Честно, тук сериозно се излагаш.

п.п.: между другото, ти също пишеш доста еднопосочно.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Кашчей написа:след 11.09.2001 всякакви подобни сравнения са тъпи. И едните и другите са се дънили и ще продължат да се дънят, защото става въпрос за хора, а хората не са безгрешни. Разликата е, че Матиас Руст само кацна, а на другата дата загинаха хиляди хора. СССР не използва този факт за да започне война, докато САЩ...?!
CTAHKO написа:Thsmith написа: Не се сърди и да не забравиш, че след 10 дни има годишнина от кацането на онзи немец на червения площад със самолетчето му заобиколило цялата противовъздушна отбрана на великата съветска армия![]()
Руст ли се казваше, как беше : )
Абе не е като да кацнат в Пентагона, Манхатан...и така още три пъти за един денЯ кажи къде беше въздушната отбрана на ония с трикионите военен бюджет
П.П. В книгата на английския шпионин пише ли нещо за колегата му Березовски
1982 написа:Ебати заключението, щом отричам тоталната руска пропаганда, значи твърдя, че всичко, което правят САЩ и ЕС, е правилно.![]()
![]()
![]()
Честно, тук сериозно се излагаш.![]()
п.п.: между другото, ти също пишеш доста еднопосочно.![]()
Thsmith написа:Кашчей написа:след 11.09.2001 всякакви подобни сравнения са тъпи. И едните и другите са се дънили и ще продължат да се дънят, защото става въпрос за хора, а хората не са безгрешни. Разликата е, че Матиас Руст само кацна, а на другата дата загинаха хиляди хора. СССР не използва този факт за да започне война, докато САЩ...?!
С кого да започне война? Да примени берлинската стена и да се сблъскат американските и съветски войски и да започне третата световна ли?![]()
пп Разбираш, че изобщо не ми пука за немеца и кацането. Просто иронизирам глупавите статии, които пуска хауса и го провокирам
CTAHKO написа:Thsmith написа: Не се сърди и да не забравиш, че след 10 дни има годишнина от кацането на онзи немец на червения площад със самолетчето му заобиколило цялата противовъздушна отбрана на великата съветска армия![]()
Абе не е като да кацнат в Пентагона, Манхатан...и така още три пъти за един денЯ кажи къде беше въздушната отбрана на ония с трикионите военен бюджет
Не виждам какво е общото между отвлечен пътнически самолет в мирно време и в страна която е пречупила враговете си преди 10 тина години и се чувства недостижима и пропускане на цивилен самолет в един момент на яростно противопоставяне, Рейгънизъм, Афганистнска кампания, космическите войни на Рейгън и ежедневните провокации![]()
Купи си книгата и я прочети щом те интересува. Ще видиш за кой пише и какво пише.
Кашчей написа:Ти обаче, кролик, нямаш и една добра дума за Русия в този форум, като твърдиш, че всичко, което те правят е лошо.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Thsmith написа:Кашчей написа:след 11.09.2001 всякакви подобни сравнения са тъпи. И едните и другите са се дънили и ще продължат да се дънят, защото става въпрос за хора, а хората не са безгрешни. Разликата е, че Матиас Руст само кацна, а на другата дата загинаха хиляди хора. СССР не използва този факт за да започне война, докато САЩ...?!
С кого да започне война? Да примени берлинската стена и да се сблъскат американските и съветски войски и да започне третата световна ли?![]()
пп Разбираш, че изобщо не ми пука за немеца и кацането. Просто иронизирам глупавите статии, които пуска хауса и го провокирам
Не виждам какво е общото между отвлечен пътнически самолет в мирно време и в страна която е пречупила враговете си преди 10 тина години и се чувства недостижима и пропускане на цивилен самолет в един момент на яростно противопоставяне, Рейгънизъм, Афганистнска кампания, космическите войни на Рейгън и ежедневните провокации![]()
Купи си книгата и я прочети щом те интересува. Ще видиш за кой пише и какво пише.
1982 написа:Кашчей написа:Ти обаче, кролик, нямаш и една добра дума за Русия в този форум, като твърдиш, че всичко, което те правят е лошо.
И как да имам, като тук е пълно с русофили-гъзолизци, които по цял ден серат лайна по Запада и духат на Русия ??!![]()
![]()
В нормална среда, бих писал и доста по-нормални коментари.![]()
Thsmith написа:И къде съм споменавал нещо за неопровержими доказателства, права и тн? Или че ме интересуват гражданските права в Либия или някоя подобна талибанска държава?![]()
Тук други хора го играят на много загрижени за доброто на държавите съюзници на ПутинДруги постоянно пускат глупости за лалета, паркове за рециклирани боклуци и етк. Аз много пъти съм казвал, че изобщо не ми пука за тях. Не съм лицемер... интересуват ме до толкова, че да ми доставят възможно най евтин петрол и да си седят по пустините. Толкоз...
fcb_bg написа:Що? Да не срем по България бе? Кво ти дреме за тоя Запад, байно?
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 9 госта