Игра с прогнози - Серия А (2017/2018)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Игра с прогнози - Серия А (2015/2016)

Мнениеот modor » 17 май 2016 22:59

Честито на miti4nia 8-) И да почерпи :mrgreen: Този сезон се представих изключително :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
burchill
Контакти:

Мнениеот burchill » 17 май 2016 23:59

Браво miti4nia,честито!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 май 2016 00:55

Честито на miti4nia и подгласника му Groucho - през цялото време бяха над всички.

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 18 май 2016 09:32

Благодаря за поздравите, голямо Браво и на Groucho за интригата до последния съдийски сигнал, и за перфектно водената игра. На есен с нова песен - пак сме на ринга.Поздрави на всички участници в играта.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 май 2016 10:25

Честито! :) В калчото малко под нивото се представихме, ама я съм си доволен. Ей го дори номер едно е преписвал и последнио кръг, стига ми и тази награда. Слабички сте реално погледнато, моите точки с изненадите съм ги направил само и разликата не чак толкова фрапираща въпреки това. Вие не рискувате никога, много ясно, че ще влязат повече знаци и тоочни. ;) Обаче пък никой нема моето висок процентчек във всички игрички взети заедно. Няма и да го имат, щото не рискувате, момци. В общия план съм доволен, но в отделни първенства не се получиха много изненадките, ама имахме и страшни попадения за които никой не подозира. Средно резултатите са си в нормата- 7-8 на кръг, в нормалното русло. Като единствено бундеслигата ми беше прозрачна като найлонче, там дори надвиших собствените си възможности. 8-) Аз винаги ще имам такива попадения. И никога няма да турям само за силния, защото половината са все нагласенки и нема смисъл. Точките не са ми толкова важни, колкото толкова.. По-важно е да ви е сакантия, за да се развивате правилно. :)

Благодаря на организатора за хубавите таблички и безупречното смятане! :)

[offtopic]С по много профили играете, момци, невъзможно е да ги спрем всичките. Все с единия ще ви върже ви! Знам аз, знам, много са ви еднакви нещата и това ви издава, ама не хубо така да се прави. :lol: :mrgreen:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 19 май 2016 18:30

dreben23 написа:Честито! :) В калчото малко под нивото се представихме, ама я съм си доволен. Ей го дори номер едно е преписвал и последнио кръг, стига ми и тази награда. Слабички сте реално погледнато, моите точки с изненадите съм ги направил само и разликата не чак толкова фрапираща въпреки това. Вие не рискувате никога, много ясно, че ще влязат повече знаци и тоочни. ;) Обаче пък никой нема моето висок процентчек във всички игрички взети заедно. Няма и да го имат, щото не рискувате, момци. В общия план съм доволен, но в отделни първенства не се получиха много изненадките, ама имахме и страшни попадения за които никой не подозира. Средно резултатите са си в нормата- 7-8 на кръг, в нормалното русло. Като единствено бундеслигата ми беше прозрачна като найлонче, там дори надвиших собствените си възможности. 8-) Аз винаги ще имам такива попадения. И никога няма да турям само за силния, защото половината са все нагласенки и нема смисъл. Точките не са ми толкова важни, колкото толкова.. По-важно е да ви е сакантия, за да се развивате правилно. :)

[offtopic]С по много профили играете, момци, невъзможно е да ги спрем всичките. Все с единия ще ви върже ви! Знам аз, знам, много са ви еднакви нещата и това ви издава, ама не хубо така да се прави. :lol: :mrgreen:[/offtopic]

Танасе, да не гледаш класиранията на Тевез, Мидълзбро, Митичния и Вални и да ги мислиш за свои, защото навсякъде си се прердставил под всякакво ниво :(
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

valni
Контакти:

Мнениеот valni » 26 май 2016 21:28

Честито на победителя! Благодарност към организатора!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 май 2016 23:25

Честито на победителя .Поздравления за организатора .
Слабо представяне от моя страна.В някои от кръговете имах по 3-4точки актив и това ме дръпна много на зад .

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 май 2016 02:10

Uncle_Sam написа:
dreben23 написа:Честито! :) В калчото малко под нивото се представихме, ама я съм си доволен. Ей го дори номер едно е преписвал и последнио кръг, стига ми и тази награда. Слабички сте реално погледнато, моите точки с изненадите съм ги направил само и разликата не чак толкова фрапираща въпреки това. Вие не рискувате никога, много ясно, че ще влязат повече знаци и тоочни. ;) Обаче пък никой нема моето висок процентчек във всички игрички взети заедно. Няма и да го имат, щото не рискувате, момци. В общия план съм доволен, но в отделни първенства не се получиха много изненадките, ама имахме и страшни попадения за които никой не подозира. Средно резултатите са си в нормата- 7-8 на кръг, в нормалното русло. Като единствено бундеслигата ми беше прозрачна като найлонче, там дори надвиших собствените си възможности. 8-) Аз винаги ще имам такива попадения. И никога няма да турям само за силния, защото половината са все нагласенки и нема смисъл. Точките не са ми толкова важни, колкото толкова.. По-важно е да ви е сакантия, за да се развивате правилно. :)

Танасе, да не гледаш класиранията на Тевез, Мидълзбро, Митичния и Вални и да ги мислиш за свои, защото навсякъде си се прердставил под всякакво ниво :(

И четиримата не му хващате край от футболчето, хаджи. Затова ми не пука и с какъв ник ще ми играете. Не съм Танас бе. :lol: :lol: Питай бате Борко с какви кански мъки взе мача във фентъзито, само с един гол разлика и то щото все некви ботове му слагат и си въобразявате, че му хващате края. За маличко с последния мач да стане обрат, ама не стана. Нуб Санчес се изложил, но съвсем на косъмче му се размино на бат ти Борко. Абе добър е ама не чак толкова, щом мен ме тресна и то имаше осемнайсет мача същия кръг на разположение, а другите треснаха него. Върза му с програмата, че не изчислих 1 голчек. Случва се. Но в другите първенства бая дърво яде бат ти Борко. Дали ще си признае публично се чудя?
Почвам да си мисля, че бате Борко по-скоро вече съм го убедил в по-големата си класа, и вас ще убедя, хич не се тревожете! Ще ви е срам после да кажете честито, промис!

[offtopic]Бат ти Тасо по-нагоре в класиране. Тъй чи ни са отваряйти много, с фалшивите прогнози така са нещата.
Изображение И да ми ги хвалиш, я съм ги тествал всичките и много добре знам колко не им достига и се надяват да попрепишат го. Питай бат ти, щото винаги непосредствено след по-големо поста на по-големо ти бати си даваше прогнозите, ако не вервате, проверети те си седят в архива. Ам другите що и те тей правят? Престанете да ме занимавате с глупости, не може да биете никъде! Прекалено са ви кухи главите.[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 18 авг 2016 14:12

Граучо, къде си?Няма ли да стартираш играта за новия сезон, че мачовете чукат на вратата.

Върни се в “Игри и забавления”