Дионтей Уайлдър - Александър Поветкин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Дионтей Уайлдър - Александър Поветкин

Мнениеот dreben23 » 15 май 2016 16:16

futbolqga написа:Доста интересен мач! Много хора изтъкват ръстовото предимство на Уайлдър, но не забравяйте, че Поветкин е сред най-добрите (а може би и най-добрият) по отношение на спазването на добра дистанция. Поветкин има доста повече опит, а технически е просто от друга планета, на фона на Уайлдър. Общо взето, както каза и Ленъкс Люис - единствено физиката може да измъкне Уайлдър в този мач. Американеца има доста слаба брадичка, а пък Поветкин е пословично известен с това, че веднъж разклати ли съперника си, винаги успява да намери начин да довърши нещата.

В крайна сметка, мисля си, че въпреки ръстовото си предимство, Уайлдър ще търси често клинчове и ще се опита търпеливо да изчака момент, в който да свали Поветкин. Не го ли свали, не мисля, че може да победи по точки. И все пак - труден мач за прогнозиране. Всичко може да се случи ;)

Какви клинчове, той дори блок не прави моя човек. Точно затова е много уязвим и един да го хилнат и дотам. Ама мисля, че си носи и на тупалки. Адски бърз и млад е, а тия шебеци са тромави маличко. Гооол :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 15 май 2016 19:19

dreben23 написа:
futbolqga написа:Доста интересен мач! Много хора изтъкват ръстовото предимство на Уайлдър, но не забравяйте, че Поветкин е сред най-добрите (а може би и най-добрият) по отношение на спазването на добра дистанция. Поветкин има доста повече опит, а технически е просто от друга планета, на фона на Уайлдър. Общо взето, както каза и Ленъкс Люис - единствено физиката може да измъкне Уайлдър в този мач. Американеца има доста слаба брадичка, а пък Поветкин е пословично известен с това, че веднъж разклати ли съперника си, винаги успява да намери начин да довърши нещата.

В крайна сметка, мисля си, че въпреки ръстовото си предимство, Уайлдър ще търси често клинчове и ще се опита търпеливо да изчака момент, в който да свали Поветкин. Не го ли свали, не мисля, че може да победи по точки. И все пак - труден мач за прогнозиране. Всичко може да се случи ;)

Какви клинчове, той дори блок не прави моя човек. Точно затова е много уязвим и един да го хилнат и дотам. Ама мисля, че си носи и на тупалки. Адски бърз и млад е, а тия шебеци са тромави маличко. Гооол :)

Нямам идея какво имаш предвид под "не прави блок". Но иначе прегледай му мачовете срещу наши момчета - източноевропейци, в аматьорските му срещи. Момчето е класически пример за това, което наричат "стъклена челюст".

Срещу несъмнено класен боксьор като Поветкин, няма как да играе като срещу 95% от чувалите, с които е играл до сега. То и Крис Ареола беше с 26 нокаута в 27 мача, преди да се бие с някой нормален съперник.

В бокса по-едрият съперник винаги може да си позволи да разчита на клинчове. Така хем не позволява на съперника да влиза в удобна дистанция, хем го изморява физически. Ако Уайлдър остави Поветкин да диктува дистанцията (а това е нещо, което руснакът умее до съвършенство), нищо добро не го чака.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 май 2016 20:57

Нямам кой знае какви наблюдения, но го гледам, че се боксира изцяло със свален гард. Те и другите прота са така, но при него специално това най-много ме учуди, че ръцете му се все долу и за миг не се прикрива, ама може би щото все още не е срещнал достоен опонент, който да го принуди да се защитава. Точно затова всички си мислят, че няма техника и т.н. Има си всичко, ама играе на максимален риск. Тя не му трябва на него чак толкова, понеже е много силен физически, той си го знае това и затова предпочита да натиска съперника непрекъснато и да води мача. С Поветкин може и да не му се получи (той по-тромав, по-бавен и не се знае), но Уайлдър ми се струва малко предсказуем с една и съща тактика и някой път това ще му изиграе лоша шега. Не знам теглото и височината в чия полза са, чак толкова в подробности не се интересувам, но на американеца всичкото му е мускул и затова всички досега падат с нокаут. Но само едната му ръка е силна, на другата се подпира. Клинч може да си прави, ако си води в точки и т.н. да минава и време, но иначе не вярвам. Непрекъснато атакува, много е луд. Направо си е луд, защото злобата като удря си личи. Плаша се, когато удари някого. Краката и ръцете непрекъснато му мърдат и на руснака ще му бъде доста тежичко. Но да видим дали ще има мач, че го хванаха с допинг лошия. Аз Поветкин преди го харесвах, но Кличко все го биеше като камбанка в църква го биеше го. :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 16 май 2016 20:15

Еха, като се сетя, че недоволствах от Кличко заради избора му на противници. Уайлдър май ще излезе най-смешния шампион в историята на тежка категория. Най-накрая трябваше да проведе първия си мач срещу приличен съперник и той... избяга. Жалка работа.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 май 2016 08:48

futbolqga написа:Еха, като се сетя, че недоволствах от Кличко заради избора му на противници. Уайлдър май ще излезе най-смешния шампион в историята на тежка категория. Най-накрая трябваше да проведе първия си мач срещу приличен съперник и той... избяга. Жалка работа.

Сега щял да се преориентира към първите в ранглистата, които са ... Дюапа и Стивърн, които победи в последните му 2-3 мача :| Щеше да е смешно, ако не беше жалко ... А аз си мислех, че е фаворит в мача ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

QWERQWER
Контакти:

Мнениеот QWERQWER » 18 май 2016 00:04

boabbb написа:
futbolqga написа:Еха, като се сетя, че недоволствах от Кличко заради избора му на противници. Уайлдър май ще излезе най-смешния шампион в историята на тежка категория. Най-накрая трябваше да проведе първия си мач срещу приличен съперник и той... избяга. Жалка работа.

Сега щял да се преориентира към първите в ранглистата, които са ... Дюапа и Стивърн, които победи в последните му 2-3 мача :| Щеше да е смешно, ако не беше жалко ... А аз си мислех, че е фаворит в мача ...

На вас двамата май ви има нещо? Въпреки, че доста неща се губят из преводите в статиите, не мога да повярвам, че обвинявате Уайдлър. Това май само в БГ форум може да се види - единия да го хванат с допинг, а да викат страхливец на другия дето е минал чист през тестовете
1. Aко го беше страх щеше да се откаже от мача още в началото и да си даде титлата.
2. От тоя мач Уайлдър щеше да вземе 4.5М + бонус ако победи(това са доооста повече пари от миналите му мачове)
3. Уайлдър "страхливеца" "смешния" и т.н отиде в Русия за двубоя си, а смелият Поветкин дава положителна допинг проба.
Тея тестове за това се правят!!!
4. Цялото това нещо носи вреда+разходи единствено и само на Уайлдър и неговия екип
5. След точки 3 и 4, който твърди че не Поветкин,а някой друг е виновен за отменянето на мача, значи е пълен малоумник без извинение :!:
6. Относно това колко смешен шампион е Уайдлър - вижте кои са претендентите във WBC - #1 Поветкин, #2 Стивърн, #3 Кубрат Пулев
Кой по-точно да е шампиона на WBC, ако не той ?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 май 2016 09:16

QWERQWER написа:
boabbb написа:

На вас двамата май ви има нещо? Въпреки, че доста неща се губят из преводите в статиите, не мога да повярвам, че обвинявате Уайдлър. Това май само в БГ форум може да се види - единия да го хванат с допинг, а да викат страхливец на другия дето е минал чист през тестовете
1. Aко го беше страх щеше да се откаже от мача още в началото и да си даде титлата.
2. От тоя мач Уайлдър щеше да вземе 4.5М + бонус ако победи(това са доооста повече пари от миналите му мачове)
3. Уайлдър "страхливеца" "смешния" и т.н отиде в Русия за двубоя си, а смелият Поветкин дава положителна допинг проба.
Тея тестове за това се правят!!!
4. Цялото това нещо носи вреда+разходи единствено и само на Уайлдър и неговия екип
5. След точки 3 и 4, който твърди че не Поветкин,а някой друг е виновен за отменянето на мача, значи е пълен малоумник без извинение :!:
6. Относно това колко смешен шампион е Уайдлър - вижте кои са претендентите във WBC - #1 Поветкин, #2 Стивърн, #3 Кубрат Пулев
Кой по-точно да е шампиона на WBC, ако не той ?

Е, каква е тая положителна допинг проба, като руснака няма да го накажат :?: Аз разбирам връзката така: положителна допинг проба :arrow: наказание :!: А тука няма да има наказание, защото е в пъти под минимума ... Видя се от началото на годината, че WADA са добавили мелдония, без да знаят за колко се чисти :| Отделно, че Поветкин има 3 чисти проби през март ... Смешна работа - да ходи да си се бие с Малик Скот :lol:

QWERQWER
Контакти:

Мнениеот QWERQWER » 18 май 2016 21:13

boabbb написа:Е, каква е тая положителна допинг проба, като руснака няма да го накажат :?: Аз разбирам връзката така: положителна допинг проба :arrow: наказание :!: А тука няма да има наказание, защото е в пъти под минимума ... Видя се от началото на годината, че WADA са добавили мелдония, без да знаят за колко се чисти :| Отделно, че Поветкин има 3 чисти проби през март ... Смешна работа - да ходи да си се бие с Малик Скот :lol:

Дали ще го накажат или не още не се знае, защото продължават да разследват. Проблемът е в това, че Поветкин има 3 чисти проби през март, а тази през април не е. Нещо важно, което забравих да напиша в миналия ми пост е че мача е отложен/прекратен не от Уайлдър, а от WBC!! Не ме разбирай погрешно и на мен не ми се гледат мачове на Уайлдър срещу слаби противници, защото може доста повече, но от всички замесени в случая Уайлдър е последния, който трябва да бъде обвиняван.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 май 2016 09:40

QWERQWER написа:
boabbb написа:Е, каква е тая положителна допинг проба, като руснака няма да го накажат :?: Аз разбирам връзката така: положителна допинг проба :arrow: наказание :!: А тука няма да има наказание, защото е в пъти под минимума ... Видя се от началото на годината, че WADA са добавили мелдония, без да знаят за колко се чисти :| Отделно, че Поветкин има 3 чисти проби през март ... Смешна работа - да ходи да си се бие с Малик Скот :lol:

Дали ще го накажат или не още не се знае, защото продължават да разследват. Проблемът е в това, че Поветкин има 3 чисти проби през март, а тази през април не е. Нещо важно, което забравих да напиша в миналия ми пост е че мача е отложен/прекратен не от Уайлдър, а от WBC!! Не ме разбирай погрешно и на мен не ми се гледат мачове на Уайлдър срещу слаби противници, защото може доста повече, но от всички замесени в случая Уайлдър е последния, който трябва да бъде обвиняван.

Отложен, но Уайлдър и неговия мениджър казват, че няма да има мач изобщо :roll: А и иска да му платят, все едно е имало :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 май 2016 15:38

Нещо съм пропуснал явно, какво е станало? Няма да има мач, щото Уайлдър се е уплашил или щото русначе негодно вече за бой без илачи? :)

А ясно..Илачите са причината според медии. Другото са детинщини, ама я тъй кат ви четем няма и да пораснете. :|

Alexander Povetkin had been due to fight Deontay Wilder on 21 May. Photograph: Gero Breloer/AP
Associated Press in Moscow

Heavyweight champion Deontay Wilder’s title defense against Alexander Povetkin has been postponed by the WBC after the Russian challenger failed a drug test.

The WBC says the 21 May fight in Moscow is off, pending an investigation, with no back-up date.

“Keeping the priority of safety and also the principle of justice, the WBC will continue the investigation into the case,” the WBC said in a statement. “Consequently, the event scheduled for 21 May in Moscow is hereby officially postponed.”

What is meldonium and why did Maria Sharapova take it?
Read more
It added that “the WBC will be releasing more information in the coming days regarding the final ruling on the matter.”

Povetkin’s promoter has said the substance found in an April test was meldonium, the stamina booster for which tennis star Maria Sharapova and dozens of other athletes in ex-Soviet nations have tested positive since it was banned at the start of this year.

Wilder, an unbeaten American (36-0), had been due to make his fourth defense of the belt he won against Bermane Stiverne in January last year. For Povetkin (30-1), it is his first world title challenge since dropping a unanimous decision to Wladimir Klitschko in 2013.

Wilder had made allegations against Povetkin in an interview last year with USA Today. Wilder said he believed the Russian to be “on some kind of steroids” but said he was still willing to fight him.

Povetkin’s promoter Andrei Ryabinsky told Russia’s Tass news agency on Friday that his fighter had tested positive in April, but that only “leftover traces of meldonium at a very low concentration were found”. These traces, Ryabinsky said, were the result of Povetkin taking meldonium in September last year before it was banned.

Athletes in several sports have avoided suspensions for meldonium positive tests under new World Anti-Doping Agency guidance issued in April — if the concentration of the heart drug is low enough to indicate they did not take it after 1 January.

It is not clear whether such guidance will apply in the case of Povetkin. The WBC works with the Las Vegas-based Voluntary Anti-Doping Association, which often follows Wada’s example but is not under its supervision.

Ами жалко, щеше да стане интересен мач, ами най-много ако се беше състоял мача и руснакът беше бил да му земат титлата заради употреба на илачи! То по-добре и за него да няма мач. Чакаме следващия съперник, нищо... Кариерата на Поветкин май ще приключи кофти.

Аха, ясно защо е цялата дандания. Ами и да се е уплашил, той трябва да се грижи за здравето си. Всеки би се уплашил ако срещне дори допингиран на пътя, камо ли на ринга. :)

"This is already a put your life on the line type of sport," Wilder said. "This was like someone coming to a fight with a knife in their hands."

"I still wanted to fight," Wilder said. "But at the end of the day I had to think about the repercussions behind it. We would be sending out a message that says it's OK to do this."

"The head is not meant to be hit in the first place but we're willing to do it to make money and provide for our family," Wilder said. "But we never know if we're going to come out of the ring like we came into it."

Не виждам нищо лошо. В спорта трябва да има равнопоставеност, примерно и той да бъде допуснат да се тупалка с допинг! :lol:
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Други спортове”