Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Сигурно ефирна телевизия ги е предавала, или?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

milen.hristov написа:futbolqga написа:milen.hristov написа:tevez написа:След като са сложени, за да вършат дадена работа, щом те я правят, значи е оправдано участието им в УС. Едни от тях отговорят за финансирането на отбора, други за специалисти по спортно-техническата част, а трети като Иван и Андрей допринасят да същестува ЛЕВСКИ ТВ, фен магазинът да е пълен и т.н. Аз съм за това в УС да има различни хора, с различни гледни точки, специалисти от различни области. Всички помним как преди се питахме дали Спортал ще предават някоя контрола на Левски, защо не я предават и т.н. Сега на всички ни е хубаво, когато гледаме контроли, пресконференции и всичко най-интересно по нашата тв. Да не бъдем неблагодарни.
Дано и официалните срещи започнат да се излъчват от сайта безплатно а не да се разчита на диемите и на стриймове.
Това е несериозно - на клуба са му повече от необходими парите от ТВ права. Освен това, не съм поглеждал законодателната уредба, но би следвало телевизионните права на цялото първенство да вървят в пакет. Не може някой клуб просто да си реши, че иска сам да си излъчва мачовете и да се отцепи.
Левски трябва да е по-близо до феновете това става с открити тренировки и свободни за гледане мачове. Когато всичко е скрито или трябва да си платиш, малко по-малко феновете стават апатични към случващото се в клуба, трябва да се намери вратичка в закона.
Ти, че пишеш го виждаме, но четеш ли го?! Вратичка в закона, и това го пише бивш модератор, който се изживяваше като Бог в подфорум "Левски" ?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- milen.hristov
- Контакти:
rhaegar написа:Сигурно ефирна телевизия ги е предавала, или?
Ефирна, излъчващи се свободно. Интересно ми е как преди години когато БНТ предаваше мачовете как са оцелявали клубовете с това което им отпусне националната телевизия.
milen.hristov написа:rhaegar написа:Сигурно ефирна телевизия ги е предавала, или?
Ефирна, излъчващи се свободно. Интересно ми е как преди години когато БНТ предаваше мачовете как са оцелявали клубовете с това което им отпусне националната телевизия.
А интересно ли ти е как от Левски и ЦСКА обираха всичко читаво от провинцията тогава, или това не е вълнуващо?! Ти да не мислиш, че тогава се продаваха права за вътрешния шампионат..дори за ЕКТ не се продаваха-каквото излъчи БНТ-това е.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- milen.hristov
- Контакти:
Кашчей написа:milen.hristov написа:rhaegar написа:Сигурно ефирна телевизия ги е предавала, или?
А интересно ли ти е как от Левски и ЦСКА обираха всичко читаво от провинцията тогава, или това не е вълнуващо?! Ти да не мислиш, че тогава се продаваха права за вътрешния шампионат..дори за ЕКТ не се продаваха-каквото излъчи БНТ-това е.
И си беше страхотно. А група 16 отбора, 8 мача, най-интересното по ТВ, останалото по радиото и вечерта дисекцията на всички мачове със Сашо по Канал 3. Но българите сме царе да съсипваме неща, които вървят и няма нужда да си пипат.
Разбира се всеки сам решава дали да дава луди пари за нещо което може да го гледа безплатно, по-някакъв начин или да го купи на 2-3 пъти по евтина цена.
Е па страхотно беше, хляб на 50 стотинки, толкоз и Кока Кола-та, бирата левче, бензинът и той..........нещата се променят, не винаги към по-хубаво.
Във футбола тогава имаше в пъти, ама в пъти по-малко пари и разходи, отборите преживяваха далеч по-лесно. Да не говорим, колко безотчетни приходи е имало от разни спонсори и благодетели. Трето, нямаше проверки от УЕФА, за разни феърплеи и доказване на приходи и положителен баланс. В днешно време, парите от ТВ права са задължителни за всеки отбор, няма нищо безплатно.
Във футбола тогава имаше в пъти, ама в пъти по-малко пари и разходи, отборите преживяваха далеч по-лесно. Да не говорим, колко безотчетни приходи е имало от разни спонсори и благодетели. Трето, нямаше проверки от УЕФА, за разни феърплеи и доказване на приходи и положителен баланс. В днешно време, парите от ТВ права са задължителни за всеки отбор, няма нищо безплатно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Радвам се, че не малко хора осъзнават, че най - накрая Левски има треньор, отговарящ на имиджа, манталитета и аурата на този отбор. Сигурен съм, че и останалите, които в момента са скептично настроени, ще се усмихнат съвсем скоро. Люпко разбира футбола и годините само работят в негова полза. Левскари, нека подкрепим Люпко, наш човек е. Бъдете сигурни, че ще работи за Левски със сърце и душа.
"Понякога е нужно дори да напсуваш някого, а в следващия момент можеш да го поощриш".. а не играеш и не оставиш всичко на терена, за Левски и неговата публика, а съм ти шокал репата.. кой разбрал, разбрал. Левски Завинаги!
"Понякога е нужно дори да напсуваш някого, а в следващия момент можеш да го поощриш".. а не играеш и не оставиш всичко на терена, за Левски и неговата публика, а съм ти шокал репата.. кой разбрал, разбрал. Левски Завинаги!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
milen.hristov написа:sin4ec написа:Eminem написа:Ще плаща, след като нищо не предприемат срещу хулиганите.
Този яхър в Благоевград не става и за В група, те ми го лицензирали за А...
Сега пък стадиона виновен, а тези от наркосектора кога?
Кой е този "наркосектор" и би ли се обосновал по повод цветущата квалификация?
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
milen.hristov написа:Кашчей написа:milen.hristov написа:rhaegar написа:Сигурно ефирна телевизия ги е предавала, или?
И си беше страхотно. А група 16 отбора, 8 мача, най-интересното по ТВ, останалото по радиото и вечерта дисекцията на всички мачове със Сашо по Канал 3. Но българите сме царе да съсипваме неща, които вървят и няма нужда да си пипат.
Разбира се всеки сам решава дали да дава луди пари за нещо което може да го гледа безплатно, по-някакъв начин или да го купи на 2-3 пъти по евтина цена.
Милене, когато вече имаше канал 3 написаните от теб неща не бяха валидни, а и да смяташ, че най-интересни са само мачовете на Левски и ЦСКА..ей, Богу!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Sinite ot Sofia написа:Радвам се, че не малко хора осъзнават, че най - накрая Левски има треньор, отговарящ на имиджа, манталитета и аурата на този отбор. Сигурен съм, че и останалите, които в момента са скептично настроени, ще се усмихнат съвсем скоро. Люпко разбира футбола и годините само работят в негова полза. Левскари, нека подкрепим Люпко, наш човек е. Бъдете сигурни, че ще работи за Левски със сърце и душа.
Колега, моето уважение към теб, но ако Левски е отбор с имидж, отговарящ на този на сръбския дупeдавец, то аз предпочитам да ни закрият. Всъщност, принципно си прав - в момента имиджа ни, в следствие на последните решения на УС е точно такъв, но аз се надявам това да е проблем, който ще решим във възможно най-кратки срокове.
И само за тези, които обясняваха как сръбската куpва бил с правилната нагласа и Левски задължително щял да спечели титла - поздрав: Люпко Петрович: Думите ми за титлата бяха изопачени. Да не ви напомням и как обърна палачинката и по отношение на изказването му, че играчите ни за нищо не стават. Дупeдавеца си е дупeдавец...