори и да се върне, ще играе 1 сезон и пак ще напусне, все пак е на 31 години. А и наистина, когато всички му се молиха, той избра не Севиля или Бетис, а някакви, които не са повече от Левски. Като гледам и какъв "страшен" сезон е направил там, с едва 3 гола, то това е едно от малкото правилни негови решения.

Е, не знаем какъв щеше да му е сезона при нас. Аз си мисля, че щеше да е доста по-добре от 3 гола. Съгласен съм, че не постъпи по най-добрия начин, като си тръгна, но на фона на сегашните ни играчи, би бил безценен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 19 май 2016 00:26

Стенио - ЧМ
Йордан Христов - Коматево
Диего Фераресо - Славията
Дани Кики - Лпд

Това са футболистите, които стават за Левски ( от родната картинка). Но вместо част от тях, очакваме поредната партида съмнителни иностранци.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 19 май 2016 09:16

Близнаците и Бедоя остават ли? Новото попълнение на Лаута изгонен ли е от Левски или е избягал? На какъв пост играе и перспективен ли е?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 19 май 2016 09:54

wilge написа:Близнаците и Бедоя остават ли? Новото попълнение на Лаута изгонен ли е от Левски или е избягал? На какъв пост играе и перспективен ли е?

По всичко личи,че засега не остават.
Този Стивън Славков- халф, по-скоро е резерва при връстниците си. За мен има доста по-добри момчета от него. А и говорим за момче ,което почна при нас ,после отиде в Славия после мисля че мина през Литекс или Лудогорец(не съм сигурен ) и накрая се върна при нас. За мен не е нормално дете на 18 години вече да е сменило 3-4 отбора.
Според мен няма за какво да съжаляваме. Мисля че не е изгонен,просто според мен е доста далеч от първия отбор.

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 19 май 2016 11:07

PFC Litex написа:От играещите в момента в отборите от "А" група невиждам нито едно име, което спокойно може да се каже, че то ще вдигне нивото на отбора ви, така че смисъла от разни Зехировци е нулев.

"Левски" е слаб по крилата. Всеки от Курьор, Йомов, Балджийски и Неделев би вдигнал нивото.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 19 май 2016 11:17

honda написа:
wilge написа:Близнаците и Бедоя остават ли? Новото попълнение на Лаута изгонен ли е от Левски или е избягал? На какъв пост играе и перспективен ли е?

По всичко личи,че засега не остават.
Този Стивън Славков- халф, по-скоро е резерва при връстниците си. За мен има доста по-добри момчета от него. А и говорим за момче ,което почна при нас ,после отиде в Славия после мисля че мина през Литекс или Лудогорец(не съм сигурен ) и накрая се върна при нас. За мен не е нормално дете на 18 години вече да е сменило 3-4 отбора.
Според мен няма за какво да съжаляваме. Мисля че не е изгонен,просто според мен е доста далеч от първия отбор.

В Литекс беше по едно време (2011 и 2012 със сигурност). Лично за мен един посредствен футболист, определено не мисля, че имаше шанс да играе за нас. Виж, Георги Янев от неговия набор, е друга история. Това момче има толкова много талант! Дано да започнат да му дават повече минути за първия отбор. И без това се вижда, че близнаците няма да ги бъде...

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 19 май 2016 11:59

Започват ''класните попълнения'' на Гонзо :lol: ;)

Потребителски аватар
Iwocr
Контакти:

Мнениеот Iwocr » 19 май 2016 13:02

Пауло Серджо от Локото може да замени много добре Бедоя.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 19 май 2016 13:31

Проблемите на Левски са основно по крилата и от там се губи креативността и остротата в атака. Нито Нар, нито Краев или Прохазка вършат работата която трябва да върши едно крило. Тук се очертава и нуждата от плеймейкър, особено ако Бедоя си тръгне. Остава обаче въпроса с човека до 21 г. Явно ще продължава да бъде Краев и едното крило си е резерве за него. Иначе и на мен ще ми е любопитно как би се справил зад нападателя, при положение, че преди да влезе в мъжкия отбор все там е играл.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 19 май 2016 13:36

plamenst7 написа:Проблемите на Левски са основно по крилата и от там се губи креативността и остротата в атака. Нито Нар, нито Краев или Прохазка вършат работата която трябва да върши едно крило. Тук се очертава и нуждата от плеймейкър, особено ако Бедоя си тръгне. Остава обаче въпроса с човека до 21 г. Явно ще продължава да бъде Краев и едното крило си е резерве за него. Иначе и на мен ще ми е любопитно как би се справил зад нападателя, при положение, че преди да влезе в мъжкия отбор все там е играл.

Ако ти е интересно да видиш Краев зад нападателя, пусни си мачовете му за младежкия национален отбор. Там съм го виждал да играе зад нападателя и, ако трябва да съм честен, далеч не съм впечатлен. Но това е само моето мнение, разбира се.

Върни се в “Левски”