Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн
Минчев от Монтана според мене има хляб във него също и Набил Е-женави. :D :D :D
Ами то няма нищо лошо в това да привличаме нови футболисти, на нас ни трябва доста по-голяма дълбочина в състава, защото сега сме на минимум. Въпросът е колко и дали въобще ще освобождаваме от сегашните футболисти.
- modor
- Контакти:
rhaegar написа:modor написа:Победителя какво ще спечели
Ти ще му изпратиш каса бира.
[offtopic]Супер. Някъде имах един малък макет на каса бира

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
rhaegar написа:modor написа:Огнянов, всеки път се опитват да го пробутат
Дано отново не успеят.
Аз пък го желая в компнията на Балтанов да акостират на Герена и да мачкаме рендета Дяков и Моци

Разбрахме че Златан Ибрахимович си търсел отбор като свободен агент та ако класата му е добра можете да го поканите.
Там по неква сръбска скара , а сръбска линия може и да разберат с Люпко.А иначе трите коментирани попълнения от А група са ОК.И тримата са добри,какво сте недоволни-ще подмладят отбора ,ще вдигнат качеството... И един добър футболист от Монтана може да ви е в полезрението а именно .....Здравко Лазаров-опит,рутина.
Там по неква сръбска скара , а сръбска линия може и да разберат с Люпко.А иначе трите коментирани попълнения от А група са ОК.И тримата са добри,какво сте недоволни-ще подмладят отбора ,ще вдигнат качеството... И един добър футболист от Монтана може да ви е в полезрението а именно .....Здравко Лазаров-опит,рутина.
ЕМИЛ написа:rhaegar написа:modor написа:Огнянов, всеки път се опитват да го пробутат
Дано отново не успеят.
Аз пък го желая в компнията на Балтанов да акостират на Герена и да мачкаме рендета Дяков и Моци
Tи си доказан лаик.

И на двамата сме им сърбали попарата, няма нужда.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Имаме нужда от повече от 3-ма футболисти, това е ясно мисля.
Ако си заминат Бедоя и братята, то трябва да вземем 3 нови. Отделно защитник, вратар, бек, крило.
Виждаме, че сега имаме само един здрав и ненаказан централен защитник - Карнер. Добре, че остават само два мача без значение. А какво правим в Европа и в първенството, ако пак се получи така? Бек също е необходим, десен, затова може би ще вземем Зeхиров. Резерва на Боян също трябва да вземем, за да не се отпуска, че е сигурен титуляр. Ако вземем този от Перу, сигурно ще играе като крило. За Тони Тасев, ако е вярно, то ще имаме избор между него и Нар. За Огнянов като резерва няма да е лош, все пак трябва да имаме и дълга скамейка. Цял сезон Стоев именно от това се оплакваше. Нападател мисля, че няма да вземем, ще се разчита на Венци и Адениджи, а вече, ако изскочи нещо, което се заслужава, нека да вземем, но задължително от чужбина.
Ако си заминат Бедоя и братята, то трябва да вземем 3 нови. Отделно защитник, вратар, бек, крило.
Виждаме, че сега имаме само един здрав и ненаказан централен защитник - Карнер. Добре, че остават само два мача без значение. А какво правим в Европа и в първенството, ако пак се получи така? Бек също е необходим, десен, затова може би ще вземем Зeхиров. Резерва на Боян също трябва да вземем, за да не се отпуска, че е сигурен титуляр. Ако вземем този от Перу, сигурно ще играе като крило. За Тони Тасев, ако е вярно, то ще имаме избор между него и Нар. За Огнянов като резерва няма да е лош, все пак трябва да имаме и дълга скамейка. Цял сезон Стоев именно от това се оплакваше. Нападател мисля, че няма да вземем, ще се разчита на Венци и Адениджи, а вече, ако изскочи нещо, което се заслужава, нека да вземем, но задължително от чужбина.
Тони Тасев какво го обсъждате, момчето е от ЦСКА.....
Jürgen написа:Тони Тасев какво го обсъждате, момчето е от ЦСКА.....
Ще играе гол, айде де.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага